osebni pogovor

Osebni pogovor

Vedno več ljudi me prosi za osebni pogovor.
Želijo me slišati in vprašati, kako naj …

Osebni pogovor

Zakaj osebni pogovor?
Osebni pogovor lahko zelo koristi, ko nekdo ima problem in ne ve kako naprej. Dogaja se tudi, da ljudje se ne premaknejo naprej. Nekako so vedno na enakem mestu. In to je zelo slabo.

 

Jim pomagam?

Do sedaj so se mi vsi lepo zahvalili in povedali, da so dobili odgovore in rešitve. Je pa res, da je veliko na njih. Ali se bodo korakov držali ali ne.

 

Kako osebni pogovor poteka v realnosti

Sem iz Maribora. Če kdo pride v MB se z veseljem dobim z njim ob kavici in se sproščeno pogovarjava. Če pa je od drugod npr. Postojna, LJ, Kranj, CE, … pa se slišimo preko gsm-a in tam poklepetamo.

 

Kako se pride do osebne pogovora

Do sedaj so mi ljudje vedno poslali email s to prošnjo in njihove kontakte. Predvsem so malo napisali in nakazali na problematiko in prosili, če bi se lahko slišali. In se slišimo – to sploh ni problema. Rad pomagam.

 


prosnja-razgovor


Potrebujete vi osebni pogovor

Pišite mi. Rad vas bom poklical ali pa celo dobil na kavico. Za izgubiti nimate prav ničesar. Do sedaj so se vsi premaknili in vsaj nekaj dosegli.

 

Vsak cilj je odvisen od same motivacije posameznika?
Brez tega žal ne gre. Jaz ne morem na mesto vas narediti prav ničesar. Pa če tudi ste dobili nov zagon, idejo in motivacijo je vse odvisno samo od vas. In prav je tako. Ker je fajn, da za svoje dejanja sami odgovarjate.

 

To ni jamranje in jokanje
Ne preprosto mi ljudje povedo, kaj delajo in kje bi radi bili. Največ je tega na zaposlitveni problematiki. Ljudje so že več kot leto dni doma in ne pridejo na razgovor. Tukaj je problem njihova prošnja ali življenjepis. Pa vendar tudi niso pripravljeni delat. Imajo svoj urnik, ki se ga držijo kot pijanec plota. Po enem letu si več ne želijo iti delati in zapustiti ta luksuz, ki ga imajo sedaj po drugi strani pa ni denarnega pretoka in si zelo težko kaj več privoščijo. Nekateri so zaradi tega v veliki revščini, a raje prosjačijo, kot pa da bi šli delat. Žal je to tako in napisal sem iskreno in tako, kot je.

 

Lahko pomagam vsakomur z osebnim pogovorom?
Ne.

 

Toliko na kratko
Imejte se lepo in pišite kaj
Sandi

 

Iskane besede : osebni pogovor
.

 

Mnenja na temo – osebni pogovor

– – – – – – –
Osebni pogovor mora priti res iz srca in vsak si ga mora želeti. Če gre na silo je samo še slabše!
– – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Osebni pogovor

Osebni pogovor

Posted in Tips – smart tips.