Primer prošnje za delo mesar

Primer prošnje za delo mesar

Primer prošnje za delo mesar

Primer prošnje za delo mesar mora biti v celoti vaš. Kaj želim s tem povedati? Da, primer ne koristi, če se v njem niste vi. In zato se samih primerov izogibajte, ker pišejo kar nekaj. Primeri nimajo zajeto tistega, kar je najpomembnejše.

 

Primer prošnje za delo mesar

Primer prošnje za delo mesar

Primer prošnje za delo mesar

Če iščete dober primer preko spleta ga ne boste našli. Če pa že pa pazite, ker lahko je lepo napisan, a v resnici nič pametnega ne pove. In s tem ni nobenega učinka, kakor koristi tudi ne. Kaj želim napisati? Predvsem to, da pazite, kaj boste dali od sebe. Res je, da podjetje, če išče mesarje išče mesarja, ki nekaj zna in lahko že takoj pomaga. A to mora biti napisano. Če pa podjetje na mizo dobi , kar nekaj pri čemer bralec oz. direktor ne ve, kaj je prebral oz. takoj ne spozna, kje mu lahko sam bodoči kandidat že takoj pomaga … potem pa je celota res zaman.

 

Sedaj ne bomo pisali o tem, kaj napisati

Ne danes in ne sedaj. Ne. Preprosto zato, ker tudi sam sem še danes na mizo dobil res lepo prošnjo za delo. Grafična osnova je bila res lepa, barvna in struktura besedila tudi. A kaj, ko pa sem prebral pa nisem vedel, kaj mi kandidat želi povedati. Resno nisem vedel. Pri tem sem moral nekaj krat preleteti tekst, da sem sploh videl, koliko je oseba stara. To je bilo napisano kar nekje v sredini.  In ta prošnja je šla na tisto stran za katero se do razgovora ne pride. To je bilo povsem enostavno.

 

Če ne znate napisati kje lahko pomagate in kaj znate

Bom napisal popolnoma enostavno. Če sami ne znate napisati, kje lahko samemu podjetju že takoj pomagate ste naredili veliko napako, katera vas bo stala razgovora in tega, da se samemu podjetju ponudite. To je enostavno. Zakaj bi vas nekado povabil na razgovor, ko pa niste nič otipljivega napisali. Potem takem tudi sam mislim, da oseba ne ve in nima izkušenj. To je enostavno.

 

Torej, če ne pridete do razgovora je nekaj narobe. A kje?

Zagotovo v vašem gradivo. Saj to dobi direktor pred sebe. Prebere in odloži ter pozabi na vas. Če pa je prošnja dobro napisana, pa ga bo zanimalo in imel željo, da vas povabi na razgovor. Prošnja je tista prepreka, zaradi katere vas direktor ne povabi na razgovor. Samo prošnja za delo.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Pišite mi.

Za začetek mi pošljite to, kar imate. Da vam brezplačno pokomentiram in potem gremo dalje. Dobili boste priporočila. Lahko, da vam bodo všeč, lahko pa tudi ne. Ampak vedeli pa boste, kaj spremeniti oz. kaj moti mene.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Primer prošnje za delo mesar

– – – – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.