poslal že 437 prijav za službo

Poslal že 437 prijav za službo

Poslal že 437 prijav za službo. Kje tiči ta problem, da ne pride do službe?

Poslal že 437 prijav za službo

Povzetek članka : 24 ur.com
Oddaja Preverjeno! – Iskanje dela, 21.02.2017

Kot prvo moram pohvaliti celotno ekipo Preverjeno! Kot vedno jim je tudi sedaj uspelo narediti izvrsten in pravi članek brez klišejev.

Tudi sam se srečavam s to problematiko

In to dnevno. Pišejo mi ljudje in me prosijo za pomoč. Pri nekaterih lahko pomagam, a vsem pa ne morem. Ker preprosto ne znam. Nekateri nimajo ne primerne izobrazbe, ne znanja in ne izkušenj.

Tudi v tem primeru, ko ima študentka bodočo izobrazbo : filozofija in stara grščina. Tudi na prvi pogled ji žal ne bi mogel kaj preveč pomagati. Vsaj sedaj v začetku ne. Moral bi si vzeti čas in pogovoriti. Narediti preprosti plan iskanja dela. Določiti korake in iskati poti. To je bolj težko delo vendar se obrestuje.

Ampak 437 prijav za službo

To je pa malo preveč. Če oseba pošlje toliko prijav je nekaj hudo narobe. Res hudo. Zmotilo me je tudi to, da ima več kot 10 priponk, ko pošlje svojo prijavo! Kaj??? Več, kot 10 priponk??? O tem pišeš veliko.

Ko pošljete svojo ponudbo za delo naj bo to v eni priponki.
En sam PDF format!

Tukaj je realni primer, ki je vsakdanji.
Tajnica dobi na svoj email na svoj 100 prošenj. Sedaj pa se sami vprašajte, kaj se zgodi, ko ima en kandidat 10 priponk? Tajnica jih zbriše. Ne da se ji ukvarjati s tem, da bo posebej odpirala, printala in spenjala. Ne-ne. To so stari časi. Verjemite mi, da to je praksa skoraj vsakega podjetja. Če pa se lepo pošlje en PDF dokument, tajnica samo stisne pa print in voila. Polepšali ste ji dan.

Torej nazaj na 437 prijav za službo

Hmmm … tega je res preveč. Preden sem začel pisati ta članek sem malo prebral komentarje na določenih blogih. Večina jih je pisala, da je problem v jecljanju. Ampak ali je res problem v tem? Mogoče. Sam sem se z jecljanjem že srečeval in ni bila nikoli ovira, da ga ne bi zaposlili. So dobili delo.

 

Toliko na kratko in res hvala, da ste me obiskali
Sandi
Pišite mi kaj.

Tema : poslal že 437 prijav za službo, težko iskanje dela


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

poslal že 437 prijav za službo

poslal že 437 prijav za službo

poslal že 437 prijav za službo

poslal že 437 prijav za službo

prijava za službo

prijava za službo

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.