Privlačna prošnja za delo

Privlačna prošnja za delo

Privlačna prošnja za delo

Privlačna prošnja za delo

Privlačna prošnja za delo 2
Privlačna prošnja za delo 2

Privlačna prošnja za delo je predvsem enostavna za branje in ima naslove ter celota je oblikovana na glavo, trup in rep. Seveda pa je od tega odvisna tudi postavitev samega spremnega stavka čisto na začetku.
To pomeni : kako sploh začeti, da bo bralec bral naprej?

 

Privlačna prošnja za delo ter začetek

Začetek vsak prebere. Če ste v začetku že dolgočasni se bo sam bralec preusmeril drugam. In tukaj lahko obvisi ravno to, zakaj ste mu sploh pisali. Če ste ga že dolgočasili v začetku vas bo dal na stran. Seveda bo pogledal, koliko ste stari in kje vse ste delali. A to bo vse.

 

Privlačna prošnja za delo ter
delovne izkušnje

Če ste tukaj skopi ste izviseli. Vsak zelo rad prebere, kaj vse oseba zna in kje vse mu lahko koristi. To je glavno. Takoj za vašimi leti. Žal si vsak želi prebrati, koliko je oseba stara. Če pa tega ni … pa se vsak posameznik sam odloči. Po pogovoru z direktorji, če manjkajo leta sploh ne kliče na razgovor. Za njih je to podobno, kot, da bi oddal ponudbo brez cene. Žal imajo takšno razmišljanje. Zato napišite vaša leta starosti!

 

Sama grafična ureditev

Včasih smo printali na barvni papir, … sedaj je tega časa konec. Enostavno. Biti mora enostavno napisano. Manj nakladanja in dejstva te privedejo do odprtih vrat. Vsak direktor je raje radoveden pred razgovorom, kot pa na samem razgovoru, ko spozna, da je res brezveze, daje to osebo sploh povabil na razgovor.  Zato si prihranite pot, čas in denar ter bodite korektni tudi do ostalih.

 

Kakšna pa je vaša privlačna prošnja za delo?

Pošljite mi jo, da vam jo pregledam in podam komentar. Saj vem, da so jo že videli tudi drugi … a vendar mogoče pa kaj drugače povem oz. napišem pa vam bo bolj smiselno, da se popravi. če pa ste na Zavodu že nekaj časa in mislite da je vaša prošnja OK potem pa . tudi mislim, da je fajn, da dobite komentar.

 

Pišite mi
Da, pišite mi : pomoc.zaposlitev@gmail.com

 

Dragi moji, toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh

Sandi

Tema :  Privlačna prošnja za delo


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Privlačna prošnja za delo 3
Privlačna prošnja za delo 3
Privlačna prošnja za delo
Privlačna prošnja za delo

 

 

 

 

5/5 - (2 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri