Prošnja plus CV

Prošnja plus CV

Prošnja plus CV

Prošnja plus CV

Prošnja plus CV je velika napaka, če to pošljete skupaj. A zakaj? Ker se ponavljate. če pa pri tem ne napišete še nič pametnega je pa to še bolj huda napaka. Gromozanska.

Prošnja plus CV
Prošnja plus CV

Zakaj je katastrofa, če oseba pošlje prošnjo + CV skupaj? Razlog je enostaven. Vsaj do sedaj so osebe pisale kar nekaj potem pa še je v prilogi CV, ki pa je tudi samo kronološko opredeljen in direktor, ki je to bral sploh ni vedel, kaj oseba želi ter kaj zna in kaj mu lahko doprinese. Pri tem pa je pogoj samo eden. Gradivo mora veliko povedati o tem, kje lahko samemu podjetju že takoj pomagate. In ne pisati o tem, kaj ste delali na zadnjem delovnem mestu. Ne. To lahko izpustite ter lepo snujete v poved, da napišete, kje lahko podjetju že takoj pomagate.

 

Splača se!

Splača se pisati o tem, kje lahko podjetju že takoj pomagate. Kaj bodo z vašim znanjem že takoj pridobili. Kakšna korist bo z vašo pomočjo. Skratka pišite o tem, kaj bo podjetje z vami pridobili.  Kakšno korist bodo imeli.

 

Ampak, da do razgovora sploh pridete je težka pot, kajne?

Razgovor? Kaj pa to je. Vsaj za mnoge, ki pošljejo več kot 30 prošenj za delo pa niti enega razgovora. Tukaj je nekaj zelo hudega. Pomeni, da je s samim gradivom nekaj narobe. Da. Nekaj je narobe s prošnjo za delo ali življenjepisom. In, če se to gradivo vsaj malo popravi … je lažje, da se pride do razgovora.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

Tema : Prošnja plus CV

… zame velik uspeh …

G. Sandi lepo pozdravljeni. hvala za pomoč. Od poslanih 14 prošenj za delo sem prišla na 1 razgovor. Kar je zame velik uspeh po vsem tistem negativizmu, ki sem ga dobivala.

 

… prvega razgovora po 22 obupanih dneh …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi pomagal. Prišla sem do prvega razgovora po 22 obupanih dneh ter 13 poslanih prošenj za delo.

Prošnja plus CV
Prošnja plus CV

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

Prošnja plus CV
Prošnja plus CV

… so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela …

G. Sandi lep pozdravljeni. Pri iskanju pomoči sem naletela na mnoge članke, ampak vsi so se ponavljali in … brezveze. Nobene temeljne osnove. A pri vas pa je bilo drugače. Sva se slišala, ste mi prisluhnili in svetovali. Ampak to, kar ste povedali je bilo malo drugače od tistega vsega prebranega in napisanega. Bolj je bilo pristno. Zato sem upoštevala vaše nasvete in šla v akcijo. Po poslanih 7 prošnjah za delo sem prišla samo do 1 razgovora in še ti so mi ponudili 4 mesečno poskusno obdobje dela. Res sem vam hvaležna za vso pomoč. Marjana, Senovo

Prošnja plus CV
Prošnja plus CV

… sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora …

G. Sandi zdravo. Hvala za vse. Moram napisati, da sem z vašo pomočjo prišla do tistega razgovora. Delo je bilo prezahtevno zato ga nisem hotela. Hkrati pa so me na razgovoru spraševali o nosečnosti, otrocih, poroki, … in … šla sem vstran. Pa kaj jih to zanima? Ampak sedaj vem, da sem na pravi poti do razgovora, Sabina, Kamnik

Prošnja plus CV
Prošnja plus CV

… od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora …

Spoštovani g. Sandi. Preko interneta sem iskala razne nasvete ampak vsi so bili preveč “lepljivi”, kar pa v realnosti ni tako. Vsi pišejo samo dobre stvari in kako se “hitro” pride do razgovora, vi pa o tem pišete malo drugače. Bolj realno. Ni tako vsiljivo in na nivoju. Ker sem si pustila vaše pomoči sploh ne obžalujem. Saj sva se slišala in šla skozi. Preko pogovora sem spoznala, da imate prav in da imate res bogate izkušnje iz tega področja. tako sem od 7 poslanih osebnih življenjepisov prišla do razgovora. Pa še to podjetje mi je ponudilo 3 mesečne poskusnega roka dela. Napišem lahko samo to, da sem glede tega zelo vesela! In hvala vam iz srca, Saša, Rače

5/5 - (9 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri