Primer prosnje

Primer prošnje

Primer prošnje

Primer prošnje je težko napisati in strniti v nekaj vrstic. Vsaj jaz ne znam. Koliko pa gledam druge, pa se hvalijo, po drugi strani pa je to, kar so napisali čista bedarija.

 

Primer prošnje

Primer prosnje

Primer prosnje

Primer prošnje za delo ne more biti takšen, kot nekakšen video tutorial za PhotoShop ali kateri drugi program. ne da se napisati ali povedati “To ikono odprete, in tukaj vnesete text, kliknete OK ter se bo na sliki že pokazala vaša nova slika z besedilom“. Ne. Tako to ne gre. Tukaj so druge zakonitosti. Če jih iščete, jih boste tukaj prebrali. Tukaj so :

  1. primeri prošenj za delo so bedarija
  2. treba se je posvetiti vsakemu posamezniku posebej
  3. treba se je posvetiti tudi vsakemu podjetju posebej
  4. še bolj, pa se je potrebno posvetiti vsakemu oglasu posebej

To je to. To so zakonitosti. Če primer to upošteva je super, drugače je primer za odpad. In ga ne priporočam, da ga uporabite, saj vam bo le škodil, še bolj, kot pa koristil.

 

Kaj vas bo pokopalo

Če boste pisali, da se poročeni, kakšne hobije imate in koliko otrok imate. Še bolj pa to, kje in kdaj ste končali osnovno šolo. Mogoče tudi, če boste napisali, kateri ravnatelj in kateri učitelj vas je takrat učil. Mogoče tudi to, da ste zelo veseli, da ima podjetje oglas za prosto delovno mesto in da ste zelo navdušeni in veseli. Še bolj pa to, če ste kaj pozabili povedati oz. napisati bi to radi povedali na samem razgovoru. Vse to je samo popotnica za to, da ne boste prišli do razgovora oz. ne boste prišli niti do parkirišča podjetja. Po domače. Če imate to napisano boste ostali doma na toplem.

 

Podjetja se spreminjajo

Želijo vas. Želijo tisto, ko bo nekdo lahko rešil njihov problem na tistem področju, ki ga imajo. To je vse. Če ste ta oseba napišite  “izpolnjujem vse zadane pogoje.”. Super, kajne, ker tega v primeru ne boste prebrali. Nope. In potem glede tega lahko pišem še in še in še. tako, pač to je. Skratka, kaj želim napisati je samo to, da ni neke osnove na katero bi se lahko ozirali in bi le ta bila super. Je ni. treba pogledati podjetje in treba pogledati, kakšo je to podjetje. Kaj se dela in kakšno je delovno mesto. Vse je povezano. Zakomplicirano, kajne? In je. Priznam, da je. Ne samo pri meni, vendar tudi pri ostalih.

 

Potrebujete prošnjo za delo?

Tukaj vam lahko pomagam jaz. Je bolj enostavno, kot pa sami raziskujete in še sprašujete ter živcirate. Ob tem je treba vedeti, da je prošnja zdelo v proizvodnji drugačna, kot pa prošnja za delo v računovodskemu servisu. Še bolj pa univerzalna prošnja popolnoma uničuje vse, kar je nekdo poslal. To pa popolnoma odsvetujem. Razen, če ne želite imeti razgovora. takrat pa.

 

Sedaj imate možnost

Bodite boljši, kot tisti, ki so poslali primer. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Pišite mi. Lažje vam bo.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi.

 

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Vas mogoče zanima tudi :

Zavod za zaposlovanje :

 

Tema : Primer prošnje

Primer prosnje

Primer prosnje

 

… čisto ste poklitizirali …

Lepo pozdravljeni. Tudi sama sem iskala primer. In po velikih neuspehih sem le ugotovila, da je nekaj narobe. Čeprav os vsi samo hvalili, to le ni dobro. Potem sem našla vas g. Sandi. Kar sem vam poslal je bila od vas popolna graja. Čisto ste poklitizirali to, kar sem imela. in veste kaj, imeli ste prav! Hvala!.

5/5 - (16 votes)
Posted in Tips – smart tips.