Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo se je potrebno drugače potruditi. Namreč za tukaj vemo nekaj dejstev. Ena izmed teh je VEZE IN POZNANSTVA. Preko katerih pa se ne da. Tudi, če je sam življenjepis zlato napisan, z odvetniškimi referencami in … oseba ni bila zanimiva. Pa čeprav je imela mednarodna znanja.

 

Pisanje vlog za javno upravo ter veze in poznanstva

Poznam malo in to res zelo malo primerov, ko se je direktor javne uprave odločil, da bo vzel osebo, ki res zna in se bo sama dokazala po svojih najboljših močeh. Zakaj? A ni enostavno, ko vidiš, da neka občina ali javna inštitucija išče novega delavca pri tem pa te nekdo od družine prosi, da tega direktorja pokličeš in se dogovoriš za sestanek. Seveda je.

 

Še več pasti

Oja. Tudi tukaj so pasti. Prva past je gotovo ta, da oseba tam dela samo 1 mesec. To je prekleta in huda reč. Tudi to ni neka referenca, če si na enem podjetju delal samo en mesec. To podjetje pa je celo javna uprava, katera zaposluje za dlje časa. Iz tega lahko vsak direktor sklepa, da se niste izkazali kljub temu, da ste blesteli na samem razgovoru. In tukaj nastane problem. Res velik problem. Druga past pa je seveda to, da pa mogoče ne morete napredovati in vam delo postane monotono in tečno. To pa se pozna potem tudi na vsakem koraku, ki ga naredite.

 

Vsega vam ne morem napisati – preveč bi bilo

Napišem po resnici. Vsega ne morem napisati. Preveč bi bilo in na koncu bi se izgubili. Zato predlagam, da mi pišete. Lažje bo. Še bolj pa enostavno. Pišite mi. Samo to. Ta korak je enostaven.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.

Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Pisanje vlog za javno upravo

 

Pisanje vlog za javno upravo

Pisanje vlog za javno upravo

– – – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Tudi ostali spoznavamo, da je težko. Da pa to le ni ravno nek čaroben čas, vendar se splača truditi in vzpodbujati drug drugega. Uspelo bo tudi nam!

– – – – – – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Prav ste napisali glede vez i poznanstev. To je največji problem celotnega sistema. Moja sošolka bila vse letnike slabša, sedaj pa ima službo v javni upravi, ker ji je oče tudi tam en funkcionar. Še več. Ta sošolka je tudi veliko plonkala – sedaj pa ima to.

– – – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.