Primer ponudbe za delo brez razpisa

Primer ponudbe za delo brez razpisa

Primer ponudbe za delo brez razpisa

Primer ponudbe za delo brez razpisa

Primer ponudbe za delo brez razpisa

 

Primer ponudbe za delo brez razpisa. In spet ponudba brez cene. Kaj pa ponujate? Če pošljete ponudbo mora biti izjemno načrtovana in dobra. Mora vsebovati vse parametre, da vas delodajalec že vidi na delovnem mesti in vas zato pokliče na razgovor.

 

Primer ponudbe za delo brez razpisa

Pustite ponudbo. To je samo beseda. Oseba potrebuje dobro prošnjo za točno določeno delovno mesto, kjer lahko lepo napiše, kje vse lahko že takoj samemu podjetju pomaga. Tukaj se je potrebno lepo opredeliti. Ali želite delati v proizvodnji – pišite o tem. če želite tam delati za CNC – pišite o tem. če želite v lokalu delati, kot kuhar – pišite o tem. “Rad bi delal vse” – to več ne vžge. Ni interesantno. Razen, če podjetje nujno potrebuje nekoga, kar za neko delo. Potem pa je sreča in oseba delo dobi. A to je malokdaj.

 

Da. Potreben je fokus

Pišite o tem, kje lahko samemu podjetju najbolj pomagate. Vemo, da vsak ni za vse. Tudi vsak noče vsega delati, kljub temu, da to napiše. Osebe lažejo. In zato si sam delodajalec ne bo vzel časa in osebo spraševal, kaj vse bi delala v njegovem podjetju. Ne. Če oseba tega ne napiše … raje izstavijo oglas, da iščejo delavca za točno določenem delovnem mestu. In tja se bo javil tisti, ki si tega dela res želi. In to je to. Enostavno razmišljanje in delovanje samega podjetja.

 

Mogoče imate občutek, da …

Da se prošnja za delo napiše kar tako. V 10 minutah. Se ne. Vsaj jaz je ne znam, pa pomagam mnogim, kateri imajo kasneje rezultat. Težko je. Druga stvar pa je ta, da oseba ima občutek, da si bo lahko brezplačno lahko pomagala z internetom. Saj nekaj tam gor je, vendar nič pametnega. Nič otipljivega. Nič takega, kar bi ustrezalo za vsakega posameznika posebej. Če pridete na stran, kjer piše “kako do dela” in pri tem je na strani veliko reklam … te reklame so že z razlogom. So zaradi vas. Torej tej strani je bolj pomembno, da vidite reklamo, kot to, da bi kaj dobrega odnesli od samega besedila, ki so ga napisali.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Primer ponudbe za delo brez razpisa

– – – – – – – – – –

Meni je g. Sandi lepo pomagal. Prišla sem do razgovora, a tam popolnoma pogorela. A to je moja krivda, ne pa njegova. Ampak do razgovora pa sem prišla in to po 2 mesecih oz. 17 poslanih prošnjah za delo.

– – – – – – – – – –

Pri poslanih 13 prošnja za delo na slepo sem bila poklicana na 3 podjetja. Vendar nobenemu od tega nisem ustrezala. Zato sem poskusila ponovno in našla podjetje, ki jim lahko pomagam. Vendar so imeli neke teste in celo proceduro še preden sem lahko sploh prišla do samega direktorja. Ampak ti testi so nekako že uspeli. Imam 1 mesec poskusnega dela, pa še to deljeni delovni čas. Kar pa mi sploh ne ustreza. Zato niti nisem prepričana, če bom kasneje to delo vzela, čeprav e sedaj zelo trudim in dokazujem. G. Sandi res hvala za pomoč in vse, kar ste naredili zame.

– – – – – – – – – –

Primer ponudbe za delo brez razpisa

Primer ponudbe za delo brez razpisa

– – – – – – – – – –

Spoštovani g. Sandi. Naredila sem tako, kot ste mi priporočali. Poslala sem 10 prošenj v moji okolici. Poklicana sem bila na eno podjetje  pri čemer so mi ponudili 3 mesece poskusnega obdobja. Pri tem sem tudi 1 dan bila v njihovih pisarnah ter se pogovarjala in pogovarjali smo se, kako bi jaz delala. Ravno tam smo se našli in zato sem dobila poskusno delo. Super ste in hvala za pomoč.

– – – – – – – – – –

Primer ponudbe za delo brez razpisa

Primer ponudbe za delo brez razpisa

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.