Prehiter razgovor

Prehiter razgovor

Prehiter razgovor

Prehiter razgovor 1

Prehiter razgovor

Prehiter razgovor vas lahko spravi ob stresni dan. A se vam je že kdaj zgodilo, da ste poslali prošnjo za delo pa so vas že ta isti dan poklicali in povabili na razgovor? Še huje pa je, če so vam rekli “a lahko pridete jutri ob 09.00 v naše poslovne prostore?“. A ni to nekam prehiter razgovor? Le kam se komu mudi, da vas že naslednji dan želijo spoznati?

 

 

Prehiter razgovor ter priprava

Prehiter razgovor 2

Prehiter razgovor

Upam, da veste, da se a razgovor morate vsaj malo pripraviti. Vsaj to, da si ogledate malo njihovo spletno stran, reference, kaj vse delajo še bolj pa to,  probate najti povezavo med njimi in vami. To je tisto najbolj bistveno, da sami poudarite, kje vse jim lahko pomagate.

 

prošnja za delo

prošnja za delo

 

Prehiter razgovor ter časovna stiska

Lahko pa se zgodi, da sami naslednji dan nimate časa, da bi prišli na razgovor. Kaj povedati? Bodite preprosti. Povejte, da ne gre. Poskušajte predlagati sami, kdaj bi se lahko dobili. Povejte točen datum in uro ter se poskušate uskladiti glede vsega tega. če so fleksibilni jim to ne bo predstavljalo prav nobenega problema.

 

 

Prehiter razgovor je lahko samo plus

Prehiter razgovor 3

Prehiter razgovor

Res nikoli se ne ve, kakšen je razlog ali sam vzrok, da si podjetje tako zelo hitro želi spoznati kandidate za razgovor. Vendar prehiter razgovor je lahko plus, saj vas bo direktor na hitro spoznal in če v vas vidi potencial vam bo ponudil delo že takoj. Brez čakanja.

 

 

Kako naprej?

V začetku ostanite mirni. To je lahko vaša prava odskočna deska, da se v najlepši luči pokažete samemu bodočemu šefu. Vem, da je stresno in da vam po glavi rojijo najrazličnejše misli …. a to je vaš dan. Dan v katerem se boste izkazali! ta dan morate izkoristiti maksimalno.

 

Dovolite, da vam pomagam

Dovolite si pomoči. Da vsaj pridete do razgovora, ker tam ste res prepuščeni sami zase. Na razgovoru vam ne more pomagati prav nihče. Tukaj pa. Izkoristite to priložnost.
Morate se zavedati, da se na prosta delovna mesta prijavljajo tako brezposelni, kakor tudi zaposleni. Le slednji pa so vaša največja konkurenca. Zato v vaši prošnji za delo ne smete narediti prav nobene napake.

 

 

Toliko na kratko. Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prehiter razgovor

Prehiter razgovor

Prehiter razgovor

Prehiter razgovor 4

Prehiter razgovor

Prehiter razgovor 5

Prehiter razgovor 5

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.