Predlogi za izboljšanje dela

Predlogi za izboljšanje dela

Predlogi za izboljšanje dela.

Kakšni pa so vaši predlogi za izboljšanje dela? Kaj je tisto, kar bi se dalo spremeniti in izboljšati? Kakšne super ideje? Bilo kaj? Vsaj nekaj predlogov za izboljšanje dela! Vsaj nekaj!

Predlogi za izboljšanje dela

Predlogi za izboljšanje dela
Predlogi za izboljšanje dela

To je zelo dolga in razširjena tema. Predvsem, ker je tukaj lahko veliko idej. A le, če so vsi pripravljeni, da se jih sprejema.

 

Kakšni naj bodo predlogi za izboljšanje dela?

Predlogi za izboljšanje dela
Predlogi za izboljšanje dela

Predvsem, ki vam koristi. Ob tem je dobro vedeti, da so vsi predlogi lahko zelo dobri. Mogoče je nek predlog bolj slab, a, če se ga da izpiliti je na koncu lahko zelo dober ali pa celo odličen. In tukaj je super, da se oseba zelo potruditi na tej novi izkušnji. So podjetja, ki vedno iščejo nove smernice in nove poti do izboljšanja. Sam sem pred časom delal v podjetju, ker je bilo nekaj dobri idej. A potem ej to slišal direktor, malo razmislil – 3 sekunde in potem rekel “ne”. In šel vstran. A osebe so morale delati po stari poti še naprej. In to ne vodi nikamor, kajne?

 

A si podjetje želi in išče nove in smeri za izboljšanje dela?

Da. Iščejo. Poznam veliko takih primerov. Še več. Prišli so novinci in hoteli nekaj novega uvesti. A stop. Tukaj pa se moram ustaviti. Ti novinci so imeli super ideje. Vendar sama ideja ni bila namenjena na tej podani situaciji. Ko pa so ti novinci že nekaj časa delali na tem delovnem mestu ter so spoznali vse ostale zakonitosti in šele, ko se to spozna se da delati na tej novi poti. Na poti izboljšanja. In to na koncu lahko deluje super.

 

Kakšne so vaše ideje za izboljšanja dela?

Verjetno imate ideje. A, če vas podjetje ne posluša je brezveze. Se tukaj ne da narediti prav ničesar. Tako, kot sem že sam opisal iz mojega primera vem, da to ni enostavno tudi za vas. Čeprav se vsi matramo in hočemo določene zadeve izboljšati je vse na koncu odvisno tudi od šefa. Žal.

 

Koliko stane?

Bom takole napisal. Pred časom, ko sem šefu podal “novo rešitev” je šlo predvsem zato, kar bom napisal sedaj. Imel sem delo, ki je zajemalo 8 ur normalnega dela. A potem si je šef zaželel, da si iz računovodskega programa izpišem vse zaposlene in koliko ur na mesec si delali. In to poročilo je zahteval vsaki mesec ter še nekaj dodatnih alinej. Moja ideja je bila, da sem odprl program, odprl Excel ter vse lepo naredil. Ampak za en mesec je to bilo 2 uri dela. Za drugi mesec tudi. A potem, ko so se meseci seštevali in … skratka, to pa je bil že projekt. Moja ideja je bila “da programer napiše program zato” in šef je samo vprašal “koliko to stane?“, čeprav je cena tega projekta bila 300€ sem se zlagal in rekel “65€” ter direktor po 3 sekundah je rekel “ne“. In ta šef, me je čez nekaj časa natiral oz. nagnal iz podjetja.

 

Kje pa vam lahko pomagam jaz?

Da. Kje vam lahko pomagam jaz? Ko iščete delo je potrebna prošnja za delo in tudi tisti segment, ki osebo prepriča, da mu lahko pomagate. Posledično se lažje pride do razgovora in imate lepo možnost, da se predstavite in poveste, kje lahko podjetju tudi pomagate. Torej, pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Predlogi za izboljšanje dela

Predlogi za izboljšanje dela
Predlogi za izboljšanje dela

 

 

 

5/5 - (17 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri