Primer vloge za prosto delovno mesto

Primer vloge za prosto delovno mesto

Primer vloge za prosto delovno mesto

Primer vloge za prosto delovno mesto

Primer vloge za prosto delovno mesto
Primer vloge za prosto delovno mesto

Primer vloge za prosto delovno mesto vas lahko popelje – nikamor. Dovolite, da vam celoto tudi obrazložim. Ravno včeraj sem dobil od bralca neko vlogo, ki jo je našel na spletu ter samo izpolnil svoje podatke ter mi jo poslal v predogled. Ker je Korona ter imam nekaj več časa, sem si vzel čas in zadevo pokomentiral. Ker je vlogo poslal že lani decembra 2019 sem tudi dopisal, da do sedaj ni prišel do razgovora. In na koncu se je res tako izkazalo. O čem sem mu pisal, to bo druga debata. Vendar ni prišel nikamor. In teh vlog je poslal več kot 13. a nič. Niti odgovora ne.

 

Tudi jaz ga ne bi poklical

Kaj šele celoto do konca prebral. Zanimivo je, da še osebe v letu 2020 v začetku pišejo, kje so hodile v OŠ, kam so šle naprej študirat, zakaj niso naredile do konca faksa ter koliko otrok imajo ter da so razvezane in plačujejo preživnino. A je to dovolj zanimiv podatek za samega direktorja? Ne. Zakaj ne? Zamislite si, da ste sami direktor in berete vso to celoto. Pa gremo še naprej. A gledate TV. No potem ste verjetno že kdaj naleteli na oglase. A vse oglase pogledate ali vmes prestavite na drug kanal? Kaj pa, če je teh oglasov več in to vsakih 15 minut? Se vam to dopade? Ali pa vam je ta oglas šum v sami celoto in bi ga raje preskočiti. Tako je v vlogah za prosto delovno mesto.

 

 

To je realnost

Ko so oglasi prestavimo na drug kanal. Ali pa se vstanemo in gremo drugam. Ali pa začnemo pogovor z osebo. Ali pa pogledamo na telefon in odigramo kakšno igrico, komu pišemo ali pa pogledamo na FB, kaj se dogaja. Skratka delamo vse razen tega, da bi vneto gledali oglase. Še več. Da bi jih spremljali. Zelo enako je pri vlogah za delovno mesto. Osebe ne marajo motilcev v samem tekstu. Želijo takoj bistvo, akcijo in dober konec. Brez reklam. Brez ničesar drugega, kaj bi jih zmotilo. In, ko to dosežete vas pokličejo na razgovor. Da, tako enostavno to je.

 

Kaj vam svetujem za primer vloge za prosto delovno mesto

Ne se lotit loge sami. Ni enostavna zadeva. Še bolj pa, če gre za delovno mesto, kjer se vidite. Tukaj pa vam še bolj svetujem, da se lotite drugače. Celoto prepustite nekomu, ki se na to res spozna. Ki ima izkušnje. Kateri je na terenu. Kateri se pogovarja z direktorji, odvetniki in vodji kadrovskih služb. In tukaj vam lahko jaz odlično pomagam.

 

Kje vam lahko najbolj pomagam?

Seveda tukaj in na tem področju. Tukaj  vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

 

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Primer vloge za prosto delovno mesto

 

Primer vloge za prosto delovno mesto
Primer vloge za prosto delovno mesto

 

… kot pa da se sami jezite …

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

 

 

… poplavo informacij in vseh reklam …

Spoštovani. Dobra vloga je lahko bistvena drugačna od tega, kar imamo sedaj. Vsaj pri meni je bilo tako. Vedela pa sem, da je nekaj narobe, če se ne pride na razgovor. iskala sem pomoč, brala in se trudila. A zaman. Kljub veliko poplavo informacij in vseh reklam, ki sem jih bila vsepovsod deležna, žal ni bilo rezultata. Potem pa sem laično prosila za pomoč Sandija. Ponudil mi je pomoč A bilo je druga. Slišala sva se preko telefona in kar mi je povedal, mi je bilo zelo smiselno in logično. Sama sprememba je bila gromozanska. A realnost je potem pokazala drugo pot.

Primer vloge za prosto delovno mesto
Primer vloge za prosto delovno mesto

… Potem sem prišla do dveh razgovorov …

Lepo pozdravljeni. Meni je g. Sandi zelo dobro pomagal. Potem sem prišla do dveh razgovorov od 12 poslanih prošenj.

 

Primer vloge za prosto delovno mesto
Primer vloge za prosto delovno mesto

 

Mogoče pa vam lahko pomagam tukaj :

5/5 - (9 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri