Pomoč pri iskanju zaposlitve

Pomoč pri iskanju zaposlitve

Pomoč pri iskanju zaposlitve

Dragi moji iskalci zaposlitve ali boljšega življenja. Sama pomoč pri iskanju zaposlitve je lahko vedno dobrodošla. še bolj pa, da vas poda na prave poti in vam pokaže prave smernice. Smernice, da ne tavate v temi ali pa v negotovosti.

 

Pa gremo od začetka

Verjamem, če oseba ne ve, da je vsaka pomoč zelo dobrodošla. Ne razumem pa oseb, ki malo pogledajo po spletu in si mislijo, da že vse vedo in kako naprej in kako se celoti streže. Torej za začetek – v enem dnevu dobite informacije, ki vam mogoče lahko pomagajo. A to je to. Za akcijo pa se je potrebno pripraviti in iti v napad s pravimi orožji in pravim znanjem, ki ga pa oseba v enem dnevu nekako težko dobi.

 

Ker pomoč pri iskanju zaposlitve ni le …

Veste, nekdo, ki ima veliko let delovnih izkušenj na tem področju zelo težko celoto zapakira v nekaj minutah ali urah. Vsaj jaz ne znam. Še bolj pa ne, ker je celota zelo individualna in raznolika. Tako med delovnimi mesti tako med samim znanjem oseb. Zato jaz pišem, da nudim individualno pomoč Tudi tako je to najlažje. Še posebej, ker je veliko vprašanj z obeh straneh.

 

A vi potrebujete pomoč?

Pišite mi. Mogoče pa vam lahko pomagam. A zakaj mogoče? To je zelo enostavno. Žal ne znam napisati za osebo brez poklica in znanja, da bi delala v pisarni oz. administraciji. čeprav dobim veliko prošenj za to – le tega ne znam napisati. Žal.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Pomoč pri iskanju zaposlitve
Pomoč pri iskanju zaposlitve
5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri