Pakiranje izdelkov zaposlitev

Pakiranje izdelkov zaposlitev

Pakiranje izdelkov zaposlitev

Pakiranje izdelkov zaposlitev je lahko za določene osebe zelo zanimivo delo. Mogoče tudi zelo enostavno.

 

Pakiranje izdelkov zaposlitev

Pakiranje izdelkov zaposlitev

Pakiranje izdelkov zaposlitev

Opis : ess,gov.si

Kot ste sami prebrali je sam opis zelo enostaven ” Naloga ročnega pakirca proizvodov je kontrola izdelkov in pakiranje izdelkov v kartone, ki so pripravljeni za skladiščenje.

 

Kaj delavec običajno dela

Pakirec po navodilih nadrejenega vodje ali delovodje organizira delo v svoji skupini. Z viličarjem pripelje izdelke in vsak kos vzame s palete, ga natančno pregleda, postavi na mizo, prelepi z etiketo in pakira. Pakete oziroma kartone prenese na paleto, ki je na viličarju in katere višino si lahko poljubno prilagaja. Pred tem pakete ožigosa in označi. Z viličarjem paleto odpelje v skladišče, kjer jo odloži. Odgovoren je za obračunski listek in opis kvalitete dela.

 

Podjetja :

 

Pakiranje izdelkov zaposlitev ter mogoče se vam sreča nasmeji

Tukaj ni vse odvisno od sreče. Odvisno je predvsem od tega ali podjetje zaposluje ali ne. Potem pa spet dalje. Ali je vaša prošnja za delo dovolj dobra, da vas sam delodajalec že vidi na delovnem mestu. To je pa najpomembnejša osnova za vsa vprašanja. Ali vas bo direktor že takoj prepoznal, kot osebo, ki mu lahko pomaga? In tukaj, če ste napisali “prepričana sem, da vam lahko pomagam” niste ravno na dobri poti. Ker prepričati morate direktorja.

 

Da. Prepričati morate direktorja

Njemu je vseeno, kar si vi mislite osebi. Njemu je važno to, kar bo on od vas dobil in kolikšno korist bo tudi imel oz. lahko pričakuje. Samo to. Zato pustite besede “prepričana sem“. To ni nič To so plehke besede. Treba se je dokazati. In to se lahko dokažete tudi v sami prošnji za delo. Ker, če boste napisali nekaj prepričljivih besed si vas bo hotel videti in spoznati. Potem pa bo rekel “evo tukaj ej pogodba za 3 mesece. Prepričajte me in izkažite se tako, kot ste napisali“. In sedaj je čas na vaši strani.

 

Kje ste ostali vi?

Če imate to močno voljo in vse, kar spada zraven, da bi napisali sami dobro prošnjo za delo … nikar. Pustite to. Prihranite si ta dragoceni čas. Raje bodite z otroci ali partnerjem. Na to pa nikar. Pa veste zakaj? Če to res želite morate iti na teren. Reševati probleme strank – direktorjev. Se z njimi pogovarjati, kaj radi preberejo in kaj ne. Ko vam direktor to zaupa je zlata vredna informacija. In potem tako dalje in naprej. Na koncu se sestavi razmišljanje enakih skupnih točk direktorjev.

 

In zato je potreben čas

Pakiranje izdelkov zaposlitev

Pakiranje izdelkov zaposlitev

Jojjj koliko oseb mi na koncu reče, da sedaj pa znajo? Pa ne. So na enaki poti. In vse, kar mi pošljejo naprej jim lahko odkrito napišem -> ni OK. Pa ne gre jim! Res ne. Ker se upirajo enega in istega modela, ki ga imajo in samo … kar nekaj. Potem pa pošljejo vsaj 20 prošenj za delo pa nič. Vsak se lahko trudi po najboljših močeh, a če ni znanja in izkušenj je to premalo, kaj oseba prebere na spletu. Res je premalo. Zato pa jaz lahko tako lepo pišem o vsem tem in samo jaz med vsemi pišem “to je težko“, ko pa vsi drugi “kako je enostavno”. Pa ni.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Predvsem pri vaši prošnji za delo. Ampak še preden pa mi pošljite vaš CV, da sploh dobim neko informacijo o vašem znanju in temu, kje bi lahko določenemu podjetju tudi pomagali. Ker, če ste po poklicu kozmetični tehnik in bi radi delali, kot nabavni referent potem pozabite. Tukaj žal ne morem pomagati. Ne gre. Veste tudi meni se včasih ne sanja, kaj naj napišem pri določeni osebi. Pa ne morem pomagati, kaj druga pa naj napišem. Torej, pošljite mi CV ter gremo dalje. Le tako bo najlažje ter najhitreje.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Pakiranje izdelkov zaposlitev

– – – – – – – – – –

… iščem podobno delo …

Lepo pozdravljeni. Tudi sama iščem podobno delo.  Predvsem naj bo nekaj lažjega. Neutrudljivega ter dopoldanskega. A veste za katero podjetje? Hvala lepa

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.