Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019
Prošnja za delo 2019

Torej prošnja za delo 2019. Kakšna naj bo ter kaj za hudiča naj napišemo, da pridemo do razgovora in da nam ponudijo delo? Hmmm … težko. Ker vsak posameznik ima svoje znanje in delovne izkušnje za kar dela vsakogar tudi edinstvenega. In ravno tukaj je potrebno v ospredje dodati tisti, kar vsak posameznik najbolj zna. V delu, kjer je doma in se tudi v njem razvija.

 

 

Odlična prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019
Prošnja za delo 2019

Kar se tiče odlična prošnja za delo 2019 je predvsem v osredju to, da ste vi, kot oseba res dozorela za to delovno mesto. Ste osebnostno primerni. Se ne razburjate in ne tarnate oz. jamrate za vsako malenkost. naj vam izdam en slab a odličen primer jamranja na delovnem mestu. Delavka je imela enostavno in ne zahtevno delo. Še to ji je bilo odveč delati. S tem, da je imela 842 bruto plače. Torej minimalno. Vendar prav nič ji ni bilo po volji. Ko je o tem slišal direktor, je vsem na koncu meseca decembra dodal lepo božičnico z mislijo, da ta delavka ne bo več tarnala. Ko je videla, da jo je dobila je rekla “pa v ri* si naj to vtakne” in to pred vsemi. Ta oseba v januarju ni več prestopila praga podjetja.

 

Če ste zanesljiva oseba ….

Napišite to. Napišite, da ste zelo zanesljivi. Da se na vas lahko vsakdo zanese. Tudi lahko napišete, da ne jamrate za vsako naduro, ki jo je potrebno narediti, ampak ste veseli, ker le tako se ve, da podjetja ima posel.

 

Prošnja za delo 2019 naj bo

Prošnja za delo 2019
Prošnja za delo 2019

– vaša
– osebna
– napisana z delovnimi izkušnjami
– naj vsebuje priporočilo glede vaše osebnosti in vašega znanja
– da radi delate kakšno naduro

 

In kje vam lahko pomagam jaz?

Da. Tukaj in na tem področju vam lahko pomagam. Predvsem pri :

  • prošnja za delo
  • europass življenjepis
  • spremno pismo
  • motivacijsko pismo
  • osebni življenjepis
  • ….

Pišite mi. Pošljite mi vaše gradivo in dobili boste brezplačni komentar. Da. Pišite mi in mogoče vam lahko pomagam.

 

Dragi moji, to je to – na kratko.
Če ne pridete do RAZGOVORA – pišite mi, ker nekaj v vašem gradivu šteka. 

 

Imate problem

Če imate problem, da ne pridete do razgovora – tukaj vam lahko odlično pomagam jaz. Pišite mi.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 

 

Tema :  prošnja za delo 2019


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

Lahko pa vam pomagam tudi tukaj :

Tuje povezave :

 

Tema : Prošnja za delo 2019

 

Prošnja za delo 2019
Prošnja za delo 2019

… sem pisanje motivacijskega pisma …

G. Sandi lepo pozdravljeni. Jaz pa sem pisanje motivacijskega pisma prepustila kar vam. In moram napisati ter povedati, da je zelo obrodilo sadove. Od 7 poslanih življenjepisov sem bila povabljena na 2 razgovora. In to je super. čeprav sem pa spoznala, da to niso podjetja s katerimi bi delala. A je super, ker iščem in pišem naprej. G. Sandi hvala. marija, Krško

 

 – sem prosil za pomoč –

Spoštovani. Sam sem hotel napisati svojo prošnjo za delo, vendar sem po nekaj mesecih spoznal, da temu nisem kos, ne glede na vse napotke in nasvete. Potem pa sem prosil za pomoč g. Sandija in od takrat naprej je celota popolnoma drugačna. Že sama prošnja za delo katero mi jo je napisal je bila popolnoma drugačna od moje zadnje verzije. Ufff kakšna razlika! Ko pa sem jih poslal na razpisane oglase (na 7 oglasov) pa sem bil povabljen na 2 razgovora. Sedaj imam delo. Vendar, ko pomislim za nazaj, koliko časa sem izgubil, da sem probal napisati sam nekaj o čemer nisem imel pojma – to je, da sam napišem prošnjo za delo ->mi je žal vsakega tega izgubljenega časa. G. Sandi res hvala za pomoč!

 –  temu nisem kos –

Lepo pozdravljeni. Že pred časom sem brala novice iz te spletne strani prosnja-delo.si potem pa sem sama popravljala svojo prošnjo za delo. Kar naenkrat sem spoznala, da temu nisem kos in tako sem pisala Sandiju ter prosila za pomoč. rezultat po mesecu dni : imam poskusno delo. G. Sandi hvala lepa za vso pomoč in svetovanje preko telefona. Tako je prošnja za delo 2019 prišla do izraza pri 13 poslanih prošenj.

Prošnja za delo 2019
Prošnja za delo 2019

… kaj naj napišem v prošnji …

Spoštovani. Tudi pri meni je bilo enako. Pisala sem o tem, kaj sem delala na zadnjem delovnem mestu, kot trgovka. A to ne pomaga za delo v proizvodnji. Tukaj sem se veliko spraševala, kaj naj napišem v prošnji. A odgovora nisem našla. Vrtela sem se v krogu in samo to, kar sem imela spreminjala in nič izboljšala. G. Sandi mi je na koncu tukaj odlično pomagal.

 

 

 

Prošnja za delo 2019
Prošnja za delo 2019

 

… prišla do razgovora …

G. Sandi hvala. Super. Prišla do razgovora. Čakam na drugi krog. Monika, Rakek

… delo preko posredovalne agencije …

Ker nisem dobila službe v svoji izobrazbi sem si našla delo preko posredovalne agencije, kot čistilka. A od tam dalje nikakor nisem prišla nikamor, kljub temu, da sem ekonomski tehnik. Tukaj sem že obupala in skoraj spoznala, da bom, delo kot čistilka morala delati do konca življenja. Pri pregledu na spletu sem videla to spletno stran ter pisala na mail. G. Sandi mi je prijazno odgovoril ter se kasneje tudi slišala in šla skozi. Njegovi napotki so obrodili sadove že po 12 poslani prošnji za delo. Sedaj imam drugačno delo, ki je v moji smeri izobrazbe.

… sem dobila poskusno delo v proizvodnji …

Lepo pozdravljeni. Meni je Sandi pomagal lani novembra in 01.02.2018 sem dobila poskusno delo v proizvodnji – lažja fizična dela v proizvodnji za žensko. Hkrati moram omeniti, da sem bila tudi povabljena na razgovore. Prej pa še tega ni bilo. Hvala lepa za vse. Alenka, Maribor

Prošnja za delo 2019
Prošnja za delo 2019
5/5 - (5 votes)

Naš spletni portal uporablja piškotke. Več ...

Spletno mesto uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi. Obiskana stran uporablja piškotke za svoje nemoteno delovanje. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki PHPSESSID, euCookie, wordpress_cookie. Uporabljajo se piškotki, ki pretečejo na koncu te seje ali pa pretečejo po 1 dnem.

Zapri