Primer prošnje za delo v trgovini

Primer prošnje za delo v trgovini

Primer prošnje za delo v trgovini

Primer prošnje za delo v trgovini 1

Primer prošnje za delo v trgovini

Primer prošnje za delo v trgovini” o tem se veliko piše. Vendar tukaj ni bližnjice. Koliko se pogovarjam s trgovci, kateri delajo selekcijo kadrov mi najprej povedo, da dobijo nekaj enakih ali pa zelo podobnih prošenj za delo in  … “Sandi, kaj naj si z njimi, ko pa se niti malo ne potrudijo?“. To mi povedo. So razočarani nad celoto, katero dobijo v roke. In to od osebe, katera bi bila rada prodajalec.

 

 

Primer prošnje za delo v trgovini ni OK

Sem se tudi že pogovarjal z osebo, katera si je našla sam primer za delo v trgovini, vendar ni imela rezultata. A zakaj ne? Ker to na koncu ni bila ona. Veste prodaja je osebna zadeva. In to vedno bolj. Tudi osebe nakupujemo v določenih trgovinah samo zaradi prodajalca. A, če gre ta vstran oz. drugam … gremo za njim. Ta prodajalec nam je dal varnost, udobje in nazadnje tudi spoštovanje. Zanima se za nas.

 

Realni primer : prodajalec avtomobilov
Sedaj je tako. Če si si kupil pred nekaj časa Citroena od prodajalca, ki je bil pošten do tebe potem boš šel do njega. Še posebej pa, če si v tem času imel nekaj problemov in je celoto vse on lepo uredil in se zmenil. In, ko si že ves vesel, da si lahko kupiš nov avto in spoznaš, da je ta prodajalec šel delat za drugo avto hišo … ja nič … gremo pa tja. Ker vemo, kaj nas čaka tam.

 

 

Primer prošnje za delo v trgovini

Kot ste spoznali, da ima že Hofer, Mercator ter še kakšna druga trgovinska veriga že v naprej napisane obrazce za prijavo na delovno mesto. Oni od vas želijo v prvi vrsti prebrati samo, kar njih najbolj zanima še preden vas povabijo na razgovor. In to je v neki meri OK. Ni pa OK, da se ne morete razpisati glede vašega dodatnega znanja.

 

 

Primer prošnje za delo v trgovini

Primer prošnje za delo v trgovini 3

Primer prošnje za delo v trgovini

Ker sem veliko na terenu in se veliko tudi pogovarjam z osebami, kateri delajo selekcijo kadrov v trgovinski branži vam lahko svetujem samo eno.
Če želite priti delati v trgovino se izogibajte primeru. Najboljše je, da jim pošljete uvodno pismo z življenjepisom. Vendar že tukaj naj bo celota bolj motivacijsko napisana. Da bralec v vas že vidi in začuti, da si želite delati pri njih.

 

 

Če tega ne znate vam lahko pomagam jaz

Dovolite si pomoči. Pišite mi. Ker sam vem, da je težko napisati prošnjo za delo, če ne veš, kaj vse moraš zajeti ter poudariti. Priznam – ni lahko.

 

 

Toliko na kratko. Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Držim pesti za vaš uspeh
Sandi

 

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

Tema : Primer prošnje za delo v trgovini

 

Primer prošnje za delo v trgovini

Primer prošnje za delo v trgovini

Primer prošnje za delo v trgovini 2

Primer prošnje za delo v trgovini

 

Kaj menijo  drugi :

– – – – – – –

Tudi sama sem bila zbegana v celoti glede moje prošnje. A potem sem jo poslala g. Sandiju … pač v upanju da vsaj nekaj dobim …. nekaj, kar mi bo koristilo. Začuda se je g. Sandi kar hitro razpisal in na koncu mi le ni bilo vseeno, kaj sem pošiljala naokoli. Predvsem sem dojela tole, da, če želiš delati, kot prodajalka piši o tem, kako boš prodajala in ne, katere hobije vse imam. Še bolj pa ne, da sem poročena, mati dveh čudovitih otrok in …

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

5/5 - (6 votes)
Posted in Tips – smart tips.