podpiram študentsko delo

Podpiram študentsko delo

Podpiram študentsko delo. 

Podpiram študentsko delo

Če ste študent in to berete se morate takoj zavedati, da vas bodo na razgovoru prosili za potrdilo od ŠS, da ste res tam delali. Torej … kjer koli ste delali na koncu leta prosite ŠS da vam izpišejo vsa dela za preteklo leto. Hkrati pa morate prositi delodajalca tudi za referenco.

 

Potrdilo od ŠS

Pogovor z direktorjem.
Razpisal je oglas za delo na področju grafičnega oblikovanja. Bilo je veliko novih kandidatov ter tudi kandidati od konkurence. Tega je vedno več. In prav je tako, da osebe iščejo boljše delovne pogoje. Torej med kandidati so bile tudi osebe brez delovnih izkušenj. Večina pa jih je delala preko ŠS na podobnih delovnih mesti. Izstopala je samo ena prošnja za delo. Je bila zelo enostavna vendar veliko otipljivega materiala. kandidat se je razpisal na vseh projektih ter priložil dokazila za delo preko ŠS v podjetjih. Hkrati pa so na koncu bile tudi reference od teh podjetij. Oseba dela ni dobila, ker je prošnjo za delo poslala v nedeljo. Ko je direktor to prošnjo videl, ga je poklical vendar je delo že imel. Namreč v nedeljo zvečer je oseba poslala 3 prošnje za delo. Od tega je prejel 2 klica takoj. V ponedeljek zjutraj je bil že na podjetju in začel poskusno delo.

 

Prosite za referenco o vašem delu

Ni ga lepšega, kot to, da oseba prebere, da ste na delovnem mestu odgovorni, pridni in delo naredite v tako, kot treba. Če pa to napiše konkurenca pa je še toliko boljše. Zato, ko končate z delom pri določenem delodajalcu ga prosite za REFERENCO!!! Da prosite za referenco.

 

Držim pesti za vaš uspeh in pišite mi za pomoč
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

podpiram študentsko delo

podpiram študentsko delo

 

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>
Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Študentsko delo je zakon!
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.