Osebni pristop do dela

Osebni pristop do dela

Osebni pristop do dela

Osebni pristop do dela

Sami vemo, da iskanje zaposlitve dandanes ni lahka reč. Še bolj pa iskanje zaposlitve, ki je pisana na kožo posameznika, jo bo z veseljem opravljal ter dobil plačilo na katero bo ponosen. Pri tem se posameznik srečuje z veliko vsoto izgubljenih živcev, spretnosti pri pisanju same prošnje ter na koncu velike mere potrpežljivosti, ko čaka na željen razgovor. In, če celo povzamem oseba mora imeti res veliko volje, da gre skozi ta proces in na koncu ne obupa.

 

Vendar, kakšen je osebni pristop?

Eno je, da pišete, kje vse ste delali in kako z velikim in vesoljnim veseljem bi delali v tej firmi. Druga oblika pa je malo drugačna. Je osebna. Tukaj pa oseba napiše, kdo je in kaj vse zna. Pri tem pa še napiše, kje vse lahko pomaga samemu novemu podjetju. Veste je razlika, če oseba napiše, da je bila trgovka v veliki trgovini. OK nekaj znanja ima. Če pa napiše, da je bila trgovka v veliki trgovini in je skrbela za police, skladišče, da je vse štimalo OK, še bolj pa, da je delal na blagajni in pozna celoten proces POS plačilnega sistema pa je malo že drugače. Zavedajte se, da nekatere delavke v veliki trgovini polnijo samo police in nič več. Samo to je njihovo delo. Za vse ostalo morajo poskrbeti drugi. Torej, koga bi v vašo trgovini vi raje vzeli : osebo, ki zna samo polniti police ali osebo, ki zna polniti police in še delo na POS plačilnem sistemu? Razmislite.

 

Osebni pristop je tudi …

Osebni pristop je tudi ta, da si zbirate priporočila. Tudi, če delate preko študenta jih zbirajte. Ker osebe bodo vedno nekaj poštenega povedale o vas in vašem delu. In ravno drugo mnenje najbolj pomaga.

 

Osebnostno izobraževanje

Če delate na svoji osebnosti, hodite na seminarje in delavnice … napišite to. Ker vsak direktor se zaveda, da pregorelost osebe, katera ne dela na sebi -> to vodi v pogubo. Ta oseba postane popolnoma drugačna in poznam veliko primerov, ko so osebe zaradi svoje živčnosti in grdega govorjenja bile odpuščene. Šle so predaleč in škodovale samo delovni klimi v podjetju. In, če je slaba delovna klima – slabi rezultati pri delu. Zato se direktorji vedno bolj borijo, da bodo imeli ful dobro delovno klimo in dobre delovne pogoje za delo. Plača seveda ostaja enaka, vendar produktivnost se zaradi tega poveča. In končni rezultat je povečanje dobička.

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : Osebni pristop do dela
.Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Prošnjo vam napišem jaz

Življenjepis

Osebni pristop do dela

Osebni pristop do dela

 

Osebni pristop do dela

Osebni pristop do dela

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.