Priporočilo delodajalca

Priporočilo delodajalca

Priporočilo delodajalca

Priporočilo delodajalca

Priporočilo delodajalca
Priporočilo delodajalca

Priporočilo delodajalca je pomembno. Zelo pomembno. Namreč priporočilo delodajalca vam lahko zelo pomaga in odpira še tako neznana in skrita vrata do razgovora. Hkrati in vendar se moramo zavedati, da mora priporočilo delodajalca biti napisano pošteno in s strani delodajalca. Ne to, da nekaj napišete samo, podjetje pa samo podpiše. Ne to ni to. Tukaj je zelo priporočljivo, da vam delodajalec to napiše in da je vse urejeno iz njegove strani.

 

Priporočilo delodajalca ter uspehi in kompetence

Priporočilo delodajalca
Priporočilo delodajalca

Priporočilo delodajalca je pomemben del procesa iskanja zaposlitve. Gre za pisno potrdilo o vaši uspešnosti in kompetencah pri prejšnjem delodajalcu, ki ga boste predložili pri prijavi na novo delovno mesto.

 

Mnenje delodajalca

Priporočilo delodajalca vsebuje vaše osebne podatke, naziv vašega prejšnjega delovnega mesta, obdobje zaposlitve ter podroben opis vaših nalog in odgovornosti v preteklem delovnem mestu. Poleg tega pa priporočilo vsebuje tudi mnenje delodajalca o vaših sposobnostih, strokovnosti, znanju, zanesljivosti, samoiniciativnosti, komunikacijskih sposobnostih in podobno.

 

Strokovne kompetence

Priporočilo delodajalca je lahko ključno pri izboru kandidatov za zaposlitev, saj lahko delodajalec z njim potrdi vaše strokovne kompetence in osebne lastnosti. Pomembno pa je, da priporočilo izda delodajalec, ki ga pozna vaše delo ter se ga lahko obravnava kot objektiven vir informacij.

 

Izboljšava

Priporočilo delodajalca lahko izboljša vaše možnosti za zaposlitev, saj delodajalci pogosto iščejo kandidate, ki imajo dokazane uspešne izkušnje in priporočila prejšnjih delodajalcev. Poleg tega lahko priporočilo delodajalca pokaže tudi vašo zavezanost in predanost delu, kar je lahko ključnega pomena pri izboru kandidatov.

 

Uraden dopis

Poleg tega je pomembno, da priporočilo delodajalca priložite k svoji prijavi za delovno mesto in ga pošljete skupaj s prijavo. Priporočilo naj bo napisano na uradnem papirju in podpisano s strani delodajalca. Če se delodajalec strinja, lahko priporočilo tudi posredujete neposredno delodajalcu, pri katerem se prijavljate, vendar je pomembno, da to storite le s privoljenjem delodajalca, ki je priporočilo napisal.

 

Iskrenost

Poleg tega je pomembno, da priporočilo delodajalca priložite k svoji prijavi za delovno mesto in ga pošljete skupaj s prijavo. Priporočilo naj bo napisano na uradnem papirju in podpisano s strani delodajalca. Če se delodajalec strinja, lahko priporočilo tudi posredujete neposredno delodajalcu, pri katerem se prijavljate, vendar je pomembno, da to storite le s privoljenjem delodajalca, ki je priporočilo napisa

 

Prosite za priporočilo

Če ste se odločili zaprositi za priporočilo delodajalca, se najprej posvetujte s svojim nekdanjim delodajalcem in ga prosite, da napiše priporočilo. Pri tem mu lahko posredujete informacije o novem delovnem mestu, na katerega se prijavljate, da bo lahko v priporočilu izpostavil vaše najmočnejše kompetence in izkušnje, ki so relevantne za to delovno mesto.

 

A vam lahko priporočilo pomaga?

Da. Priporočilo delodajalca je pomemben dokument, ki lahko pomaga pri izboru kandidatov za zaposlitev. Zato je pomembno, da ga pripravite skrbno in natančno ter ga priložite svoji prijavi za delovno mesto.

 

Kje ste ostali pa vi?

Pa gremo do začetka. Imate nekaj, kar bi lahko tržili, hkrati pa tega ne znate. Ali pa ni rezultata. Za trženje vašega izdelka nisem pravi naslov, sem pa pravi naslov pri pisanju prošnje za delo ali pa pri osebnem življenjepisu na tem področju. Ja, to pa sem. In tukaj vam lahko lepo in praktično pomagam.

 

Kje vam lahko pomagam jaz?

Samo pri :

  • prošnja za delo
  • osebni življenjepis, ki vključuje uvod ter vse ostalo – to je napisan celoten paket

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Priporočilo delodajalca

Priporočilo delodajalca
Priporočilo delodajalca
5/5 - (4 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri