Priporočilo vzorec

Priporočilo vzorec

Priporočilo vzorec

Priporočilo vzorec je velika zaloga za nekoga, ki tega ne zna napisati. Tukaj vam toplo priporočam, da se samega vzorca otresete in da ste edinstveni ter svoji. Vendar verjamem, da obstajajo problemi in kričeča vprašanja, kako napisati eno dobro priporočilo. Da, tukaj se pojavi problem. In še nekaj. Če vam to da na izbiro samo podjetje, potem se morate res dobro izkazati, saj bo to priporočilo lahko znatno vplivalo na sam potek pri novi službi.

 

Ko priporočilo tudi sam toplo priporočam

Pridobite si priporočilo in imejte čim več priporočil. Ker priporočila lažje odpirajo še tako zaklenjena vrata.

 

Zakaj odsvetujem sam vzorec

Razlog je enostaven.

Ker mogoče ne boste napisali tega, kar ste v resnici sami. In potem se je izgubil ves čar in energija, glede vas samih in vašega znanja, osebnosti in dela na delovnem mestu.

 

Dovolite, da vam priporočilo napišem jaz.

Pišite mi, ker tukaj vam lahko res lepo in odlično pomagam.

 

Sandi

 

Kaj o tem pravijo drugi :

– – – – – – – –

G. Sandi mi je pomagal tako, da sem mu najprej poslal podatke o delovnem mestu in kaj vse sem delal ter kako dolgo. Potem sva se slišala in pogovorila. Potem pa sem naslednji dan dobil zame napisano priporočilo in moram priznati, da ni ne preveč ne premalo napisano. Točno to, kar se mora in sam direktor je to prebral me pohvalil, prepisal v njegovo formo, sprintal in podpisal brez problema. Hvala.

– – – – – – – –

G. Sandi mi je pomagal tako, da sva se slišala in pogovorila. Potem sem mu na  mail poslala še nekaj podatkov o tem, kaj vse sem delala in kakšne so bile moje odgovornosti. Napisana referenca je na enem listu lepo oblikovana in zelo berljiva. Popolnoma sem se našla v tem priporočilu. Direktor, ko je to prebral je takoj dal v svojo shemo ter brez problema podpisal.

– – – – – – – –

Če rad delaš in si na zavodu zaradi tega, ker je direktor vse zakockal … potem nisem ravno rožnate volje, ko si spet iščem delo. Vendar mi je g. Sandi pomagal in bilo je lažje. 

– – – – – – – –

Težko je priti do razgovora. O tem vam jaz lahko veliko povem.

– – – – – – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.