Prošnja CV

Prošnja CV

Prošnja CV

Ko se je potrebno ukvarjati na temo Prošnja CV naletimo veliko krat na ovire. Na prepreke. Na tisto, kar si ne želimo in sploh ne na tisto, kar iščemo. Vemo, da stric Google vse ve, a ne. Zagotovo ne. Tukaj se bom naslovnil na tisti dokaz raziskave, da je več, kot 94,7% Googla lažnega z informacijami. In na koncu, če se oseba res intenzivno osredotoči na to, spozna da je temu res tako.

 

Prošnja CV

Prošnja CV
Prošnja CV

Ljudje lažejo. Spoznal sem osebo, ki dnevno napiše za rumeni tisk vsaj 10 besedil. Ta oseba piše tudi za delo in temo “prošnja za delo”. Ko sem to prebral sem se nasmejal. A, ko pa sem to osebo spoznal pa ugotovil, da nima pojma o pojmu. če bi vi vedeli, kakšno izobrazbo ima oseba, ki piše te članke in da sploh nima pojma, kaj je to resen posel potem bi tudi vi se malo bolj zamislili. A je tako. Zakaj? Ker internet premore vse. Tudi to, da nekdo piše o tem, o čemer nima ne izkušenj in ne neke podlage. če mene nekdo vpraša “dali so mi dopoved, kaj naj naredim?”, kot prvo rečem odvetnik, kot drugo pa delovni inšpektorat. A ste to kje prebrali? Ker druge možnosti ni. Je ni, verjemite mi.

 

S tem, da bi se želeli pogovoriti ni rešitev

Lahko probate. lahko poskusite. A, če boste že takoj spoznali, da so se tako odločili, kaj potem? Udarite nazaj. Tako, da bo tudi njih bolelo po denarnici. Najemite odvetnika. Tistega, ki je pasji. Ki je neizprosen. Ki pozna tiste skrite zaklade samega poslovanja in ve, kam pritisniti in kako močno. Zakaj bi si dovolili, da nekdo hodi po vas? Ne. Ne dovolite si tega. Tega si vi nite ne zaslužite.

 

In teh primerov je veliko

Torej vedno, če vam je tratena pravica si jo je potrebno pridobiti nazaj. Po drugi strani pa je zlo lahko velika in lepa zaušnica za tiste, ki so si to dovolili.

 

Prošnja CV ter zakaj je pomembna?

Pa gremo nazaj na prošnji in CV. Zakaj je ta dokument tako zelo pomemben in kaj izpostaviti, da boste lažje prišli do razgovora. In, če vaše gradivo vsebuje besede “z zanimanjem”, “z velikim veseljem”, “mož”, “otroci”, “osnovna šola”, … potem vam že sedaj povem, da je vaša prošnja za delo ali CV slabo napisano. Po domače – zanič. Ker neka dobra prošnja teh besed ne uporablja. Jih nima. Jih niti ne sme imeti. Res ne.

 

In, a sedaj pridete do razgovora?

A vas na razgovoru pohvalijo, da ste napisali točno vse, kar jih je zanimalo?

 

Zakaj vam želim pomagati pri prošnji za delo?

Ker znam. Pišite mi. Izbira je vaša. To  je to.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja CV

… pa niti odpisali mi niso …

lepo pozdravljeni g.  Sandi. hvala, da sva se slišala in šla skozi. Moja prošnja CV do sedaj nekako ni obrodila sadov. Z vašo pomočjo pa je bilo drugače. Ko sem jih poslala 7, sem prišla do razgovora. Prej pa sem jih poslala 20 ali več, pa niti odpisali mi niso, kaj šele povabilo na razgovor. Hvala za vse, Marija.

Prošnja CV
Prošnja CV

… va se slišala in mirno ter lepo šla skozi mojo gradivo …

Zdravo. Priporočam vaše delo. Ste se zelo potrudili in tudi to, da sva se slišala in mirno ter lepo šla skozi mojo gradivo, ki sem vam poslala. Seveda pa je bila potrebna sprememba. In tukaj ste mi lepo pomagali. Hvala lepa za vse, Sabina.

