Primer prošnje zavarovalni zastopnik

Primer prošnje zavarovalni zastopnik

Primer prošnje zavarovalni zastopnik

Primer prošnje zavarovalni zastopnik je pa verjetno edino področje v moji karieri pri čemer lahko vsakomur povem oz. napišem, da ne glede, kaj boste poslali vas bodo poklicali.

 

Primer prošnje zavarovalni zastopnik

Primer prošnje zavarovalni zastopnik

Primer prošnje zavarovalni zastopnik

Pokličejo vsakogar. Verjetno zaradi tega, ker tukaj ne morejo delati neke velike selekcije pri čemer pa se s selekcijo izgubljajo stranke in to nikomur ni všeč in nikomur ne paše. Zato je tukaj potrebna drugačna oblika pristopa. Bolj lepo in nežno.

 

Zakaj?

Razlog je tukaj : vsak kateri pride ima nek krog svojih prijateljev, ki jih lahko priporoča. Vsaka zavarovalnica se tega zelo zaveda in ta krog oseb želi vsaka zavarovalnica tudi obdelati in iz njim iztržiti maksimalno. Kaj želim povedati oz. napisati je to, da je vsak kandidat lahko nova stranka pri čemer je vir do novih strank.

 

Torej, ko zavarovalna družba išče nove sodelavce …

Samo delo ni slabo. Je pa res, da se dela z ljudmi, ki jim pa je potrebno biti na voljo ob enem pa tudi na razpolago takrat, ko oni imajo čas. Sem pred dobrim letom spet srečal osebo, ki je bil prej velik “zavarovalničar” a sedaj je šel delati za CNC stroj. Plača enaka in dobra. Razlog, da je šel drugam je ta, da so ga osebe, tudi prijatelji klicali ob 02.20 zjutraj ter spraševali, kaj imajo zavarovano in ostale finte. Pa komu se da sedaj ukvarjati s takimi osebami? Vsaj meni ne in temu “zavarovalničarju” tudi ne. In je šel drugam. V drug posel, kjer ga ne morijo in kličejo.

 

Primer prošnje zavarovalni zastopnik

Tukaj ne rabite primera. Ne glede kaj imate pošljite to in videli boste, kako se bodo odzvali na drugi strani. Odziv bo. Zato vam pišem, da tukaj primera ne potrebujete. Važni ste samo vi, vaša komunikativnost ter kontakti v vašem telefonu. Samo to šteje. Ker na koncu spoznate, da ste plačani samo od tega, koliko “prodate” svojim prijateljem ali tako napisano -> novim strankam.

 

Tukaj moje pomoči ne potrebujete

Če pa že, pa mi pišite. Pomagal vam bo.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Primer prošnje zavarovalni zastopnik

– – – – – – – – – –

Posted in Tips – smart tips.