Prehiter razgovor

Prehiter razgovor

Prehiter razgovor

Prehiter razgovor

Prehiter razgovor
Prehiter razgovor

Prehiter razgovor vas lahko spravi ob stresni dan. A se vam je že kdaj zgodilo, da ste poslali prošnjo za delo pa so vas že ta isti dan poklicali in povabili na razgovor? Še huje pa je, če so vam rekli “a lahko pridete jutri ob 09.00 v naše poslovne prostore?“. A ni to nekam prehiter razgovor? Le kam se komu mudi, da vas že naslednji dan želijo spoznati?

 

 

Prehiter razgovor ter priprava

Prehiter razgovor
Prehiter razgovor

Upam, da veste, da se a razgovor morate vsaj malo pripraviti. Vsaj to, da si ogledate malo njihovo spletno stran, reference, kaj vse delajo še bolj pa to,  probate najti povezavo med njimi in vami. To je tisto najbolj bistveno, da sami poudarite, kje vse jim lahko pomagate.

 

prošnja za delo
prošnja za delo

 

Prehiter razgovor ter časovna stiska

Lahko pa se zgodi, da sami naslednji dan nimate časa, da bi prišli na razgovor. Kaj povedati? Bodite preprosti. Povejte, da ne gre. Poskušajte predlagati sami, kdaj bi se lahko dobili. Povejte točen datum in uro ter se poskušate uskladiti glede vsega tega. če so fleksibilni jim to ne bo predstavljalo prav nobenega problema.

 

 

Prehiter razgovor je lahko samo plus

Prehiter razgovor
Prehiter razgovor

Res nikoli se ne ve, kakšen je razlog ali sam vzrok, da si podjetje tako zelo hitro želi spoznati kandidate za razgovor. Vendar prehiter razgovor je lahko plus, saj vas bo direktor na hitro spoznal in če v vas vidi potencial vam bo ponudil delo že takoj. Brez čakanja.

 

 

Kako naprej?

V začetku ostanite mirni. To je lahko vaša prava odskočna deska, da se v najlepši luči pokažete samemu bodočemu šefu. Vem, da je stresno in da vam po glavi rojijo najrazličnejše misli …. a to je vaš dan. Dan v katerem se boste izkazali! ta dan morate izkoristiti maksimalno.

 

Dovolite, da vam pomagam

Dovolite si pomoči. Da vsaj pridete do razgovora, ker tam ste res prepuščeni sami zase. Na razgovoru vam ne more pomagati prav nihče. Tukaj pa. Izkoristite to priložnost.
Morate se zavedati, da se na prosta delovna mesta prijavljajo tako brezposelni, kakor tudi zaposleni. Le slednji pa so vaša največja konkurenca. Zato v vaši prošnji za delo ne smete narediti prav nobene napake.

 

 

Toliko na kratko. Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prehiter razgovor

… se da priti do razgovora …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se slišala in da sva šla skozi ter da sem sama spoznala, kakšen drek je moja prošnja za delo. Čeprav sem prej mislila, da je z menoj nekaj narobe, sem spoznala, da če samo malo se spremeni prošnja se da priti do razgovora. In res. Prišla sem do razgovora z vašo pomočjo. Hvala, res hvala. Minka, Maribor

Prehiter razgovor
Prehiter razgovor

… moje mnenje in hvala, da pišete o tej problematiki …

Ko oseba vpaša nekoga drugega za drugo mnenje je lahko vedno drugačno. Ampak pri tem je potrebno vprašati strokovnjaka. Ne pa sorodnika, ki dela 8 ur eno in isto delo v proizvodnji, pride domov in lažerno pred TV. Takšna oseba ti ne more dati tisto, kar nekdo, ki dela in s tem služi. To je moje mnenje in hvala, da pišete o tej problematiki ter hvala za pomoč, Špela, Kranj.

 

Prehiter razgovor
Prehiter razgovor

… poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vso pomoč. Hvala, da sva se na mojo željo tudi slišala in šla skozi. Zraven tega sem vaše napotke upoštevala in odstranila tisto, kar ste svetovali in se glede tega tudi pogovorila. Potem sem ta življenjepis poslala na 4 podjetja in čez 3 dni spet na 3 podjetja. Eno podjetje me je poklicalo na razgovor. Jutri ga imam. Hvala za vse! Patricija, Celje

Prehiter razgovor
Prehiter razgovor 

… sem prišla do razgovora …

G. Sandi hvala lepa. Z vašo pomočjo sem prišla do razgovora in moram napisati, da je bilo prav lepo. Čakam na drugi krog. Res ste fajni, Vesna, Ptuj

 

Prehiter razgovor
Prehiter razgovor

… je zame fantastičen …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi pomagal, da sem prišla do razgovora. Čeprav se to ni zgodilo čez noč sem od 5 poslanih prošenj prišla do 1 razgovora in še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo. Ta rezultat je zame fantastičen! Hvala iz srca, Monika iz Ptuja

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri