Pošiljanje prošnje po podjetjih

Pošiljanje prošnje po podjetjih

Pošiljanje prošnje po podjetjih

Pošiljanje prošnje po podjetjih

Pošiljanje prošnje po podjetjih

Pošiljanje prošnje po podjetjih se mora narediti lepo po shemi in se držati določenih korakov. Pri tem pa si je, kot prvo narediti seznam določenih podjetij. še bolj pa se morate zavedati to, da tukaj mora sama prošnja biti odlično snovana. Da sama prošnja že takoj pove, kdo ste in kako lahko samemu podjetju takoj pomagate.
Torej v začetku :
– mora vaša prošnja biti odlično napisana
– naredite si seznam podjetij v vaši okolici
– pripravite se na to, da v roku dveh dneh na to podjetje tudi pokličete
– pišite vedno direktorju ali direktorju kadrovske službe

 

Pošiljanje prošnje po podjetjih – email

Najbolj priporočljivo. Pošiljanje prošnje po podjetjih na email naslove. Pri tem pa morate napisati tudi dober uvod v samem email naslovu ter glavno in zelo kratko jedro. Seveda pa morate nagovarjati, da je še več v sami priponki. Pišite o sami prednost, ki jo lahko samemu delodajalcu že takoj ponudite. Naj takoj prebere, da mu lahko pomagate in da se znate zelo potruditi. Pri tem morate izbirati res prodajne besede. Ne smete samega bralca dolgočasiti in pisati “Na zavodu za zaposlovanje sem z zanimanjem prebrala vaš odlaga za delo ….“. Ne. Tukaj morate takoj direktno napisati.

 

Pošiljanje prošnje po podjetjih – navadna pošta

Klasika. Še vedno so rezultati in rezultati še bodo naprej. Predvsem zaradi tega, ker so sami direktorji tega navajeni in za določeno pošto si prej vzamejo čas, kot pa preko emaila. Morate vedeti, da, ko oseba dobi email takoj pogleda, kdo mu je pisal. Če ga ne pozna ni ravno nujno, da bo celot prebral. Nekateri direktorji vsako nepoznano email pošto takoj zbrišejo. In ne glede, kaj piše – če se nekaj ponuja – adijo. Torej pošiljanje prošnje po podjetij z navadno pošto je še priporočljivo. Je pa res, da je fajn oz. priporočljivo, da se samo oseba po dveh dneh pokliče.

 

Kaj je najboljše

Ali se pošlje na email naslov ali pa preko pošte. Vseeno. Važno je samo, da se kasneje po dveh  ali treh dneh tudi pokliče in samo enostavno vpraša, “ali je dovolj zanimivo, da se spoznamo?“. Pri tem boste takoj dobili odgovor. Tukaj ne glede, kakšen je odgovor boste dobili povratno informacijo, ki vam lahko služi za v naprej.

 

 

 

Kaj priporočam?

Najbolj priporočam to, da je vašo gradivo – vaša prošnja za delo res odlično napisana. Potem ste naredili res veliko in zelo lažja bo sama pot do samega in veselega razgovora. Če dvomite v vašo gradivo mi ga pošljite v predogled ter vam ga pokomentiram. Ko pa imate to enkrat urejeno potem sledi še samo akcijski načrt. Kam in komu se pošlje. Kaj se vse lahko zgodi, ko boste poslali samo vašo ponudbo oz. prošnjo za delo na slepo. Tudi, katere vse potrebne podatke je potrebno podkrepiti in jih izpostaviti. Na koncu vsaka oseba spozna, da je veliko malenkosti na katere je fajn, da se pazijo.

 

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Pošiljanje prošnje po podjetjih

Pošiljanje prošnje po podjetjih

Pošiljanje prošnje po podjetjih

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.