Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo
Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo se je potrebno drugače potruditi. Namreč za tukaj vemo nekaj dejstev. Ena izmed teh je VEZE IN POZNANSTVA. Preko katerih pa se ne da. Tudi, če je sam življenjepis zlato napisan, z odvetniškimi referencami in … oseba ni bila zanimiva. Pa čeprav je imela mednarodna znanja.

 

Pisanje vlog za javno upravo ter veze in poznanstva

Poznam malo in to res zelo malo primerov, ko se je direktor javne uprave odločil, da bo vzel osebo, ki res zna in se bo sama dokazala po svojih najboljših močeh. Zakaj? A ni enostavno, ko vidiš, da neka občina ali javna inštitucija išče novega delavca pri tem pa te nekdo od družine prosi, da tega direktorja pokličeš in se dogovoriš za sestanek. Seveda je.

 

Še več pasti

Oja. Tudi tukaj so pasti. Prva past je gotovo ta, da oseba tam dela samo 1 mesec. To je prekleta in huda reč. Tudi to ni neka referenca, če si na enem podjetju delal samo en mesec. To podjetje pa je celo javna uprava, katera zaposluje za dlje časa. Iz tega lahko vsak direktor sklepa, da se niste izkazali kljub temu, da ste blesteli na samem razgovoru. In tukaj nastane problem. Res velik problem. Druga past pa je seveda to, da pa mogoče ne morete napredovati in vam delo postane monotono in tečno. To pa se pozna potem tudi na vsakem koraku, ki ga naredite.

 

Vsega vam ne morem napisati – preveč bi bilo

Napišem po resnici. Vsega ne morem napisati. Preveč bi bilo in na koncu bi se izgubili. Zato predlagam, da mi pišete. Lažje bo. Še bolj pa enostavno. Pišite mi. Samo to. Ta korak je enostaven.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.

Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Pisanje vlog za javno upravo

 

Pisanje vlog za javno upravo
Pisanje vlog za javno upravo

– – – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Tudi ostali spoznavamo, da je težko. Da pa to le ni ravno nek čaroben čas, vendar se splača truditi in vzpodbujati drug drugega. Uspelo bo tudi nam!

– – – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Prav ste napisali glede vez i poznanstev. To je največji problem celotnega sistema. Moja sošolka bila vse letnike slabša, sedaj pa ima službo v javni upravi, ker ji je oče tudi tam en funkcionar. Še več. Ta sošolka je tudi veliko plonkala – sedaj pa ima to.

– – – – – – – – – – –

… mi je na koncu le uspelo …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi zelo dobro pomagal pri prošnji za delo. Moja želja je bila samo ta, da sem prišel v drugo podjetje, kjer imajo samo dopoldansko delo. Po več mesecih iskanja in 20 poslanih prošenj za delo mi je na koncu le uspelo. Pri tem moram poudariti tudi to, da sem prišel do 11 razgovor od 20. Kar za moje pojme le ni tako slabo. Tudi so mi ponujali delo, a je bilo dvoizmensko, kar pa mene sploh ni zanimalo. G. Sandi, hvala za pomoč!

 

… da kljub minimalni plači …

Spoštovani g. Sandi. Poslala sem 9 prošenj za delo v proizvodnji ter 2 prošnji za delo čistilke. Tam za čistilko so me takoj poklicali, za delo v proizvodnji pa me je poklicalo samo eno podjetje. Šla sem na vse razgovore. Spoznala sem, da kljub minimalni plači … bi delala več, kot bi lahko, a vse tiste ure, pa bi koristila. A kdaj? To pa mi tudi sami niso znali povedati. Iščem še naprej in se ne pustim izkoriščati! G. Sandi res hvala za vso pomoč, Albina, Postojna

 

… sem srečna iz dveh razlogov …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Pri tem sem srečna iz dveh razlogov. Prvi je ta, da je gradivo res napisano tako, da se lepo prebere. Drugi razlog pa je tudi ta, da se dokaj hitro prišla do razgovora in sam razgovor je bil popolnoma drugačen, kot pa vsi za nazaj. Delo sem sprejela, a sedaj je na meni, da se dokažem in potrdim to, da jim ne bo žal, da so zaposli mene in mi dali to lepo možnost.

 

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri