Primer izdelave življenjepisa

Primer izdelave življenjepisa

Primer izdelave življenjepisa

Primer izdelave življenjepisa je lahko tako obsežen, a hkrati pa tako zanič, da vam svetujem, da se tega rešite. Raje se zanimajte samo zase. Predvsem, kakšen naj bo moj osebni življenjepis? To je tisto. Ker med vami in vašo konkurenco je razlika. Lahko tudi tako velika, da vi niti ne veste. Že samo to, da vaša konkurenca zna delati s programom Pantheon, vi pa še ne – je vaša konkurenca v prednosti. Pa samo zaradi enega programa.

 

Primer izdelave življenjepisa

Primer izdelave življenjepisa
Primer izdelave življenjepisa

Veliko je pisanja o tem. Spodaj boste spoznali, kje sem se sam opekel in zakaj poudarjam, da so primeri zanič. So. A zakaj? Ker ne zajemajo vas. Tudi življenjepis za delo v proizvodnji ali delo na gradbišču sta si različna. Tudi delo z viličarjem ter delo razkladača ali nakladača sta si različna. Razlike so. In tem razlikam direktor daje velik pomen. In te razlike želi prebrati. On ne želi prebrati, kdo ste. On želi prebrati, kaj mu nudite! To je tisto.

 

Tukaj je samo en razlok, zakaj ni dobro imeti primera

Sedim v odvetniški pisarni in čakam, glavnega odvetnika. O osebo s katerim sva naredila marsikaj in pomagala marsikomu. A sedaj je bil čas, da on pomaga meni. In, ko je prišel v pisarno sem ga prosil sledeče. Prosil sem ga, naj mi da en primer pritožbe zoper policista. Seveda jaz bom to napisal, odvetnik pa poslal. In res. Na mail sem naslednji dan dobil to, kar sem prosil. Seveda brez osebnih podatkov in ostalega. Čisti tekstopis. Sam sem si vzel 2 dni časa in delal samo na tem mojem primeru. Ga sestavil in prosil odvetnika, da ga pošlje. Tega dopisa odvetnik niti ni pogledal. Samo podpisal in poslal dalje ga je. Ko je prišel pravi čas je prišel tudi dopis. Ni ga odprl. Spet sem bil v njegovi pisarni in sam se odprl ovojnico in celoto prebral. Ko sem pogledal odvetnika je imel solzne oči. Res solzne. Njegov obraz je bil ves rdeč in …. smejal se je tako močno, da ni prišel do zraka.

 

Zakaj?

Ker to ni moja stroka in se na takšna pisanja ne spoznam. Čeprav sem imel model, ki je OK, ga jaz, ker se na to ne spoznam nisem tako dobro spesnil. In odvetnik je to vedel. Še več. Pustil mi je, da sem naredil napako, ki me je kasneje stala 300€. Žal. To je bila moja šola. In od takrat dalje lahko zagotovo rečem, če rabi pritožbo je za to odvetnik. Če moram položiti 10m2 keramike, je za to keramičar. Kaj želim povedati. Veliko tega gradiva sem prebral, ampak vedno je nekaj manjkalo. To pa zato, ker se oseba na pisanje prošenj ali življenjepisov ne spozna. In to je realnost. Ne glede, kakšen je vaš problem … najdite si osebo, ki bo znala temu problemu biti kos. Ki bo imela znanja. Osebo, ki bo vedela, kako se temu streže. In to ni enostavno. Ne ni. Sam priznam.

 

Kje vam lahko pomagam jaz

V začetku, da vam brezplačno pokomentiram vaše gradivo. Vsaj nekaj, kajne? Če vam to ni dovolj potem lahko mirno zapustite to stran. Če pa v vas kanček tega, da vas zanima, kaj za hudiča mi bo tale odpisal, pa mi le pošljite.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Primer izdelave življenjepisa

… je zame fantastičen …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi pomagal, da sem prišla do razgovora. Čeprav se to ni zgodilo čez noč sem od 5 poslanih prošenj prišla do 1 razgovora in še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečno poskusno delo. Ta rezultat je zame fantastičen! Hvala iz srca, Monika iz Ptuja

Primer izdelave življenjepisa
Primer izdelave življenjepisa

 

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Mogoče pa vam lahko pomagam tukaj :

5/5 - (26 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri