Pomoč za razgovor

Pomoč za razgovor

Pomoč za razgovor

Pomoč za razgovor

Pomoč za razgovor
Pomoč za razgovor

Pomoč za razgovor je lahko zelo velika dobrodošlica za vse tiste, ki iščejo spremembo ter želijo ta cilj doseči hitreje. Veliko oseb me prosi na temo “Pomoč za razgovor“.
Ampak, najprej je potrebno do samega razgovora sploh priti, šele potem je prava akcija.

 

Pomoč za razgovor II. del

Pomoč za razgovor
Pomoč za razgovor

Če želite pridi do razgovora morate imeti :

  • Srečo
  • Veze in poznanstva
  • Ste na pravem mestu ob pravem času
  • Imate neprecenljivo znanje in delovne izkušnje
  • Ali pa imate prošnjo za delo, ki  pritegne

 

Pomoč za razgovor III. del

V vsakem primeru je pa fajn, da je vaša prošnja za delo ali sam življenjepis res vreden ogleda in branja. Morate se zavedati, da je na določen oglas veliko povpraševanje. tako je med vami lahko tudi do 200 kandidatov, ki se bojujejo za enako delovno mesto kakor vi. A, kdo jih bo navdušil? Komu bo pravzaprav uspelo, da bo prišel na razgovor ter povedal to, kar mora povedati in dobil delo.

 

Vi se boste pripravili

pomoč za razgovor
pomoč za razgovor

Sedaj veste. Na razgovor morate priti pripravljeni. Morate iti skozi določena vprašanja, na katera boste si sami odgovarjali. Vendar brez laganja in pretvarjanja. To, kar boste povedali morate biti vi in res samo vi. Če boste povedali, da ste odgovorni potem bodo to tudi od vas pričakovali. Ko pa jim boste enkrat dokazali, da ste odgovorni pa vam bodo zaupali. Če pa se zalomi in vaša odgovornost odplava … pa ste na tankem ledu pri samem zaupanju.


prosnja-razgovor


 

Takole je

Do razgovora je težko priti. Še posebej, če nimate primernih delovnih izkušenj in znanj. Tukaj je premalo, da pišete o tem, kako radi bi delali v tem podjetju. Tukaj vas lahko reši samo, da pišete o tem, kaj vse znate in kako hitro se lahko naučite novega znanja.

 

Lahko vam pomagam

V začetku vam lahko pomagam tako, da vaše gradivo ali prošnjo za delo ali življenjepis preberem in ga pokomentiram – brezplačno.
Tukaj boste vsaj dobili določene podatke, kaj je preveč in o čem bi še lahko pisali. Splača se vam to izkoristiti.

 

 

 

 

Toliko na kratko
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

Tema : Pomoč na razgovor
.Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Kako vam gre iskanje službe

… sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater …

Lepo pozdravljeni. Meni pa ste pomagali, da sem prišel do razgovora za delovno mesto CNC operater – začetnik. Hvala lepa, Dejan, Skoke

 

Življenjepis

 

Prošnjo vam napišem jaz

… mi je ostalo v spominu …

Spoštovani g. Sandi. Hvala, da sva se slišala in šla skozi. Povedali ste mi mnogo, ampak najbolj pa mi je ostalo v spominu, da ne rabim pisati o družini, prijateljih in hobijih. Ker pač ni prav nič povezano z delom in oglasom za delovno mesto. Hvala, Damjana, Selnica

Pomoč za razgovor
Pomoč za razgovor

 

… ki ga vsaka administratorka tudi nima …

Vem, da je prošnja za delo medicinske sestre težko napisati, saj zahteva nekaj več. Tisto znanje, ki ga vsaka administratorka tudi nima. Še bolj pa to, da je komunikativna ter da hoče pomagati tudi tistim, ki trpijo in iščejo pomoč. Meni je g. Sandi pomagal tako, da sva se slišala in šla skozi. Od začetka do kraja. Le tako sva se pogovorila in tudi sama začela spoznavati vse napake, ki so v moji prošnji. Bilo je tega res preveč.

 

… mi je odprla vrata …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Nisem si upala vam pisati, a sem vam vseeno. Ampak vaš odgovor ter nadaljnja pomoč mi je odprla vrata do razgovora administratorke v pisarni.

 

Kaj pa tole :

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri