Pregled prošnje za delo

Pregled prošnje za delo

Pregled prošnje za delo

Pregled prošnje za delo vam lahko mogoče pomaga pri tem, da sami vidite, kaj in kako zgleda vaša prošnja za delo v mojih očeh.

 

Pregled prošnje za delo

Pregled prošnje za delo

Pregled prošnje za delo

Da. Nudim brezplačni pregled prošnje za delo. A pri tem dobivam tudi takšne prošnje, ki sam ne vem, kaj to sploh je. Je kar nekaj. Sploh se ne da razbrati za katero delovno mesto želi oseba kandidirati in želi priti do razgovora. Ne glede, kaj pri tem napišem je to to. Nihče mi ne odgovori ali pa nadaljuje pogovor ali pa mogoče še tisti mail, ko bi oseba nekaj popravila, da bi celoto izboljšala. hecno, kajne? Ampak prošnja je prošnja. Tisti, kateri hoče priti do razgovora se obnaša drugače. Popolnoma drugače. Ima tudi drugačni pristop in ve, zakaj mi je pisal in tudi ve, kaj lahko od mene pričakuje. Nekateri celo lepo napišejo zakaj je njihova prošnja taka, kot pač je. A to razumem.

 

Zavod za zaposlovanje

Vsi, ki so na Zavodu imajo svojo prošnjo za delo, ki jo je Zavod videl in potrdil. Razlika je sledeča. Za Zavod je prošnja super, zame pa popolni polom. Dve različni strani. Popolnoma različni. Zavod pač reče, da je OK samo, da se reši tega, jaz pa se malo poglobim in se malo razpišem. In na koncu, če me oseba posluša in malo spremeni je bolj bližje do razgovora nekateri pa celo takoj pridejo do razgovora. Včasih so potrebni mali detajli pri spremembi, da se celota drugače in boljše bere.

 

Torej, kaj lahko od mene pričakujete?

Samo to, če dobim od vas vaše gradivo vam podam komentar na celoto. Vsaj nekaj, kajne? To je to. Nikakor ne spreminjam in izboljšujem ter posodabljam. Nope. Če pa je kaj hudega in kritičnega pa se lahko tudi slišimo in pogovorimo. Gremo skozi, korak po koraku. Da je potem osebi jasno, kje so napake in kaj bi bilo dobro, da se spremeni, odstrani ali doda. Včasih so potrebne drastične spremembe, da se celota lepo ujame in da postane berljiva ter da direktor že takoj ve, kje mu boste lahko pomagali.

 

Torej, če me potrebujete mi pišite

Da pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Pregled prošnje za delo

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.