Ponudba za delo na slepo

Ponudba za delo na slepo

Ponudba za delo na slepo

Ponudba za delo na slepo
Ponudba za delo na slepo

 

Ponudba za delo na slepo je lep pripomoček za tiste, ki imajo dobro prošnjo za delo. Tukaj, če je dobra prošnja za delo so hitri rezultati. Drugače pa ne. Če pa je slaba pa … rezultata sploh ni. In oseba ga ne more niti pričakovati in dosegati.

 

Ponudba za delo na slepo

Ko se pošlje gradivo na slepo na neko podjetje je več kot priporočljivo, da je le to gradivo dobro napisano. Potem se lahko vsaj nekaj pričakuje. Ker težko je pričakovati, če ima oseba slabo napisano prošnjo za delo. Potem pa se še ta oseba čudi, zakaj je nihče ne pokliče. Razlog je enostaven. Ta prošnja je popolnoma neprivlačna, da bi to osebo direktor sploh želel spoznati. In to se vleče lahko iz meseca v mesec.

 

Namreč veliko oseb mi piše, da …

Da so zelo ponosni na svojo prošnjo za delo pri tem pa jim ni jasno zakaj ne pridejo do razgovora. Moj odgovor je enostaven “Vaša prošnja za delo je zanič”. In potem so te osebe užaljene in se sploh nočejo več z menoj pogovarjati, ker so osebno prizadete. Moje besede osebam pridejo tako do živega, da nočejo komunicirati več z menoj. Le redki vprašajo “Kaj pa naj spremenim” in potem se jim jaz lahko lepo razpišem. Če pa je tega veliko pa pokličem in se preko telefona lepo pomenimo. Gremo od začetka do kraja. Da oseba spozna, kaj in kje je potrebno popraviti.

 

Pa jaz vem, da osebe tega ne znajo

To, da je prošnja zanič sem napisal osebi, ki je v svoji prošnji pisala o tem, kdaj je začela verouk. Kateri kaplan jih je imel, da je bila tudi ministrant ter vse do 8 razreda. Zanjo je to bilo zelo pomembno obdobje pomoči v sami cerkvi. A zame pa ne, ker sem iskal osebo, ki zna pomagati v računovodstvu. A o tem je pa raje napisala nekaj malega. Zakaj? Meni se ne sanja. Raje bi ta oseba pisala, kaj vse delati zraven računovodstva. Da zna konte, računovodski program Vasco ali kaj podobnega, da je dobra v komunikaciji s strankami … bilo kaj od tega. Ne. Oseba raje piše vse o cerkvi in njenem odraščanju.

 

Mogoče imate občutek, da …

Da se prošnja za delo napiše kar tako. V 10 minutah. Se ne. Vsaj jaz je ne znam, pa pomagam mnogim, kateri imajo kasneje rezultat. Težko je. Druga stvar pa je ta, da oseba ima občutek, da si bo lahko brezplačno lahko pomagala z internetom. Saj nekaj tam gor je, vendar nič pametnega. Nič otipljivega. Nič takega, kar bi ustrezalo za vsakega posameznika posebej. Če pridete na stran, kjer piše “kako do dela” in pri tem je na strani veliko reklam … te reklame so že z razlogom. So zaradi vas. Torej tej strani je bolj pomembno, da vidite reklamo, kot to, da bi kaj dobrega odnesli od samega besedila, ki so ga napisali.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Ponudba za delo na slepo

… sem prosila g. Sandija …

Sama sem imela podoben problem. Ko pa sem prosila g. Sandija za pomoč se je celota spremenila. Po 7 poslanih prošnjah za delo sem prišla do razgovora. Tam dela nisem dobila, ker so zahtevali nekaj več znanja, kot pa sem  ga sicer imela. In tukaj so bile prisotne veze in poznanstva. Vendar sem z delom g. Sandija zelo zadovoljna! Super ste in le tako naprej.

 

… me poklicali iz podjetja …

Lepo pozdravljeni. So me poklicali iz podjetja vendar prosili, naj jim še pošljem sliko od sebe, da me prej vidijo, kot pa na samem razgovoru. Le to sem z veseljem zavrnila tako, da sedaj iščem dalje. In sedaj sploh ni težko več priti do podjetja, ko jim pošljem novo prošnjo za delo. Super in hvala za pomoč.

 

 

Ponudba za delo na slepo
Ponudba za delo na slepo

 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

 

5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri