Ponudniki za delo na domu 2022

Ponudniki za delo na domu 2022

Ponudniki za delo na domu 2022

Ponudniki za delo na domu 2022 so skriti. Se ne reklamirajo. Če pa že, pa so zelo zaviti v skrivnost. Seveda je potrebno vedeti, da, če nekaj delate doma in za to dobite plačilo je to delo na črno.

 

Ponudniki za delo na domu 2022

Ponudniki za delo na domu 2022
Ponudniki za delo na domu 2022

V kolikor pa delate doma in izstavite račun ter dobite plačilo pa je to legitimno in to ni delo na črno.

 

Kateri so ti ponudniki?

Oprostite, jaz jih do sedaj še nisem našel. Ne. Čeprav jih iščem, da bi lahko nekaj objavil mi še to sedaj 21.09.2022 ni uspelo. Pa se trudim. Res se trudim, a mi ne rata. In ne samo to. Tudi veliko osebam sem pisal in prosil, da, če dobijo kakšno informacijo – mene zanima. Po domače. Če prosiš 200 oseb ali v moje primeru 1.000 oseb preko pogovora ter tukaj preko spleta in noben ne dobi neke informacije je … ja škoda, kajne? Mogoče pa bi našli podjetje, ki nudi delo na domu in pri ter bi lahko nekaj oseb zaposlili in bi se delalo.

 

Našel sem pa tole

Klicanje oseb po telefonu in telefonska prodaja

Plača – 10% od prodanega izdelka. S tem, da plačilo dobite čez 60 dni, ker prvih 45 dni ima stranka možnost vračila. Tukaj je investicija samo vaš čas in telefonski impulzi.

 

Vodenje spletne trgovine

Podjetje vam uredi spletno trgovino. Gre za partnersko trgovino, ker vi nimate artiklov – to podjetje pa ima. Vaša naloga je samo, da tržite njihove izdelke, kot da imate svojo trgovino. Ob tem je potrebno omeniti, da je celotna reklama na vaših plečih + 100€ na mesec, da imate to trgovino. ne glede, kaj in kako ste na koncu popolnoma vezani na njih. Morate vedeti, da se je podjetje lepo prepričalo in naredilo pravo kalkulacijo, da jim uspeva. A tistim, ki pa so njihovo spletno trgovino najeli pa … no vsaj do sedaj nisem našel takega heroja, ki bi rekel, da zasluži 1.000€ čistega dobička. Ne. Ga nisem.

 

Prodaja artikla od vrat do vrat

Spet prodaja od katere ste plačani po sposobnosti. Tukaj jaz osebno ne razumem oseb, da prodajajo drage stvari, katere so morale prej kupiti od tega ponudnika. Pomeni, oseba je kupila sesalec in ga je lahko takoj šla prodajati. Bi vi kupili sesalec za 1.500€ ter šli z njim na teren in ga prodajali? Jaz v tem primeru bi raje šel v trgovino, ga enako kupil in tega prodajal. Ker tukaj je še zadaj neka garancija, pri prvem podjetju pa …?

 

Skratka delo na domu, če nimate podjetja in pri tem podjetju niste zaposleni je delo na črno

Je kaznivo dejanje. Morate ime vso zakonsko podlago, da delate od doma in to ej super. Saj veste lahko, da nekaj delate in nekaj zaslužite. A, ko vas bo pa prijavil sosed in potem sledi kakšen pregled in še kakšna kazen … potem pa je jok in stok ter … ne splača se. Res se ne. Saj vem, da si vsak nekaj želi. Da se vsak bodi za tisti del kruha, ki je najbolj dober. A treba je razmisliti bolj široko. Ob drugi strani pa tudi na vse stroške, ki jih lahko nevede pridobite. Mogoče dobite nekoga, ki ima sestavljanje. Le ta bo vesel vaše pridne roke. A vam bo takoj zaupal? Ne. Zagotovo si bo vzel nekaj € vstran, da, če ga vi malo naplahtate on ni na izgubi. Potem pa je še dostava. kdo bo vam to dostavil in kdo bo te stroške tudi nosil. Kje pa je še elektrika in vse ostalo.

 

Ja so malenkosti

Malenkosti na katere je potrebno biti pozoren. Tudi tista malenkost, kako vam bo oseba plačala. če na roke spet delo na črno, če so vmes kakšne pogodbe država  ve in potrebno je plačati davek in tudi kakšna prijava z vaše strani. Saj tudi za spletno trgovino potrebujete podjetje. Nikar v spletno trgovino brez podjetja. Nop. To se vam pa sploh ne splača. Četudi je najeta. Ni vaša – potrebujete podjetje. In še kaj drugega.

 

Kje vam lahko pomagam jaz

V začetku, da vam brezplačno pokomentiram vaše gradivo. Vsaj nekaj, kajne? Če vam to ni dovolj potem lahko mirno zapustite to stran. Če pa v vas kanček tega, da vas zanima, kaj za hudiča mi bo tale odpisal, pa mi le pošljite.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Ponudniki za delo na domu 2022

 

Mogoče vam lahko pomagam tudi :

5/5 - (23 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri