Primer življenjepisa za službo

Primer življenjepisa za službo

Primer življenjepisa za službo

Primer življenjepisa za službo

Primer življenjepisa za službo

Primer življenjepisa za službo ni ravno dobra praksa, s katero bi oseba prišla do razgovora. Namreč, ko se gre za primer je ta primer kar nekaj. Ni nič konkretnega in tega direktor ne rad bere. On rad bere konkretno. Da. Rad prebere konkretno. Kdo ste in kje mu lahko pomagate. Kaj sploh znate? Kaj je tisto, kar dela vas od vaše konkurence. Direktor vedno išče samo korist. Korist za sebe in svoje podjetje. Tudi korist za zaposlene oz. sodelavce.

 

Primer življenjepisa za službo

Primeri so preteklost. Velika preteklost. Ne uporabljajte primera. Ker iz njega se ne boste premaknili nikamor. Zelo težko boste s primerom prišli tudi do razgovora. ali pa sploh ne. Primer življenjepisa za službo vas lahko pelje v pogubo. Namreč primer je lahko napisan za nekoga drugega. Vam pa ne paše. ali pa je pisan za drugo delovno mesto. In spet ste izviseli. Torej, ko se gre za primer – opustite primer. Primer ne pomaga.

 

Raje obrnite ploščo

Raje si zagotovite svoj osebni življenjepis za službo, ki bo veliko povedal o vas samih ter tudi o vašem znanju in vsemi delovnimi uspehi. Ja kje pa se boste pohvalili, če ne v vašem življenjepisu. Točno tam. Tam se je potrebno pohvaliti. Naj vas direktor vidi, kot osebo, ki nekaj zna in mu lahko že takoj pomaga.

 

Bodite drugačni

Pustite primere. Raje piši o tem, kje boste samemu direktorju pomagali. Kaj bo z vašim znanjem tudi pridobil. Pišite o samih bonifikacijah in vsem tem, ki bo direktorja navdušilo in si vaš želel spoznati. To pa zato, ker bo že takoj vedel, kaj znate in kje mu lahko pomagate. Še bolj po domače -> kje mu lahko koristite.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Razgovor je eno. A, da do njega sploh pridete pa je popolnoma drugačna zadeva. Če to znate – čestitam. Če pa dvomite pa mi za začetek pošljite vaše gradivo in dobili boste komentar. Kak realni komentar, kaj mene moti, česar je preveč in česar je premalo. Potem pa se boste sami odločili ali to upoštevati ali ne. Vse je odvisno od vas samih.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Primer življenjepisa za službo

 

– – – – – – – – – –
 

 

 

 

 

 

 

 

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.