Prošnja CV
Prošnja CV

… moja konkurenca zelo močna v znanju …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Zelo ste mi pomagali, ko sem prišla do razgovora. V to podjetje sem že leta hotela priti, a so bila vrata vedno zaprta. Ampak z vašo pomočjo so se mi odprla. OK. Pršla sem v drugi krog vendar so rekli, da je moja konkurenca zelo močna v znanju. Sedaj čakam. Hvala lepa za vso podporo in pomoč.

Prošnja CV
Prošnja CV

 

… sem do dveh razgovorov …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala za pomoč. Prišla sem do dveh razgovorov. Pri prvem so mi že takoj povedali, da sem na drugem mestu, ker je nekdo z boljšimi referencami pred menoj. Pri drugem podjetju pa se še čaka drugi krog. So pa navdušeni nad menoj, kar pa so povedali. hvala vam in vse dobro tudi vam.

 

… je popolnoma drugačna od moje …

Spoštovani g. Sandi. Res hvala za pomoč in ves čas, ki ste mi ga namenili. Vaša prošnja CV, ki ste mi jo pomagali spremeniti je popolnoma drugačna od moje. Sem jih poslala 11 na različna podjetja. 2 podjetji sta mi že odpisali, da že imajo kandidata, eno pa, da mi bodo poslali naknadni email z datumov razgovora … ostalo pa še čakam. Super, kajne? No vsaj zame. G. Sandi hvala za pomoč!

Prošnja CV
Prošnja CV

… postopka iskanja zaposlitve …

Prošnja s CV-jem je nepogrešljiv del postopka iskanja zaposlitve. Če želite pritegniti pozornost delodajalca, je pomembno, da svojo prošnjo napišete jasno in jedrnato. In g. Sandi mi je tukaj zelo dobro pomagal. Hvala vam za pomoč. Manuela, Litija

 

… podjetje mi je danes zjutraj pisalo …

Super, g. Sandi. Sem poslala včeraj dve prošnji in eno podjetje mi je danes zjutraj pisalo. Zanima jih tudi, če sem se pripravljena še kaj več naučiti v Excelu? Seveda in prosila, da se spoznamo. Jutri grem na podjetje. Fulll hvala za pomoč.

Prošnja CV
Prošnja CV

… sem dobila 2 razgovora …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Hvala lepa za vso pomoč. Od poslanih 5 prošenj, sem dobila 2 razgovora. sedaj čakam še na drugi krog. Upam, da bom. Hvala lepa in lepe praznike, Petra.

 

… sem bila pripravljena in pogovor je stekel  …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Hvala za vse in ves trud ter vso pomoč. Sem včeraj bila na razgovoru v računovodskem servisu pa so me takoj in prvo prašali, kako to, da sem od prejšnjega podjetja šla vstran. Enako ste mi vi povedali, kaj jih zanima. Zato sem bila pripravljena in pogovor je stekel brez problema. Tudi sem jim povedala, kaj ne pričakujem in česar si ne želim. Povedali so, da se tega zavedajo in da, kot ekipa dela na tem, da se to ne dogaja. Naslednji sestanek imam s sodelavci naslednji teden. Potem pa akcija. Hvala vam, Simona iz Šentjurja

 

… i deliti z menoj ter me naučiti …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. Razgovor je bil enkraten. Čeprav mi nekaj znanja manjka, so ga pripravljeni deliti z menoj ter me naučiti. To, kar pa znam pa so bili zelo veseli. To jim tudi najbolj manjka. Vendar mislim, da nekih novih zadev ne bom rabila se učiti, saj to, kar potrebujejo in jaz znam – tega dela imajo veliko. Kar je meni v prid. Hvala za pomoč in vse ter tudi to, da sva se slišala in šla skozi. Mateja, Mengeš

 

… sva se slišala in šla skozi …

Lepo pozdravljeni g. Sandi. hvala lepa, da sva se slišala in šla skozi. Le tako sem spoznala, kaj  je res narobe v mojem gradivu, hkrati pa imate prav, kot ste povedali, kako direktor gleda na prošnjo za delo. Hvala lepa za vso pomoč. Natalija

 

…. ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo …

G. Sandi zdravo. Meni pa ste mesec dni pomagali pri prošnji za delo. Od takrat dalje sem prišla do razgovora in včeraj sem začela delati 3 mesečno poskusno obdobje dela. Zelo sem vesela in res hvala za vso pomoč ter vso podporo. Nevenka, Kranj

5/5 - (18 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri