Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis vam lahko spremeni marsikaj.

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Kakšen je pravzaprav preprost življenjepis? Kaj vsebuje in česar ne? Vam lahko preprost življenjepis odpre vrata na razgovor? Ali tudi sam delodajalec v oglasu navaja, da mu pošljete preprost življenjepis?

 

 

Zakaj bi nekdo poslal preprost življenjepis?

Sam ne vem, kako sam preprost življenjepis izgleda. Res ne. Tudi europass je preprost. A za nekatere pa preveč zahteven. Za druga pa ne. Tukaj so različni pogledi. V sam preprost življenjepis morate zajeti bistvo.  Povedati točno to, kar bodoči delodajalec od vas pričakuje. Tukaj se več ne piše, kje ste končali OŠ. Kaj šele, da napišete, da ste OŠ končali s petico. To sedaj v tem času prav nič več ne koristi.

 


prošnja za delo

prošnja za delo


Za preprost življenjepis pazite!

Vsega tudi ne poslati. Vedite, da tudi preprostost ne odpira vseh vrat. Natančneje napisano : vsak delodajalec, ko dobi na mizo življenjepise ima v mislih samo eno – od teh najti najboljšega. To je njegova misel. Zato se morate v samem življenjepisu zelo potruditi, da vzbudite njegove oči in da se zamisli nad vašim življenjepisom in reče “tega želim spoznati“. To je to. V tem življenjepisu je preprosta samo oblika, a stavki in besede pa so …

 

Delodajalec do sedaj ni nikoli napisal : pošljite mi preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Vsaj do sedaj jaz tega nisem videl, pa tudi drugi me niso opozorili na to.  Tako da, če sedaj to berete vam lahko povem, da je en dober življenjepis težko napisati. Če pa ga do sedaj niste napisali pa je še toliko bolj.

 

Jaz se na vaše mestu ne bi osredotočil

Jaz se na vašem mestu ne bi osredotočil na besedo “preprosto” ampak bi se bolj osredotočil na samo vsebino. Kaj je zares pametno in potrebno. Na koncu so potrebni tisti dodatki, ki bodo samega bralca res prepričali v to, da si vas želi spoznati. To je bistvo. Vse drugo v življenjepisu vam lahko samo škodi.

 

Kaj pravzaprav daste od sebe

Pri tem mislim samo eno : kakšno je vaše gradivo s katerim bi radi prišli do razgovora oz. na razgovor. To je bistvo celote. Lahko ste še ne vem kako natančni ter odgovorni in delavni … če ne pridete do razgovora boste težko to povedali direktorju.

 

Ali so napisani podatki vredni razgovora?

Tega se na koncu vpraša vsak direktor. Če je to, kar je dobil na mizo res vredno, da vzame telefon in povabi na sam razgovor. Če neke motivacije in povoda nima – tega ne bo naredil. če pa ste mu napisali, kaj vrednega za njegov posel, pa že razmišlja o tem, ne samo, da vas povabi na razgovor ampak da vam da možnost poskusnega dela.

 

Preprost življenjepis ter moja pomoč

Lahko vam ponudim pomoč, da pregledam vaše gradivo in vam podam komentar. Saj se spomnite kako je bilo v OŠ, ko smo pisali spis. Včasih je učiteljica prečrtala veliko stavkov in dopisala z rdečo kulico “tega nisem razumela“, ali pa “to ne paše sem“. Zelo podobno bo tukaj. Ali pa ne. Odvisno od celote. Včasih niti ne vem, kdo mi je pisal in kaj želi delati. Ali pa tudi, kje vse je delal in kaj zna. Nekateri pa pošljejo že bolj urejeno in nekaj, kar se lepo prebere in se ve, kaj oseba zna.

 

Pišite mi

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : preprost življenjepis

– – – – – – – –

 – največja muka –

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Sama vem, da je v današnjem času največja muka nekoga prositi za pomoč, ki ga ne poznaš. Pri tem pa ne veš, kaj lahko pričakuješ. Tudi ni zaupanja. Ampak lahko zbrišeš ime in priimek ali naslov ter gsm pa tudi pomagate. Vsaj meni ste. In to je veliko. Hvala za pomoč in uspešno delo še naprej.

– – – – – – – –

 – treba znati prodati svoje znanje  –

Lepo pozdravljeni. Prav imate. Bolj enostavno je, boljše je. Sam sem imela zelo zakomplicirano, ko pa nisem vedela, kaj vse moram napisati. Zato sem napisala vse. Samo tega ne, da bi samega delodajalca pritegnila in pokazala nase. Žal je tako. Treba znati prodati svoje znanje tudi v tej smeri. Drugače ne. G. Sandi mi je pri tem izvrstno pomagal. Za druge ne vem, vem pa zase, da sem z njegovo pomočjo dosegla to, kar prej nisem morala. Da – prišla sem do razgovora in dela. G. Sandi iz srca hvala lepa za pomoč.

– – – – – – – –

 – OK ali pa samo “V redu je tako, kot je napisano” –

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala za ponujeno pomoč. Zelo mi je prav prišla. Hkrati pa bi rada dodala mnenje, da je res potrebno pomisliti na neko zunanjo pomoč. Pri tem pa je celota lažje, če ti pomaga oseba, ki se na to res spozna. In ne samo nekdo, ki misli ali pa se mu zdi OK ali pa samo “V redu je tako, kot je napisano”. Teh mnenj sem imela veliko. Preveč. A na koncu le ni bil rezultat takšen, kot sem ga pričakovala. Potem ste mi vi pomagali in situacija je sedaj super. Imam delo. G. Sandi še enkrat hvala za pomoč.

– – – – – – – –

 – kaj lahko nekdo napiše –

Lepo pozdravljeni. Seveda je tudi mene zanima, kako mi lahko vi boljše pomagate, kot svetovalka na Zavodu. S svojo svetovalki na Zavodu sem bila zelo zadovoljna. Tudi sama prošnja je bila za njen okus super napisana. A ni bilo rezultata. Vi pa ste to prošnjo popolnoma pokomentirali. Totalno. Prav zamislila sem se, da imate prav. Tudi sama sebe ne bi poklicala na razgovor po vsem tem, kaj ste mi napisali. In hvala za ta premik, Občudovanje vredno, kaj lahko nekdo napiše ter ti da misliti. Celoto sem spremenila in začela prihajati do razgovorov. No nekaj tednih in 21 poslanih prošenj za delo ter 7 razgovor sem delo le dobila. G. Sandi ful hvala za celoto in pomoč.

– – – – – – – –

 – dober komentar –

Spoštovani. Super ste in ni mi žal, da sem vam poslala svoj preprost življenjepis v predogled, saj ste mi podali resnično dober komentar. Sedaj sem vsaj vedela, kje in kaj moram spremeniti.

– – – – – – – –

 – rezultat je že boljši –

Lepo pozdravljeni. Jaz pa sem svoj življenjepis kar poslala, da mi ga g. Sandi pokomentira. To sem popravila in rezultat je že boljši – sem prišla do razgovora. Ga imam naslednji teden.
– – – – – – – –

 – kolobocija glede –

Lepo pozdravljeni. Zakaj vsa ta kolobocija glede “preprost življenjepis”, ko pa bi res bilo enostavneje, da, če ustrezaš prideš na razgovor. Ne pa , da se še moreš hvaliti in ne vem, kaj vse drugo!
– – – – – – – –

Brezplačni pregled prošnje za delo

– – – – – – – –

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

– – – – – – – –

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

– – – – – – – –

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

– – – – – – – –

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

– – – – – – – –

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

– – – – – – – –

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

– – – – – – – –

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Preprost življenjepis. Pazite, saj preprost življenjepis ... ker preprost življenjepis .... a preprost življenjepis ....
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.