Priporočilo

priporočilo
priporočilo

A potrebujete odlično priporočilo?

Ste direktorja prosili, da vam napiše priporočilo pa vam je rekel, da sami nekaj napišete in potem vas je spravil v res veliko zadrego. V zadrego zaradi tega, ker sami ne veste, kaj bi sploh napisali oz. kako bi sploh začeli?

 

Kaj za hudiča naj napišem v priporočilo?

To je tisto vprašanje, ki se ga vpraša prav vsaka oseba. Kaj je sploh potrebno napisati in kaj izpustiti. Še bolj pa je pomembno to, katere delovne vrednote je potrebno izpostaviti? Tukaj je veliko vsega. Čeprav vam lahko napišem vse, kaj je potrebno napisati – je preveč teh malenkosti, ki jih je potrebno paziti. To delajo samo izkušnje. Priporočilo je nekaj zelo osebnega. Nekaj, s čim si sam direktor ne želi razbijati glave, kaj napiše za vas. Zato to nalogo dodeli vam. On jo bo prebral in če je poštena, jo bo prepisal v svojo obliko podjetja, podpisal in rešili ste mu veliko problemov.

 

Zakaj direktorji želijo, da si osebe same napišejo priporočilo?

razlogov je več :

  • se jim ne da
  • nimajo časa
  • imajo druge skrbi
  • sami ne vedo, katere delovne vrednote so za vas pomembne
  • vas ne poznajo tako dobro, da bi kaj napisali

 

Kako naprej?

Če priporočila sami ne znate napisati, nikar ne iskati neke primere ali vzorce. Potrebno je, da je vaše. Da se sami najdete in da ste v samem priporočilo popolnoma vi. In ravno tukaj vam lahko odlično pomagam. Priporočila n enostavno napisati. Zahteva določena znanja in izkušnje, ki se jih lahko pridobi samo na terenu ter s temeljitim poslušanjem oseb.

 

Pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Izognite se vsem pastem in časovnemu iskanju priporočila. Poenostavite si vaše delo in prihranite si živce. Pišite mi.

 

Držim pesti za vaš uspeh

sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 

5/5 - (3 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri