Primer prošnje za delo v nemščini

Primer prošnje za delo v nemščini

Primer prošnje za delo v nemščini

Primer prošnje za delo v nemščini

Primer prošnje za delo v nemščini

Primer prošnje za delo v nemščini je osnova, da vas bo tujec sploh vzel in prebral resno. Vendar pri tem je veliko neznank. Prva je zagotovo, za kakšno delovno mesto potrebujemo znanje nemškega jezika. Sedaj je tako. Če malo pogledate lahko vidite, da veliko tujcev v Nemčiji dela in pozna samo te nemške besede :

  • Diesel
  • Coca cola
  • Sex
  • MC Donald’s
  • Essen
  • Trinken
  • Danke
  • Benzin
  • Ja
  • Nein

In to je to. Saj več pa kaj ne more. Tako, da se ne rabite kaj preveč sekirati, če vam nemški jezik ne gre. Če pa bi hoteli zasedati kakšno bolj pomembno in odgovorno delo potem pa je angleški jezik tudi dovolj. OK. Torej primer prošnje za delo v nemščini naj bo vseeno vaš.

 

Primer prošnje za delo v nemščini ter pomoč

Tukaj vam lahko pomaga sam prevajalnik Google. Le ta že odlično prevaja in vam je lahko res v veliko pomoč. V zelo veliko pomoč.

 

Ker pa iščete primer prošnje za delo v nemščini vam podajam nasvet

Ne boste našli kakšnega, ki vam bo koristil. Nope. Niente. In po nemško -> nein. Žal. Razlog je enostaven : vsak je poseben in od nekoga nekaj vzeti nima ne glave ne repa. Hecno je to in res hecno, da mi oseba pošlje v pogled prošnjo za delo. Pri tem pa je ena prošnja za delo v proizvodnji, druga enaka, samo ime podjetja je spremenjeno pa delo v pisarni. In? Ne pride niti v proizvodnjo, niti v pisarno. Razlog je v tem, da oseba, ki to prebere sploh nič o tem kandidatu ne ve, kje mu lahko res pomaga. Zato to njegovo prošnjo lepo odloži in nanj lepo in zelo hitro pozabi.

 

Žal je tako

Če želite nekam priti morate pisati o sebi in tem, kje boste samemu podjetju pomagali. Kakšna so vaša znanja. Zato vam res ne pomaga, če dobite primer od delavca na CNC stroju vi pa ste viličarist ali prodajalec. To so vsa različna delovna mesta. Ampak tako ne gre. Predvsem zato, ker je to težko. Prekleto in zelo težko. Treba je pogledati z drugega zorne kota in pisati tako, da, ko bilo kdo prebere že takoj ve, kdo ste in kaj znate. In ne to “da bi bili zelo veseli, da se kaj novega naučite …“. Ne. Ker to pomeni sami strošek podjetju. Začetna investicija. In tega se sedaj podjetja izogibajo. Vsaj, da nekaj o sebi otipljivega napišete.

 

Zakaj ne?

Enostavno, ker je testirano in ni takšnega rezultata, da bi se lahko hvalili. Ne ni.

 

Kje ste ostali vi?

Kje ste ostali vi? Če iščete nekaj boljšega morate vedeti, da boste morali tudi drugače ponujati. Vendar vam v začetku lahko ponudim brezplačno pomoč. Brezplačno vam pokomentiram vaše gradivo. Samo pošljite mi ga in dobili boste komentar. Ker nikoli ne veste, kaj vam bo tujec povedal.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

Tema : Primer prošnje za delo v nemščini

 

– – – – – –

Ah ta nemščina. Tukaj je g. Sandi pozabil napisati, da naši severno sosedje odlično govorijo tudi angleški jezik. Zato vas naj ne bo strah, če znate angleščino. Sama pa sem pred 3 leti bila vodja oddelka v podjetju v Avstriji pri čemer so mi v ekipo dali : 2 Albanki ter 3 Romunke. Prvi teden so se samo smejale in kimale. Kaj ostalo govornega od njih pa ni bilo nič.

– – – – – –

Lepo pozdravljeni. Sama še sedaj delam v Avstriji. Glede nemščine pa sploh nimajo problema. Ti pokažejo, kaj delaš in delaš. Mogoče jim je celo fajn, da ničesar ne razumeš, ker potem se ne pogovarjaš in ne sprašuješ ter jamraš.

– – – – – –

V tujini je boljše delati, kakor pri nas doma. Imajo večjo spoštovanje in delavec jim tam nekaj pomeni. Tudi, kot oseba. Ne pa tu.

– – – – – –

 

 

 

 

 

 

Posted in Tips – smart tips.