Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail

Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail

Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail

Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail
Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail

 

Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail je lepa osnova za vsak začetek. Pri tem je edino potrebno paziti samo to, kakšno je vaše gradivo. Ker, če je običajno in nič ekstra potem gre kar hitro v koš. Če pa je nekaj posebnega pa se celota zelo spremeni. Namreč stvar je sledeča. Ko nekdo to dobi na mail malo pogleda. Če je nezanimivo zbriše in se s tem gradivom sploh več ne ukvarja.

 

Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail

Tukaj mora oseba biti previdna. Predvsem s tem, kaj pošlje. Sicer je tako. Če ste že do sedaj poslali več kot 30 prošenj za delo in ni bilo razgovora potem sklepam, da je vaša prošnja za delo slaba. Torej, če boste na mail še naprej poslali slabo prošnjo za delo se ne bo zgodilo nič. Namreč vsak, kateri dobi mail zelo gleda na -> ČAS. In čas v podjetju je pomemben dejavnik. Če oseba ni toliko dobra, da bi se potrudila pri sami prošnji, zakaj bi še nekdo za njo razkiral ČAS, ki pa je dragocen. In to je to. Čas je denar.

 

Slaba prošnja za delo

Teh je veliko. Oseba ne ve, da ima slabo prošnjo za delo. Mogoče ne tako slabo – ima jo bolj zanič. In potem ne more priti do samega rezultata. Tudi izgovor “Pa saj nas tega niso učili v šoli” je slab izgovor. To je samo izgovor, da se osebi ne da. Ko slišim te besede vedno odgovorim “marsikaj so vas v šoli učili, pa sedaj ne veste in ste pozabili. Mogoče že takrat niste vedeli, saj je vaša povprečna ocena bila 3”. In zakaj bi se naj človek ukvarjal s temi, ki iščejo izgovore? Jaz se ne. Ker nimam časa za to. Oz. se mi niti ne da. Če oseba ima napisano to, kar potrebujem da preberem pride do razgovora, če pa ne – pa ne. Tako enostavno je to.

 

Dobra prošnja za delo

Ta se fokusira na tisto, kar bralec želi prebrati. Če iščemo administratorja želimo brati samo o tem. O nič drugem. Težko je nekoga poklicati, ki je po izobrazbi administrator pri tem pa velik čas piše o tem, kaj vse in kako je delal v proizvodnji. Taki me na koncu ne zanimajo. če pa oseba velik del piše o administraciji potem pa me zanima.In to je samo to. Ne vem, zakaj osebe pišejo, da so poročene, ločene, koliko otrok imajo ali pa še celo, da poimenujejo celotno družino ter dopišejo, kam in v katero šolo oseba hodi. To je brezveze. Tega delodajalec ne rabi brati. Ker njega zanimate samo vi in vaše znanje ter vaše izkušnje.

 

Kje ste ostali vi?

Če ste poslali več, kot 20 prošenj za delo in vas niso poklicali niti na en razgovor je z vašo prošnjo res nekaj narobe. O tem ni dvoma. Tukaj morate nekaj spremeniti. Tukaj je nekaj, kar ne paše v vašo prošnjo za delo. Nekaj je na tem. Žal.

 

Dovolite si brezplačen pregled vaše prošnje za delo

Da. Brezplačno vam pregledam in podam komentar na vaše gradivo. Dobili boste komentar od nekoga, ki vas ne pozna. A pozna pa direktorje in njihovo razmišljanje. Še več. Pozna tudi direktorja kadrovskih služb. Se z njimi pogovarjam ter sem v nenehnem stiku. Zato bom mogoče vedel več o tem, kot pa nekdo, ki s temi osebami nima stika. In v tem je razlika.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi. Lažje bo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail

– – – – – – – – – –

G. Sandi hvala za pomoč. Razgovor je potekal dobro vendar so mi na koncu dali vedeti, da že imajo kandidata. Hoteli pa so me spoznati samo iz tega razloga, če se bo “veze in poznanstva”  – razočaralo. Tako, da sedaj lahko samo čakam. Ampak jih ne. Že pišem dalje.

– – – – – – – – – –

Meni je g. Sandi zelo dobro pomagal.

– – – – – – – – – –

Šokiral me je vaš komentar, da v moji prošnji za delo preveč pišem o sebi. Kako to?

Da. Pišete o sebi. Kje ste se rodili, kam ste hodili v OŠ, kam ste hodili v srednjo šolo ter kakšne ocene ste imeli. Pri tem navajate, da ste z 20 leti zanosili in se vama je rodila čudovita hčerkica po imenu Kaja. Potem pa še piše o možu, kje dela, kaj dela in koliko je star ter kaj je po poklicu. Preveč je tega, ker nikjer niste napisali, kje lahko že takoj pomagate samemu podjetju. In ravno zato ne prihajate do razgovora. Tudi ste napisali, da ste jih poslali že več, kot 40 prošenj, a nobenega odziva. Le zakaj?

– – – – – – – – – –

Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail
Pošiljanje prošnje po podjetjih na mail

– – – – – – – – – –
 

 

 

5/5 - (1 vote)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri