Pošiljanje ponudbe za delo

Pošiljanje ponudbe za delo

Pošiljanje ponudbe za delo

Pošiljanje ponudbe za delo
Pošiljanje ponudbe za delo

Pošiljanje ponudbe za delo je osnova, da oseba sploh želi in poda vlogo, da si sploh želi priti do razgovora. Zakaj drugače pa bi oseba poslala prošnjo, če ne iz razloga, da pride na podjetje in se predstavi?

 

Pošiljanje ponudbe za delo

Ponudba. To je zelo zanimivo ime. Kaj pa ponujate in kakšna je cena te ponudbe? Sicer mi ni jasno, kdo je si besedo “ponudba” izmislil še za delo? Ker ponudba se kot strokovno uporablja z nekimi zneski. Pri nam, če nekdo pošlje ponudbo je napisano, kdo smo in kaj takšna ponudba zajema pri tem pa je na koncu še cena celotne storitve. Če pa cena ni napisana je je to zgolj in nekakšen oglas. Reklama. In …

 

SSKJ

Samostojni izpis sestavka
ponúdba -e ž (ȗ)
1. kar naredi, da lahko kdo kaj dobi, kupi, najame: odkloniti, sprejeti ponudbo; njegova ponudba je zelo vabljiva; ponudba knjig je majhna / dobil je ponudbo za predavanje na univerzi / ženitna ponudba
// to v pismeni obliki: skrbno sestavljena ponudba / pismene ponudbe z življenjepisom oddajte v pisarni
2. ekon. količina blaga, ki jo nudijo prodajalci na določenem trgu po določeni ceni: ponudba narašča, upada; povpraševanje presega ponudbo; ponudba blaga, denarja / zakon ponudbe in povpraševanja pravilo, kako se cena oblikuje pod vplivom ponudbe in povpraševanja
● ekspr. letos je imela že tri ponudbe trije so izrazili željo, naj se poroči z njimi; star. vsa moja zbirka vam je na ponudbo na voljo, na razpolago
♦ jur. predlog za sklenitev pogodbe z označbo njene bistvene vsebine; znesek, ki se ponudi na dražbi

 

Kako je pri vam?

Ne glede, kaj piše ni pomemben izraz. Pomembno je samo to, kar imate napisano in kako se sami bodočemu delodajalcu tudi predstavite. Včeraj sem imel osebo, ki me je poklicala, da želi delati. Ob 3 letih dela v tujini ta oseba piše zelo slabo. Je napol nepismena in se uči sproti. A se trudi. Kaj sedaj? Žal dela za njega nimam, a mi je pokazal veliko zanimanje in sem ga priporočal podjetju, ki potrebuje delavca za čisto fizično delo. In temu ta delavec ustreza. Pri tem je plačan 8,5€ / uro. S tem, da mu stanovanje oz. prenočišče krije podjetje.

 

Ne vem zakaj …

Ne vem zakaj mislite, da je direktorju pomembno, kje ste se rodili ter kako velika je vaša družina? Res ne vem. Če oseba ne zna napisati, kje lahko že takoj pomaga podjetju so vse te prej besede nepomembne. Postavite bistvo v ospredje. To kar potrebuje delodajalec to tudi išče in to si želi prebrati. Nič drugega. In to je to. Enostavno, kajne? Ne ni.

 

Težko je

Prekleto težko je to napisati. Potrebne so izkušnje in kar nekaj znanja, ki ga pa oseba lahko pridobi samo na terenu. In ta znanja in izkušnje imam tudi jaz. Zato vam tukaj lahko pomagam. A pišem, da je ta pomoč težka, ker je kar nekaj dela.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Pošiljanje ponudbe za delo

– – – – – – – – – –

Po 12 poslanih prošnjah in prav nobenega odgovora je že nekaj narobe na moji strani, kajne? In res je bila moja prošnja za delo popolni polom. Čeprav sem sama verjela v njo in bila na njo ponosna se na koncu le ni tako izkazalo.

– – – – – – – – – –

Jaz pa sem kar g. Sandija prosila za pomoč. Enostavno.

– – – – – – – – – –

Tudi sama sem se srečevala kar nekaj mesecev s tem problemom. Enostavno nobenega odgovora, pa čeprav sem bila zelo primeren kandidat. Potem sem g. Sandija prosila za pomoč in pomagal mi je okrevanja. Sva se slišala in šla skozi po mojem gradivu. Dobila res dober komentar in vse v 10 minutah.

– – – – – – – – – –

Pošiljanje ponudbe za delo
Pošiljanje ponudbe za delo

– – – – – – – – – –

Sandi hvala za pomoč.

– – – – – – – – – –

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri