Palfinger

Palfinger

Palfinger

Palfinger. Samo to ime je dovolj in pove prav vse. Palfinger je izjemno podjetje iz Maribora. Nekaj mojih prijateljev je tam zaposlenih in … zadovoljni so.

 

Palfinger

Palfinger

Palfinger

Naslov podjetja :

Palfinger proizvodnja d.o.o.

Jaskova ulica 18

2000 Maribor

infomb@palfinger.si

http://www.palfinger.com

 

Kakšen kader iščejo?

Iščejo predvsem kader, ki je priden, se radi učijo ter na delovnem mestu ne jamrajo. Če pa oseba že ima delovne izkušnje in znanja, ki podjetju pride v korist pa ste že na lepi poti, da vas vzamejo v zaposlitev. To pišem iz spoznanja prijateljev, ki tam delajo. Ampak to podjetje tudi išče nov kader. Zato imate tudi vi možnost, da pošljete vašo prošnjo za delo ter upate na najboljše.

 

Sedaj pa takole

Če iščete novo delovno mesto ter boste poslali sem se morate bolj potruditi in v samem vašem gradivo napisati več o tem, kje lahko samemu podjetju tudi pomagate. Če ste CNC operater pišite samo o tem. Težko je, da bi vas namesto tega dali na delovno mesto električar. Zakaj? Verjetno zaradi tega, ker nimajo časa in potrpljenja, da bi nekoga učili in ga na novo usposabljali, ko pa je na tržišču polno električarjev, kateri pa mogoče že imajo enake ali večje delovne izkušnje. Zato vi boste pisali samo o tistem delovnem mestu, ki vas zanima in kakšno korist lahko samemu podjetju tudi ponudite.

 

Da pišite o tem

Najhuje je za ženske, katere pišejo in se ne osredotočajo na specifično delovno mesto. A si lahko zamislite, da vas bo poklicala oseba iz podjetja in vas spraševal, kaj bi pri njih sploh delali in kakšna znanja imate? Težko je tistemu bralcu, ko prebere “v vašem podjetju bi delala karkoli”. A je to res? Ne. To je laž. Zakaj? Ker oseba ne zna delati karkoli. In prav škoda je takšnih besed. Tudi sam pišem, da vam lahko pomagam pri pisanju prošnje za delo in življenjepisom. A ostalo? Ne. Kaj drugega vam ne morem pomagati. Se ne spoznam na menjale tečaje in urejanje kreditov. Tudi se ne spoznam na nepremičninski trg ter vrednost kapitala v delnicah ali obveznicah. Ne. In tukaj vam ne morem pomagat.

 

Pišite mi

Da. Pišite mi. Mogoče pa vam lahko pomagam? Če ne drugega vam lahko podarim komentar na vaše gradivo. Vsaj nekaj, kajne? Da boste vedeli zakaj ne pridete do razgovora.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Palfinger

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.