pomoč na domu pomoč na domu

Pomoč na domu

Pomoč na domu.

Pomoč na domu

Pred leti sem spoznal zelo prijazno gospo, ki je bila nezaposlena. Je iskala zaposlitev vendar je ni dobila. Po pogovoru sva spoznala, da jo zelo veseli pomoč starejšim na domu. Predlagal sem ji, da se pozanima, kakšne možnosti ima in če ne gre drugače gre v šolo in si te papirje tudi pridobi. In res. Gospa sedaj deluje v podjetju, ki nudi pomoč na domu.

 

Pomoč na domu je zlata vredna usluga

Pogovor s gospo mi je dal misliti. Njena motivacija je bila preprosta. Želi pomagati osebam, ki sedaj več ne zmorejo. Sicer vam ne upam napisati, kako dolgo je gospa potrebovala do zaposlitve, vendar vem, da je sedaj zaposlena. Vem pa zato, ker sem jo nekaj dni nazaj srečal in takoj sva se prepoznala. Ni imela časa, ker je ima avto narobe parkiran in je hitela. Vendar se je takoj nasmejala in rekla, da pomaga starejšim ljudem. Da je zaposlena. Jaz pa sem bi odvrnil “Bravo!

 

Pomoč na domu zaposlitev

Pomoč na domu je resen in drag posel. Ravno tukaj so potrebne “prave” osebe. Osebe, ki se spoznalo na nego in celotni potek. Predvsem pa, da se z negovano osebo pogovarjajo. Jim pomagajo. In so v tistem času z njimi.

 

Če imate možnost …

Naredite raziskavo. Vzemite si čas in naredite raziskavo, koliko oseb v vaši bližini bi potrebovala vaše usluge, če bi odprli podjetje za ta namen. Povprašajte in pridobite si informacije. Mogoče boste kar hitro spoznali, da ima v vaši ulici dovolj oseb za nego, da si prislužite eno dobro plačo.

 

Pomoč na domu in prošnja za delo

Tukaj vam lahko pomagam. Če potrebujete prošnjo za delo na temo “pomoč na domu” vam lahko pomagam. Pišite mi.

 

Toliko na kratko na temo : pomoč na domu
Držim pesti za vaš uspeh in pišite mi za pomoč
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

pomoč na domu pomoč na domu

pomoč na domu pomoč na domu

Pomoč na domu

Pomoč na domu

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.