Prijava na delovno mesto primer

Prijava na delovno mesto primer

Prijava na delovno mesto primer

Prijava na delovno mesto primer
Prijava na delovno mesto primer

Prijava na delovno mesto primer ter vsa ostala papirnata vojna. Tukaj vam primer ne koristi. Razlog bom navedel malo kasneje. Primer je napisal ne specifično, za prošnjo za delo pa je potrebno specifično se opisat in zelo prilagajat.

 

Prijava na delovno mesto primer

Včeraj sem dobil dva primera prošnje za delo. Eden je bil delo v administraciji, drugi pa prodajalka v trgovini Tedi. Sedaj … ta primer mi je poslala ista oseba. Razlika v primeru je bila samo drug naslov podjetja. A vse ostalo pa enako. Ali imata administracija in prodajalka v trgovini res enako delo? Mislim da ne. In v tem primeru oseba ni prišla nikamor. Res ne.

 

Prijava na delovno mesto primer

Izogibajte se primerov. Če boste poslali za administracijo pišite o administraciji in o temu, kje jim lahko vi že takoj pomagate. Če pa pišete za delo v prodaji pa se posvetite prodaji in temu, kje boste samemu podjetju povečali dobiček. Namreč to on od vas pričakuje. Mogoče v administraciji ne, a v prodaji pa zagotovo. In, če ne boste znali prodati … ste nezanimivi za delovno mesto. Še več. Oseba raje nima nobenega zaposlenega, kot pa osebo, ki ne zna prodajati. In to je obraz dela na terenu.

 

Zakaj ne?

Mogoče si je nekdo nekaj napisal zase. Ki je pa drugačen od vas. Mogoče po značaju, znanju in izobrazbi. Mogoče je ta oseba mislila, da je napisala dobro, a v resnici ni. In potem vi to vzamete ter spremenite za svoje. Potem pa s tem nikamor ne pridete. In zakaj ne? Ker niste pisali o tem, kje vse mu boste vi pomagali. Kaj vse znate ter kakšno korist bo imel od vas.

 

Včeraj sem ….

Včeraj sem videl reklamo oz. članek za temo “prošnja” in potem sem ga prebral ter spoznal, da ta oseba, ki je to napisala nima pojma o tem, kaj podjetja sploh iščejo. Resno pišem. Časi so drugačni in sam pristop je malo spremenjen. Ne pa tako, kot pišejo članki. In, če si vzamete malo časa potem lahko opazite, da je veliko zelo podobnih člankov. Še enkrat – članki so si zelo podobni. Pri meni je tako. Če potrebujem pravni nasvet vprašam odvetnika iz tiste stoke, kjer potrebujem nasvet. Ne bom vprašal soseda ali koga drugega. Ne. Vprašal bom tistega, ki s tem dela.

 

Podobno je v resnici

Ne zamerite. Oseba me prosi za pomoč. Vsaj mali napotek, da ji podam, potem pa mi odpiše, da bo že sama vse skupaj uredila. Pa ne. Ne uspe ji. Do sedaj ni nikomur. To ni enostavno. Tukaj se ne mislim važiti, a to je posebno področje, kjer je potrebno drugačno poslovno razumevanje. Razumevanje iz terena. Razumevanje s tem, ko se pogovarjaš z večimi direktorji. In šele nato lahko narediš nek približek tega, kaj sam direktor želi prebrati.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pošljite mi to, kar imate in dobili boste komentar. Brezplačni komentar. Potem pa boste lahko sami razmislili ali imam kaj prav ali ne. Ali bi bilo mogoče izpustiti podatek, kje in kdaj ste obiskovali osnovno šolo ter namesto tega dodati – kje lahko podjetju že takoj pomagate. Mogoče so še druge malenkosti. Mogoče. Ampak je lepo, da jih spoznate. Da se jim izogibate in vašo prošnjo za delo nekako uspete urediti do te mere, da boste prišli do razgovora.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prijava na delovno mesto primer

Prijava na delovno mesto primer
Prijava na delovno mesto primer

… popolnoma prav …

Lepo pozdravljeni. Imate popolnoma prav. Primer ni dobro izhodišče, da bi se prišlo do razgovora. Vsaj pri meni se je tako izkazalo.

… se oprijemala primera …

Spoštovani. Tudi sama sem se oprijemala primera, a brez uspeha. Na koncu mi je pomagal g. Sandi in sedaj je celota drugačna. Po 5 poslanih prošnjah sem prišla do razgovora. Sedaj čakam na drugi krog. Hvala za pomoč.

 

Prijava na delovno mesto primer
Prijava na delovno mesto primer

… wooowww glede vaše pomoči …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Moram napisati samo -> wooowww glede vaše pomoči. Samo to. Hvala!!!! Vikica, Rogatec

… prišla sem do razgovora, vendar …

Spoštovani. Prisluhnila sem vašim nasvetom ter začela iti v akcijo. Kar hitro se je poznalo. Prišla sem do razgovora, vendar dela nisem sprejela, ker je minimalna, direktor jamra in več-izmensko delo. Tega pa res ne potrebujem še sedaj, kajne? Vseeno, g. Sandi hvala lepa za vse! Marjeta, Ihan

… hvala lepa za vso pomoč …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Super ste in hvala lepa za vso pomoč! Adrijana, Dekani

Prijava na delovno mesto primer
Prijava na delovno mesto primer
5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri