Presenečajo me osebe, ki se ne predstavijo

Presenečajo me osebe, ki se ne predstavijo

Presenečajo me osebe, ki se ne predstavijo

Presenečajo me osebe, ki se ne predstavijo. Resno in to je zelo žalostno. Oseba mi piše mail, mi piše sms ali pa me ne pokliče ob tem pa se ne predstavi. Da sam moram vprašati, kdo je in s kom se pogovarjam.

 

Presenečajo me osebe, ki se ne predstavijo

Presenečajo me osebe, ki se ne predstavijo

Presenečajo me osebe, ki se ne predstavijo

Potem pa so osebe še presenečene, da ne vem, s kom se pogovarjam. To jih šele prizadene. Kot, da si vsak kontakt lepo shranim in imam ob sebi. Ne. Tega ne delam. In ne bom. Razlog je enostaven. Ne.

 

Pa zakaj se v začetku ne predstavite?

A veste, da tudi posameznike vstavim in vprašam, da se mi ne sanja s kom se pogovarjam. In potem mi celo kdo reče “pa res ne veš, kdo sem?”. Rečem “ne” in prekinem. Se mi ne da ukvarjati s tem. Vse prijatelje imam shranjene, vse tiste, ki pa sem jim ali pa jim pomagam pa ne. Še več. Tudi večina direktorjev nimam shranjenih. Imam pa njihove vizitke in ko jih potrebujem jih pokličem. Če kdo potrebuje mene me pokliče in se mi predstavi in greva dalje.

 

Kje je olika

Nekje mora biti, kajne? A kje. Mogoče se posamezniku zdi samoumevno,  da nekdo ve, kdo je on, a jaz ne. To, kar delam je nekaj drugega od tega s kom preživim zabavo in se smejim. In vsakogar si ne shranem in ne vem, zakaj bi ga si? Pač si ga ne.

 

Kako pa je pri vam?

Ko nekoga pokličete in nista prijatelja se predstavite? Poveste kdo ste in zakaj kličete? Ali samo začnete bombardirati s vprašanji? Kako je to pri vam? Če ste se tukaj malo prepoznali prosim, da naslednjič, ko nekoga ali pa mene pokličete povejte, kdo ste in zakaj kličete. Bo najlažje za nadaljnji pogovor in sam potek pomoči.

 

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Presenečajo me osebe, ki se ne predstavijo

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.