Povečanje dojk

Povečanje dojk

Povečanje dojk

Povečanje dojk je za zaposleno iz Ljubljane predstavljalo dokončen cilj o sreči in lepoti. Zato se prosila svoje sodelavce, če bi ji pri tem pomagali. In so ji.

 

Povečanje dojk

Povečanje dojk

Povečanje dojk

Zaposlena je brez sramu začela zbirati prispevke za operacijo. In veste kaj? Sodelavci so jo popolnoma razumeli in pri tem tudi podpirali. Še več. Pomagali so ji po svojih najboljših močeh pri zbiranju denarja za operacijo. Seveda je bila moška stran bolj zato in še bolj navdušena, a pomagali so ji vsi. Tudi jo podpirali, bodrili in prevzeli določene naloge v podjetju.

 

Na dan operacije

Pustimo sedaj številke, koliko je zbrala od sodelavcev, a na dan operacije so tudi sodelavci bili z mislijo z njo. Ko se je celota končala so dobili sms, da je vse šlo lepo in gladko. Brez komplikacij ali še česa drugega ali hujega.

 

Minil je čas in sodelavka je prišla na delo

Lepo so jo sprejeli. Še bolj pa bili veseli, da so ji lahko pomagali in osrečili njene sanje in njen cilj. Tudi jaz se to osebo spoznal. Je simpatična, ni kaj. In tudi z velikostjo sploh ni pretiravala. Seveda mi je direktor na koncu ob kavici izven pisarne vse to povedal. Ta zgodba ima tudi dobro stran. Direktor je spoznal, da ima res ekipo, ki drži skupaj, kar pa je redkost. Vsaj jaz te redkosti ne poznam. A sedaj pa jo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 



Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Povečanje dojk

– – – – – – – – – –

Povečanje dojk

Povečanje dojk

 

Posted in Tips – smart tips.