Prošnja plus CV

Prošnja plus CV

Prošnja plus CV

Prošnja plus CV je velika napaka, če to pošljete skupaj. A zakaj? Ker se ponavljate. če pa pri tem ne napišete še nič pametnega je pa to še bolj huda napaka. Gromozanska.

 

Prošnja plus CV

Prošnja plus CV

Zakaj je katastrofa, če oseba pošlje prošnjo + CV skupaj? Razlog je enostaven. Vsaj do sedaj so osebe pisale kar nekaj potem pa še je v prilogi CV, ki pa je tudi samo kronološko opredeljen in direktor, ki je to bral sploh ni vedel, kaj oseba želi ter kaj zna in kaj mu lahko doprinese. Pri tem pa je pogoj samo eden. Gradivo mora veliko povedati o tem, kje lahko samemu podjetju že takoj pomagate. In ne pisati o tem, kaj ste delali na zadnjem delovnem mestu. Ne. To lahko izpustite ter lepo snujete v poved, da napišete, kje lahko podjetju že takoj pomagate.

 

Splača se!

Splača se pisati o tem, kje lahko podjetju že takoj pomagate. Kaj bodo z vašim znanjem že takoj pridobili. Kakšna korist bo z vašo pomočjo. Skratka pišite o tem, kaj bo podjetje z vami pridobili.  Kakšno korist bodo imeli.

 

Ampak, da do razgovora sploh pridete je težka pot, kajne?

Razgovor? Kaj pa to je. Vsaj za mnoge, ki pošljejo več kot 30 prošenj za delo pa niti enega razgovora. Tukaj je nekaj zelo hudega. Pomeni, da je s samim gradivom nekaj narobe. Da. Nekaj je narobe s prošnjo za delo ali življenjepisom. In, če se to gradivo vsaj malo popravi … je lažje, da se pride do razgovora.

 

Kje ste ostali vi?

Pišite mi. Mogoče vam lahko pomagam. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Tema : Prošnja plus CV

– – – – – – – – – –

… zame velik uspeh …

G. Sandi lepo pozdravljeni. hvala za pomoč. Od poslanih 14 prošenj za delo sem prišla na 1 razgovor. Kar je zame velik uspeh po vsem tistem negativizmu, ki sem ga dobivala.

– – – – – – – – – –

… prvega razgovora po 22 obupanih dneh …

Lepo pozdravljeni. Meni pa je g. Sandi pomagal. Prišla sem do prvega razgovora po 22 obupanih dneh ter 13 poslanih prošenj za delo.

– – – – – – – – – –

Prošnja plus CV

– – – – – – – – – –

Prošnja plus CV

– – – – – – – – – –

5/5 - (1 vote)
Posted in Tips – smart tips.