Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu

Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu

Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu

Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu
Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu

Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu je dobra kombinacija vse, če le imate dobro napisano gradivo. Namreč ne glede, kdo bo to dobil bo prebral. Bo vsaj preletel. In, če je kar nekaj bo zbrisal. Enostavno bo pritisnil “Zbriši” in voila. Drugemu ne bo več delal težav in jemal časa s tem. Ker to ej njegovo delo. On je prvi filter vsega tega.

 

 

Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu je lahko dvorezen meč

Resno. Ker veliko krat sem sam na lastne oči doživel, kako je tajnica dobila samo prošnjo za delo, jo sama pregledala in zbrisala ter delala naprej svoje delo. Niti za sekundo se ni ozirala in razmišljala o vsem tem. Ne. Samo prebrala in zbrisala. Torej je ona prvi filter te zgodbe. In kdo je to poslal nihče ne ve. Vemo pa to, da je šlo v koš. Po pogovoru s to tajnico sem takoj izvedel, kako ona bere celotno gradivo. Ga preleti. Če je kaj pametnega napisano posreduje direktorju, drugače pa -> papa v koš. In to sem spoznal skoraj pri večini podjetjih. Pred tem, da glavni dobi to pošto je filter. Nek zaposlen, ki ima navodila. Enostavna navodila “preglej … če nam lahko kje pomaga in točno napiše kje … pošlji dalje … drugače pa daj v koš“. In to je to.

 

Evo pa smo tam

Pri točni definiciji pomoči. Kje točno nam lahko sam kandidat takoj pomaga. Ta oseba – filter ne rabi vedeti, kje lahko samemu podjetju pomaga. Njemu so dovolj že napisane besede “lahko vam pomagam na CNC stroju“. Evo. ta oseba lahko nekje pomaga. Naj direktor sam presodi, ali rabi to znanje ali ne. In ta oseba – filter to brez problema pošlje naprej. Če pa ta oseba – filter prebere “delal sem v proizvodnji ter nekaj malega v samem skladišču …” to pa se zbriše. In to je to. Brez naprezanja in dodatnega časa. Enostavno. Simpl. In ta oseba – filter lepo poskrbi, kaj bo šlo naprej in kaj ne.

 

Kako obiti sam filter?

Predvsem o tem, da napišete, kje lahko samemu podjetju pomagate. In tukaj obstaja tudi ena skrita resnica. Le ta je, da oseba – ta filter celoto preleti. Kaj vam torej svetujem? Da je vaše gradivo lepo napisano. Izstopa od ostalega. Ste drugačni in imate glavo ter nogo. Ker boste nagovarjali in izkazovali, kje lahko samemu podjetju pomagate ste že bližje razgovoru, kot pa, da ste samo nekaj napisali in poslali. Oja. Za razgovor je sedaj potreben trud in napor.

 

Vašo gradivo pošljite v PDF formatu!

Nikar in res nikar vašega gradiva ne prilepite v samo mail in celoto samo pošljite. Ne. Raje v samem uvodu dopišite nekaj dobrih stavkov potem pa vaše gradivo, ki je samo ena PDF datoteka lepo pripnite in pošljete. Vaša celota mora biti urejena, smiselna in lepa za prebrati. Če bo vse nametano in nepregledno ne bo nekega rezultata. Še bolj pa je povezano s tem, da vi uporabljate en email client, podjetja pa ima celo svoj mail server in uporablja ali Mozzila Thunderbird ali Microsoft Outlook ali pa kaj drugega. naj vam tudi zaupam, da podjetja počasi gredo na druge mail račune. Na tiste, ki so bolj zaščiteni in težje dostopni. Teh ponudnikov je kar nekaj.

 

Zato mi pišite

Prihranite si ta napor. Vso to branje in razmišljanje. Ker ga ne boste osvojili niti v 5 mesecih. Kaj šele prej. Ne gre. Tukaj so potrebne izkušnje iz terena. Prav na terenu. V podjetju, ki ima problem in se ga rešuje. Potem pa še je potrebno znati samo celoto lepo zapakirati. Z največjim upanjem, da se s tem gradivom potem pride do razgovora in kasneje do dela.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu

 

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Sedaj je drugače.

– – – – – – –

Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu
Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu

– – – – – – –

Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu
Pošiljanje ponudb za zaposlitev po mailu

– – – – – – –

 

 

 

5/5 - (7 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri