Pomoč v kuhinji v vrtcu

Pomoč v kuhinji v vrtcu

Pomoč v kuhinji v vrtcu

Pomoč v kuhinji v vrtcu je res lepo in dobro delo. To je panoga, kjer je delo res da napeto in moraš biti pripravljen na izzive, a je delo z bolj zahtevnimi strankami – otroci.

 

Pomoč v kuhinji v vrtcu

Pomoč v kuhinji v vrtcu

Pomoč v kuhinji v vrtcu

Tukaj sem pomagal že mnogim. Predvsem pri pisanju prošnje za delo. Samo delo je zelo raznoliko in na nek oglas se prijavi res veliko oseb. Tudi kuharji, ki imajo izkušnje pa so naleteli na mobing in želijo zamenjavo oz. želijo lažje delo. In tukaj jim tudi lepo uspeva. Saj si ravnatelj želi, da ima ob sebi res izkušene kuharje pa četudi je tisti izkušenj kuhar po nazivu pomočnik glavnega kuharja.

 

Kaj napisati

Sedaj vas ne bom vprašal “o čem bi pa vi pisali?” Pisali boste o tem, kje vse lahko že takoj pomagate v kuhinji. To je od pomivanje posode do pomoči rezanje, lupljenje in ostal pomožna dela v kuhinji. Tukaj lahko omenite vso delo v kuhinji. Vse. Tukaj se lahko lepo razpišete in dodate vse svoje izkušnje, ki sovpadajo z delom v kuhinji.

 

Nikar ne pozabite

Pišite o delu, ki jim lahko pomagate. Kaj točno. Razpišite se. Tukaj ne rabite pisati o tem, kaj ste prej delali, če ni podobno ali enako delo, kot delo v kuhinji. če ste prej bili čistilka tega ne rabite preveč pisati. Tudi, če ste delali v proizvodnji ali kot trgovka samo omenite. To, da ste delali za blagajno, regulirali cene in … tega ne rabite preveč opisovati. Opisujte znanje in izkušnje za delo v kuhinji. Ne glede kaj, samo naj se navezuje na to temo in nič na drugega. Se ne rabi. S tem boste samo zmedli bralca in prošnja za delo bo šla v koš. Vas ne bodo poklicali. Zato se morate potruditi in ponuditi samo to, kaj pričakujejo in zahtevajo.

 

A potrebujete dobro prošnjo za delo?

Tukaj vam lahko pomagam jaz. A ne zastonj. Ne- ne. S tem je preveč dela. Edino lahko vam brezplačno pokomentiram vaše gradivo. To pa sploh ni problem. Tako boste videli, kaj se da spremeniti in izboljšati.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

 

Tema : Pomoč v kuhinji v vrtcu

Pomoč v kuhinji v vrtcu

Pomoč v kuhinji v vrtcu

 

… normalno delo brez nekega nadlegovanja …

Lepo pozdravljeni. Meni je g. Sandi pomagal in sem dobila delo v kuhinji. Čeprav ni v vrtcu se ne pritožujem, ker je tudi tukaj normalno delo brez nekega nadlegovanja in hitrega tempa. Pišite mu. G. Sandi vam pa hvala lepa za pomoč in tudi to, da sva se slišala preko telefona in pogovorila.

 

… moram pridobiti tiste papirje …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala, da ste mi pomagala. Današnji razgovor v šoli, za pomoč v njihovi kuhinji je šel zelo dobro. To, kar znam tudi potrebujejo. Sedaj si moram pridobiti tiste papirje glede kaznovanosti in potem moram upati na najboljše. Sem zelo vesela, da sem vas prosila za pomoč. Super ste in hvala lepa.

 

 

 

 

5/5 - (29 votes)
Posted in Tips – smart tips.