Problemi na delovnem mestu

Problemi na delovnem mestu

Problemi na delovnem mestu

Problemi na delovnem mestu obstajajo že od samega začetka dela. To je pač delo z ljudmi in tega se je potrebno zavedati.

 

Problemi na delovnem mestu

Problemi na delovnem mestu
Problemi na delovnem mestu

Poznam podjetja in direktorje, ki že v začetku povedo, kaj iščejo in kaj zahtevajo. Če temu ni tako -> adijo. Vas natirajo ali pa na hitro odslovijo. Vrivanje neke nove osebnosti v sam protokol dela se pa res ne splača in tem direktorjem je to šlo že preveč čez glavo. Zato so se tako drastično odločili in po eni strani jim dam prav.

 

Kakšni so problemi na delovnem mestu?

# 1 – brez GSM aparata

To popolnoma podpiram. če prideš delat, GSM aparat pusti v omarici. Ko je malica ali čas zato lahko oseba dela z njim, kar hoče, ko pa se dela pa je potreben fokus za delo in je treba bit zelo skoncentriran, da ne pride do problema.

 

# 2 – stroga natančnost brez govorjenja

A se zavedate, kakšna je prednost delovnega mesta na katerem oseba ne sme govoriti? Pa super je.

 

# 3 – stroga prepoved kajenja znotraj podjetja

Pa to je to. Spoznavam podjetje, kjer prepovedujejo kajenje znotraj ne samo stavb ampak znotraj vsega, kar jim pripada. Znotraj ograje. Stroga prepoved. Če tega oseba ne spoštuje lahko gre. Lahko gre takoj. Če je oseba strasten kadilec tukaj nima kaj več iskati. Tudi to podpiram.

 

To je le tisto, kar podjetju paše in lahko omogoča za zdravje delavcev

Tisti prekleti mobing, tam pa se malo katero podjetje potrudi. Nikar ne pozabite, da je pomembno dati prednost svojemu dobremu počutju in duševnemu zdravju. Ne oklevajte in poiščite podporo prijateljev, družine ali strokovnjaka, če se spopadate s težavami v službi, kot je mobing. Pokliči na deleovni inšpektorat. Tam pomagajo zelo dobro.

 

Kje ste ostali vi? Kje vam lahko pomagam?

Pa v začetku tako, da vam brezplačno pokomentiram vaše gradivo, če mi ga pošljete.  To je za začetek dovolj, kajne?

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Problemi na delovnem mestu

 

… ne plačuje tega, kar obljubljajo …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za pomoč. Tukaj je še posebej do izraza prišla vaša izkušnja s tem podjetjem do katerega sem želela priti. Čeprav so mi doma vsi govorili “samo, da je delo” sem na razgovoru tudi ugotovila, kakor ste mi tudi vi sami povedali, da to podjetje preveč izkorišča in ne plačuje tega, kar obljubljajo. In to se ne bi smelo dogajati. Hvala za pomoč pri prošnji ter napotkih za naprej ter svarilom pred tem podjetjem.

 

Mogoče vam lahko pomagam tukaj :

5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri