Problem pri prošnji za delo

Problem pri prošnji za delo

Problem pri prošnji za delo

Problem pri prošnji za delo je lahko samo eden ali pa jih je več. Vse je odvisno od tega, koliko dobro se spoznate na to, kakšna je dobra prošnja za delo.

 

Problem pri prošnji za delo

Problem pri prošnji za delo

Problem je enostaven. Ko se pogovarjam z osebami glede prošnje vsi povedo, da pa sedaj točno vedo, kaj je potrebno napisati in izpostaviti. A ne. V resnici ne. Tista mala sprememba, ki so si jo zapomnili iz najinega pogovora ne koristi. Res ne. Premalo se spremeni. Pa ne samo to. oseba ohranja enako grafiko, le da samo nekaj doda. Tisto brezvezno besedilo pa kljub temu, da sem odsvetoval pa pusti. Ker osebi sami se zdi zelo pomembno. Torej sedaj pa zares.

 

Ali direktorja zanima ali ste poročeni ali ne že v sami prošnji za delo?

Ne. Vsaj 99,2 % direktor ne zanima ali ste poročeni ali ne. Zakaj pa bi jih? Pa to še pišejo osebe, ki jih zanima delo v administraciji. Ali pa delo v proizvodnji. A mate res takšen občutek, da direktorja Gorenje d.d. res zanima že v prošnji za delo ali ste poročeni ali ne? Ga ne. Njega zanima nekaj drugega. Popolnoma nekaj drugega.

 

A kaj?

Samo eno in edino. Ali lahko delate brez jamranja in kakšno korist bo podjetje imelo od vas. Samo to. To zanima vsakega direktorja. Jap. To je to.

 

Sedaj pa ste kje?

Nekje ste. Ali ste s tem kar imate zadovoljni in so rezultati ali pa ste kljub temu zadovoljni brez rezultatov. Samo to je lahko to. Če pa ste s tem kje ste sedaj nezadovoljni pa bi bilo priporočljivo, da spremenite vašo prošnjo za delo. Jo malo prilagodite za razpisano delovno mesto.

 

Da. Če ne pridete do razgovora je 20% kriva vaša prošnja za delo!

Samo to. Ne krivite sebe. Kriva je prošnja za delo. Ne glede, kako ste ponosni na njo, ampak, če pošljete več kot 11 prošenj in na razgovor ne pridete je kriva prošnja. Žal. Treba jo je popraviti. Malo spremeniti. Jo izboljšati.  Skratka, če želite vam tukaj lahko pomagam. Pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Problem pri prošnji za delo

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.