Po podpisu pogodbe odšel domov

Po podpisu pogodbe odšel domov

Po podpisu pogodbe odšel domov

To mi je povedal direktor.

Sandi. Prejšnji teden se mi je zgodila res hecna in prvič v življenju tako čudna situacija. Osebi – delavcu sem ponudil pogodbo o zaposlitvi. Bil jo je zelo vesel jo podpisal in odšel iz pisarne. Čez čas grem do njegovega delovnega mesta in ga ne najdem. Po iskanju in spraševanju sodelavcev so mi povedali, da je, ko je prišel iz pisarne odšel iz podjetja. Niti se ni poslovil ali kaj drugega rekel. Tako smo mislili, da ga ne želite zaposliti in vas nismo motili.

 

Oseba, je po podpisu pogodbe odšla …

Kam je ta oseba oseba odšla se mi ne sanja. Kljub temu, da sem ga nekaj krat klical in poslal tudi sporočilo mi ni odgovoril. Zakaj je oseba odšla takoj po podpisu pogodbe še mi do sedaj ni znano. Tudi to ne, zakaj mi ni odgovoril in vsaj povedal, da ga ne zanima ali bilo kaj. Samo nekaj. Potem sem moram poiskati drugo pomoč in celota se še vleče. To sploh ni rožnata situacija.

 

A mislite, da je to prvič, ko to slišim?

Ne. Po pogovoru z odvetniki je to bilo kaj nekaj krat. Zakaj osebe to naredijo še do sedaj nihče ni ugotovil. Pri tem pa te osebe naredijo poslovno škodo samemu podjetju. In to ni dobro. verjetno se tudi sprašujete, kaj so naredili odvetniki? Celoto so morali narediti tako, da je ustrezala sami zakonodaji.

 

Toliko na kratko

Držim pesti za vaš uspeh

Če me potrebujete oz. ne pridete do samega razgovora – pišite mi

SandiZ dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

 

 

Rate this post

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri