Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Torej prošnja za delo 2019. Kakšna naj bo ter kaj za hudiča naj napišemo, da pridemo do razgovora in da nam ponudijo delo? Hmmm … težko. Ker vsak posameznik ima svoje znanje in delovne izkušnje za kar dela vsakogar tudi edinstvenega. In ravno tukaj je potrebno v ospredje dodati tisti, kar vsak posameznik najbolj zna. V delu, kjer je doma in se tudi v njem razvija.

 


Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo

5/5 Stars.

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>


 

Odlična prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Kar se tiče odlična prošnja za delo 2019 je predvsem v osredju to, da ste vi, kot oseba res dozorela za to delovno mesto. Ste osebnostno primerni. Se ne razburjate in ne tarnate oz. jamrate za vsako malenkost. naj vam izdam en slab a odličen primer jamranja na delovnem mestu. Delavka je imela enostavno in ne zahtevno delo. Še to ji je bilo odveč delati. S tem, da je imela 842 bruto plače. Torej minimalno. Vendar prav nič ji ni bilo po volji. Ko je o tem slišal direktor, je vsem na koncu meseca decembra dodal lepo božičnico z mislijo, da ta delavka ne bo več tarnala. Ko je videla, da jo je dobila je rekla “pa v ri* si naj to vtakne” in to pred vsemi. Ta oseba v januarju ni več prestopila praga podjetja.

 

Če ste zanesljiva oseba ….

Napišite to. Napišite, da ste zelo zanesljivi. Da se na vas lahko vsakdo zanese. Tudi lahko napišete, da ne jamrate za vsako naduro, ki jo je potrebno narediti, ampak ste veseli, ker le tako se ve, da podjetja ima posel.

 

Prošnja za delo 2019 naj bo

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

– vaša
– osebna
– napisana z delovnimi izkušnjami
– naj vsebuje priporočilo glede vaše osebnosti in vašega znanja
– da radi delate kakšno naduro

 

Imate problem

Če imate problem, da ne pridete do razgovora – tukaj vam lahko odlično pomagam jaz. Pišite mi.

Sandi

Tema :  prošnja za delo 2019


Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Hvala, da ste me obiskali
Sandi

 – – – – – – – – –

 – sem prosil za pomoč –

Spoštovani. Sam sem hotel napisati svojo prošnjo za delo, vendar sem po nekaj mesecih spoznal, da temu nisem kos, ne glede na vse napotke in nasvete. Potem pa sem prosil za pomoč g. Sandija in od takrat naprej je celota popolnoma drugačna. Že sama prošnja za delo katero mi jo je napisal je bila popolnoma drugačna od moje zadnje verzije. Ufff kakšna razlika! Ko pa sem jih poslal na razpisane oglase (na 7 oglasov) pa sem bil povabljen na 2 razgovora. Sedaj imam delo. Vendar, ko pomislim za nazaj, koliko časa sem izgubil, da sem probal napisati sam nekaj o čemer nisem imel pojma – to je, da sam napišem prošnjo za delo ->mi je žal vsakega tega izgubljenega časa. G. Sandi res hvala za pomoč!
– – – – – – – – –

 –  temu nisem kos –

Lepo pozdravljeni. Že pred časom sem brala novice iz te spletne strani prosnja-delo.si potem pa sem sama popravljala svojo prošnjo za delo. Kar naenkrat sem spoznala, da temu nisem kos in tako sem pisala Sandiju ter prosila za pomoč. rezultat po mesecu dni : imam poskusno delo. G. Sandi hvala lepa za vso pomoč in svetovanje preko telefona. Tako je prošnja za delo 2019 prišla do izraza pri 13 poslanih prošenj.
– – – – – – – – –

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Prošnja za delo 2019

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.