Prijava na delovno mesto spremno pismo

Prijava na delovno mesto spremno pismo

Prijava na delovno mesto spremno pismo

Prijava na delovno mesto spremno pismo

Prijava na delovno mesto spremno pismo

Prijava na delovno mesto spremno pismo je pomembno v vsakem primeru. Res pomembno. Še posebej zato, ker samo spremno pismo že takoj pove kdo ste in kje lahko pomagate. Hkrati pa sam direktor že takoj ve ali se mu splača brati dalje ali ne. Skratka spremno pismo, če ni dobro napisano vam lahko hudičevo škodi.

 

Prijava na delovno mesto spremno pismo

Kot sem že napisal : spremno pismo je pomembno iz dveh razlogov. Ali poveste kaj pametnega o sebi ali ne. Samo to dvoje. To pomeni, da bo direktor bral dalje ali ne. Vse je odvisno samo od spremnega pisma. Ker, če ga v spremnem pismu ne navdušite, zakaj bi potem bral še naprej? Zakaj bi izgubljal čas s tem?

 

Prijava na delovno mesto spremno pismo ter same besede

Izbor samih besed v spremnem pismu je pomemben. Zelo pomemben. Tudi je pomembno, kako začnete in kako končate. Še bolj pa je pomembno to, kaj napišete glede sebe. Kaj boste izpostavili in kaj ne. Spremno pismo je vaše ogledalo. Vaš celotni … tukaj je lepo, da samega bralca navdušite nad seboj. Žal drugače ne gre. Morate znati navdušiti. Morate znati napisati, kdo ste in kje lahko samemu podjetju že takoj pomagate in kaj bodo z vašimi pridnimi rokami in izkušnjami tudi pridobili. Če tega ni … zakaj bi se bralec potem še trudil glede vas? Se ne bo. In prav je tako.

 

Kje ste ostali vi?

Samo spremno pismo je pomembno. O tem sem pisal že mnogokrat. A kljub temu, mi osebe pošljejo nekaj kar … pojma nimam, kako naj to sploh imenujem. Pišejo o nepomembnih podatkih. Pišejo še o tem, kje so končali osnovno šolo. Pišejo o družini. Pišejo tudi o tem, kako so veseli in skačejo od veselja, da ima podjetje razpisan oglas. Ampak – a res? Ali pa je to samo tisto, ko oseba ne vem, kaj sploh naj napiše? Ko oseba ne vem, kako naj pritegne samega direktorja? To je težko. Priznam. To je zelo težko. In vedno občudujem osebe, ko mi same povedo, da bodo to same že napisale. Saj napišejo. Ni kaj. A vseeno to na koncu ni to. Enak problem. Če oseba prej ni vedela, kaj naj napiše … dvomim, da bo vedela po nekaj nasvetih. In to brez izkušenj in ostalega znanja, ki je za to prekleto potreben. Žal tudi tukaj gre to zelo težko. Potrebno je znanje. Neka kilometrina iz tega področja.

 

Vi

Potrebujete spremno pismo? Potem sem jaz pravi naslov za vas. Resno. Brez heca. Da pa boste dobili nekaj od  mene vam predlagam, da mi v začetku pošljete vaše do sedaj napisano gradivo in dobili boste BREZPLAČNI komentar. Tako boste, dobili komentar od osebe, ki vas ne pozna. Od nekoga, ki na to situacijo gleda malo drugače.

 

Namreč vedeti morate …

Vrata podjetij so zaprta. Če boste napačno trkali -> vam ne bodo odprli. Zato prekleto pazite, kaj boste dali od sebe. Vsaj jaz bi. Ker možnost in priložnost imate samo eno.

 

Dovolite, da vam pomagam jaz

Lažje vam bo. Pa še določeni koraki se bodo hitreje poznali. Pišite mi. Lahko pa tudi ne. Vse je odvisno samo od vas. Pišite mi, ker vam bo lažje. Ampak, da vam ne bo pretežko … prvo mi pošljite vašo gradivo, da ga pregledam in brezplačno pokomentiram. Da boste dobili prve besede glede celotne vaše zadevice.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prijava na delovno mesto spremno pismo

Prijava na delovno mesto spremno pismo

Prijava na delovno mesto spremno pismo

 

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Glede spremnega pisma imate prav. To napako sem delala tudi sama. Potem pa ste mi pomagali in zadeva se je kar hitro razpletla. Začela sem prihajati do razgovora. In verjetno samo po vaši zaslugi. G. Sandi -> hvala vam iz srca!

– – – – – – –

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.