Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis 3

Preprost življenjepis 3

Kakšen je pravzaprav preprost življenjepis? Kaj vsebuje in česar ne? Vam lahko preprost življenjepis odpre vrata na razgovor? Ali tudi sam delodajalec v oglasu navaja, da mu pošljete preprost življenjepis?

 

 

Zakaj bi nekdo poslal preprost življenjepis?

Sam ne vem, kako sam preprost življenjepis izgleda. Res ne. Tudi europass je preprost. A za nekatere pa preveč zahteven. Za druga pa ne. Tukaj so različni pogledi. V sam preprost življenjepis morate zajeti bistvo.  Povedati točno to, kar bodoči delodajalec od vas pričakuje. Tukaj se več ne piše, kje ste končali OŠ. Kaj šele, da napišete, da ste OŠ končali s petico. To sedaj v tem času prav nič več ne koristi.

 


prošnja za delo

prošnja za delo


Za preprost življenjepis pazite!

Vsega tudi ne poslati. Vedite, da tudi preprostost ne odpira vseh vrat. Natančneje napisano : vsak delodajalec, ko dobi na mizo življenjepise ima v mislih samo eno – od teh najti najboljšega. To je njegova misel. Zato se morate v samem življenjepisu zelo potruditi, da vzbudite njegove oči in da se zamisli nad vašim življenjepisom in reče “tega želim spoznati“. To je to. V tem življenjepisu je preprosta samo oblika, a stavki in besede pa so …

 

Delodajalec do sedaj ni nikoli napisal : pošljite mi preprost življenjepis

Preprost življenjepis 4

Preprost življenjepis 4

Vsaj do sedaj jaz tega nisem videl, pa tudi drugi me niso opozorili na to.  Tako da, če sedaj to berete vam lahko povem, da je en dober življenjepis težko napisati. Če pa ga do sedaj niste napisali pa je še toliko bolj.

 

Jaz se na vaše mestu ne bi osredotočil

Jaz se na vašem mestu ne bi osredotočil na besedo “preprosto” ampak bi se bolj osredotočil na samo vsebino. Kaj je zares pametno in potrebno. Na koncu so potrebni tisti dodatki, ki bodo samega bralca res prepričali v to, da si vas želi spoznati. To je bistvo. Vse drugo v življenjepisu vam lahko samo škodi.

 

Kaj pravzaprav daste od sebe

Pri tem mislim samo eno : kakšno je vaše gradivo s katerim bi radi prišli do razgovora oz. na razgovor. To je bistvo celote. Lahko ste še ne vem kako natančni ter odgovorni in delavni … če ne pridete do razgovora boste težko to povedali direktorju.

 

Ali so napisani podatki vredni razgovora?

Tega se na koncu vpraša vsak direktor. Če je to, kar je dobil na mizo res vredno, da vzame telefon in povabi na sam razgovor. Če neke motivacije in povoda nima – tega ne bo naredil. če pa ste mu napisali, kaj vrednega za njegov posel, pa že razmišlja o tem, ne samo, da vas povabi na razgovor ampak da vam da možnost poskusnega dela.

 

Preprost življenjepis ter moja pomoč

Lahko vam ponudim pomoč, da pregledam vaše gradivo in vam podam komentar. Saj se spomnite kako je bilo v OŠ, ko smo pisali spis. Včasih je učiteljica prečrtala veliko stavkov in dopisala z rdečo kulico “tega nisem razumela“, ali pa “to ne paše sem“. Zelo podobno bo tukaj.

 

Pišite mi

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema : preprost življenjepis


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

– – – – – – – –

 – dober komentar –

Spoštovani. Super ste in ni mi žal, da sem vam poslala svoj preprost življenjepis v predogled, saj ste mi podali resnično dober komentar. Sedaj sem vsaj vedela, kje in kaj moram spremeniti.

– – – – – – – –

 – rezultat je že boljši –

Lepo pozdravljeni. Jaz pa sem svoj življenjepis kar poslala, da mi ga g. Sandi pokomentira. To sem popravila in rezultat je že boljši – sem prišla do razgovora. Ga imam naslednji teden.
– – – – – – – –

 – kolobocija glede –

Lepo pozdravljeni. Zakaj vsa ta kolobocija glede “preprost življenjepis”, ko pa bi res bilo enostavneje, da, če ustrezaš prideš na razgovor. Ne pa , da se še moreš hvaliti in ne vem, kaj vse drugo!
– – – – – – – –

 

 

Brezplačni pregled prošnje za delo

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis 2

Preprost življenjepis 2

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

Preprost življenjepis

 

 

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Preprost življenjepis. Pazite, saj preprost življenjepis ... ker preprost življenjepis .... a preprost življenjepis ....
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips.