Prijava na delovno mesto brez izkušenj

Prijava na delovno mesto brez izkušenj

Prijava na delovno mesto brez izkušenj

Prijava na delovno mesto brez izkušenj
Prijava na delovno mesto brez izkušenj

Prijava na delovno mesto brez izkušenj je zelo težko še posebej, če vam niti malo ni jasno, kaj se na določenem delovnem mestu dogaja. A iz nekaj prakse vam bom zaupal zgodbe nekaterih posameznikov, ki pa so vendar ubrali pot drugje in službo imajo.

 

Prijava na delovno mesto brez izkušenj ter nasveti

# 1 – Podučite se v tisti panogi, ki želite delati

Čeprav je prijava na delovno mesto brez izkušenj – se morate vsaj malo izkazati in pokazati ne zanimanje za to delo, ampak nekaj več. Ta nekaj več je samo znanje. In tukaj ste na poti, kjer si boste določeno znanje morali poiskati sami. Tukaj vam lahko pomaga bilo kdo. In težko ter neumno je razmišljati, da vas bo podjetje že naučilo, če vas bo hotelo imeti, kot novega zaposlenega? Zakaj bi se podjetje z vami ukvarjalo ter zapravljalo denar, ko pa je na trgu zagotovo nekdo, ki vsaj nekaj več od vas ve. Težko je o tem razmišljati. Vendar podučite se. Lažje bo za vas.

 

# 2 – Raziskujte potrebe delodajalcev

Ni druge, kot da iščete vrzeli in vse tisto, kar podjetjem primanjkuje in išče. Pridobite si znanja in izkušnje, ki jih drugi nimajo. Tako boste vsaj mali korak pred ostalimi. In mogoče vam bo samo zaradi tega zelo lažje.

 

# 3 – Bodite edinstveni

Tukaj vam naj ne bo kdo za vzgled. Ampak bodite svoji in vztrajajte pri tem.

 

# 4 – Vaše gradivo naj bo zelo dobro

Napaka res velike večine. Njihova prošnja za delo ali sam življenjepis je zanič.

 

Prijava na delovno mesto brez izkušenj zanič gradivo

ne glede, kakšne izkušnje vsak posameznik ima na koncu bolj šteje tisto gradivo, ki jo je sam posameznik tudi oddal. Ker veliko krat se zgodi, da ga direktor prebere nima pojma, kaj mu sam posameznik želi povedati o sebi in njegovem znanju. Takšno gradivo gre v koš. Avtomatsko v koš. Ker sedaj so drugačni časi. Sedaj so časi, ko oseba mora povedati kdo je in kako lahko samemu podjetju tudi pomaga. Noben direktor se ne ukvarja več z oseba,i, ki ne znano nekaj pametnega o sebi napisati. Ne več.

 

Kje ste ostali vi?

Sama vrata podjetja so zaprta. Odpre jih lahko samo še dober življenjepis ali dobro napisana prošnja za delo. Tudi, ko trkate vas bodo prej prosili za to gradivo in jo bodo tudi preučilo, če je dovolj dobro, da vas spustijo v podjetje in prisluhnejo. Vas spoznajo. Drugače boste ostali zunaj. In tako boste lahko trkali in trkali. In spoznali boste, da imajo podjetja enak sistem.

 

Dovolite, da vam pri prošnji ali življenjepisu pomagam jaz

Znam. A ne delam čudežev. Imam pa znanja, ki v veliki meri odpirajo vrata. Vendar v začetku vam lahko pomagam tako, da vam BREZPLAČNO podam komentar na vašo gradivo. Zato mi ga lahko brez problema pošljete in dobili boste želen komentar. In jaz gradiva ne hvalim. Ne. Podam realen komentar. In samo na vas je na koncu, če ga boste upoštevali ali ne.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.

Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Prijava na delovno mesto brez izkušenj

 

– – – – – –

Sandi lepo pozdravljen. Hvala za pomoč. Sem bil danes na razgovoru in imam lep občutek.

– – – – – –

… vesela in končno mirno diham …

Lepo pozdravljeni. Težko se je nekaj novega naučiti ali priučiti, če za to nimaš veselja. Tudi sama sem v tej situaciji bila in na delovnem mestu trpela več kot 11 let. Ko pa so me odpustili in sem bila doma pa sem bila vesela in končno mirno dihala. Potem pa mi je g. Sandi pomagal in dobila delo v svoji priučitveni panogi. Hvala za pomoč!

– – – – – –

… nisem imela veselja do tega dela …

Lepo pozdravljeni. Sama sem poskusila pa mi ni uspelo. Težko je. Mogoče tudi zaradi tega, ker nisem imela veselja do tega dela. Ampak plača je plača. Žal to je pri meni igralo vlogo, zato sem delo, ki ga nisem marala delala več let. Potem pa sem za pomoč prosila g. Sandija. Pomagal mi je. Čeprav imam sedaj večizmensko delo je moje počutje boljše.

– – – – – –

Prijava na delovno mesto brez izkušenj
Prijava na delovno mesto brez izkušenj

– – – – – –

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri