Poklici od A do Ž

Poklici od A do Ž

Poklici od A do Ž

Poklici od A do Ž. Tukaj so vsi poklici od A do Ž. Preverite, kateri vam najbolj ustreza. A vsi niso a vas!

 

 

Poklici od A do Ž

Poklici od A do Ž

Več : https://www.ess.gov.si/

Super link!

 

Poklici na A

Administrator
Agronom za sadjarstvo
Aktuar
Akviziter
Animator lutk
Antikorozist
Antikvar
Antropolog
Apiterapevt (nega kože in sproščanje)
Aranžer
Arheolog
Arhitekt
Arhivar
Astronom
Avtoelektričar
Avtoklepar
Avtoličar
Avtomehanik
Avtoserviser

Kaj od tega vam odsvetujem : antikvar ter antropolog.

 

In potem so še dalje

Poglejte si sami. Razmislite, kaj si želite sami. Kaj je tisto, kar vas na tem poklicu najbolj privlači. Če je denar je denar. če je delo z ljudmi je delo z ljudmi. Zato le vztrajno naprej in uspelo vam bo. Mora vam!

 

Ampak ste drugje

Ste na moji strani, kjer pišem o tem, kako do razgovora. Kaj je potrebno spremeniti v sami prošnji za delo. Kaj je treba spremeniti pri samem nastopu pri razgovoru. Da. Pišem samo o  teh težavah in rešitvah. In potem je tisto najbolj težko, kar nihče noče prebrati. Kljub temu, da veliko krat napišem in povem, da je treba pisati za direktorja in ne za sebe – osebe tega ne znajo. Pa mi govorijo, kaj vse bodo naredile, a ne. Ker ne znajo. In jim za zameriti, ker to sploh ni enostavno.

 

Ne gre čez noč

Vaja dela mojstra. Potemni, da kljub temu, če vam bom jaz točno povedal, kaj in kako – bo težko za vas. Vaja dela mojstra in tega ne zanemarite. Koliko oseb mi napiše “bom že nekaj spacal skupaj”. In res. Spacajo. A kaj? Sam ne vem. Tudi, ko preberem ne vem, kaj mi bralec želi povedati. Pa se ful osredotočam na to, da vi. A ne. Ker je nekaj spacano. In to ni OK. To ni dovolj, da bi samega direktorja prepričali v to, da vas bo želel spoznati. Ni. Ne ni. In, če ne verjamete meni se lahko sami prepričate na svoji koži. Mogoče ste že. In vem, da to boli. Boli, da oseba ne pride do razgovora, kljub temu, da delo nujno rabi. Še huje pa je, ko se oseba najde v razpisanem oglasu pa ni duha ne sluha od podjetja ter povabilo na sestanek. To pa boli najhuje.

 

Če ste poslali 20 prošenj in brez razgovora

Ste na slabi poti. Žal. Kljub temu pa vas razumem. Ker vem, kako to je. Ker vem, da niste edini, ki vztraja in upam ter verjame, da ima dobro gradivo. A, če ste poslali 20 prošenj za delo in brez razgovora potem je nekaj narobe Nekaj hudo narobe.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če me potrebujete mi pišite.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Poklici od A do Ž

Poklici od A do Ž

Poklici od A do Ž

 

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.