Oglas za delo Maribor 3

Oglas za delo Maribor

Oglas za delo Maribor

Oglas za delo Maribor

Oglas za delo Maribor

Oglas za delo Maribor

Če v Google vtipkate “Oglas za delo Maribor” dobite razne strani. Malo spodaj pa je tudi povezava na Zavod za zaposlovanje. Tudi tukaj je nekaj oglasov.

 

Oglas za delo Maribor ter Zavod

Oglas za delo Maribor 1

Oglas za delo Maribor

Čeprav so nekateri kritični do Zavoda, da premalo postori za brezposelne vedno bolj spoznavam in moram napisati, da se zelo trudijo. Trudijo se po najboljših močeh. Vem, da si vsi želite dela, vendar tudi med temi vsemi so dela, ki jih vi ne boste vzeli. Ne glede kakšno je. Mogoče je že premajhna plača – minimalna.

 

Oglas za delo Maribor ter brezposelna oseba 3 leta

O tem sem že pisal. Pred časom so me prosili, naj pomagam osebi, katera je že 3 leta na Zavodu. Ker so socialni problem in je veliko oseb, ki jim pomaga, sem tudi sam  veseljem priskočil na pomoč. Moja naloga je bila, da delo dobi. Da osebi napišem prošnjo za delo ter jo osebno pripravim na razgovor. Brez posredovanja bilo koga in klicanje direktorja. Ta projekt je trajal nekaj časa ter zahteval veliko mojih živcev. A, ko je osebi uspelo je po 2 tednih dal odpoved z razlogom “brez vezno delovno mesto”. In oseba je prišla nazaj v udobje. V udobju v katerem so vsi skrbeli za njega. Opažam in kaj hitro smo vsi spoznali, da tej osebi to neznansko paše. Sedaj sami veste, kaj sledi, če dobite delo in daste odpoved. Tega se Zavod in Socialna tudi zavedata. In tukaj je oseba ostala brez podpore. Potem pa še vsi ljudje, ki so se dnevno trudili za njegovo boljšo življenje … so šli vstran. Tako je oseba ostala brez pomoči.

 

Oglas za delo Maribor ter
vaša prošnja za delo

Kako je pa pri vam? Je vaša prošnja dovolj pregledna, da si direktor zamisli vas na samem delovnem mestu? Včasih oseba ne pride do razgovora, ker nima napisano tega, kar sam direktor hoče prebrati. In potem ta oseba zaradi premalo besed izvisi in niti ne ve, da je potrebno kaj spremeniti in popraviti. In tukaj vam lahko odlično pomagam. Brezplačno vam pregledam in podam komentar na vašo gradivo, če mi ga le pošljete.

Pišite mi sem : pomoc.zaposlitev@gmail.com
Toliko na kratko

Imejte se lepo in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema : Oglas za delo Maribor


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

 

 

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Oglas za delo Maribor. Vedno več je na temo "Oglas za delo Maribor", ki je razpisano ...
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.