osebni trener

Osebni trener

Osebni trener

Bi postali osebni trener?

Osebni trener

Osebni trener

Nekaj mesec nazaj sem se pogovarjal s prijateljem, ki 4-5 x na teden. Fitnes seveda. Sedaj je tako, da je svojega osebnega trenerja dohitel in tudi prehitel. Sam je začel obiskovati tečaje za vadbo in hrano. Pri tem je vložil veliko denarja v sebe in svoje znanje. Ampak doletela ga je poškodba in svoje aktivnosti ne sme več tako opravljati, kot jih je prej. Idejo, da postane sam osebni trener mu je svetovala njegova partnerica. Čeprav je v začetku bilo težko, saj si je moral pridobivati nove stranke in veliko je dela mu je po 3 mesecih le uspelo. Sedaj ima dovolj strank, da ima pokrite svoje stroške ter še mu nekaj ostane. Svoje redne službe pa ni pustil.

 

Od hobija do zaposlitve

To je bolj od hobija do denarja. Vsak začetek je naporen, težaven in kaj je najhujše – negotovost. Ne veš, kje si in kaj te čaka. Ta negotovost te lahko ubije. Da celoto opustiš in rečeš, to ni zame. Če pa imaš ob sebi osebo, ki te podpira je pa veliko lažje. Njegov hobi se počasi spreminja v donosen posel. In držim pesti za njegov uspeh!

 

Osebni trener in denar

Tukaj moram osebno napisati, da je ta posel težak in drag. Zahteva nenehno izobraževanje in dovolj kakovostno hrano, ki je pa draga. Zato so osebni trenerji tudi “malo” dragi. In tega mu ne smemo zameriti, saj tudi on mora preživeti.


prošnja za delo

prošnja za delo


 

Težko je biti osebni trener

Težko je. Tukaj imaš zelo nestalen urnik. Veliko prilagajanja in odrekanja svojemu prostemu času. Če se sami vidite med tem opisom vam priporočam, da razmislite o tej poti. Mogoče se najdete in zasijete v svoji najlepši luči.

 

Držim pesti za vaš uspeh in pišite mi za pomoč
Sandi

 

Mnenja na temo – osebni trener
.
– – – – – – – –
Sem osebni trener in tudi moji začetki so bili težki. Pri tem sem veliko časa posvetil samemu programu, kar me je na koncu stalo punce. Kot osebni trener si nisem znal urediti urnika, ker sem se trudil za vsako stranko. Na voljo sem jim bil ves dan. Osebni trener je po drugi strani zelo težka dejavnost.
– – – – – – – –

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

osebni trener

osebni trener

Osebni trener

Osebni trener

 

osebni trener

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>
Osebni trener

Osebni trener

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.