Prošnja za delo administrativni referent

Prošnja za delo administrativni referent

Prošnja za delo administrativni referent

Prošnja za delo administrativni referent

Prošnja za delo administrativni referent

Prošnja za delo administrativni referent je lahko tista dotična oseba, zaradi katerega posel deluje bolj gladko in je sam nadzor boljši. Vsekakor ta administrativni referent nudi notranjo podporo, zna fakturirati, naroča blago, skrbi  za ostalo papirnato vojno ter skrbi tudi za odpremo blaga. Skratka je lahko nepogrešljivi delavec v samem podjetju. Še bolj pa je na udari, saj komunicira s strankami.

 

Prošnja za delo administrativni referent naj vsebuje

Sama prošnja naj vsebuje točno to, kar samo podjetje išče in potrebuje. Pri tem je verjetno podjetju res vseeno, če ste vi delali 3 mesece v trgovini in čistili sadje in zelenjavo. Pri tem, če ne vsebuje nič konkretnega, ki se navezuje na samo delovno mesto … to lahko mirne volje izpustite. To vas lahko samo ovira. Vem, da je težko, a če podjetje išče administrativnega referenta si takšnega tudi želi. Podjetje si ne želi nekaj mešanega z vsem. Ne. Podjetje si želi predvsem in poglavitno to, kar iščejo. Vse ostalo, kar je s tem povezano pa je samo nadgradnja in vaša pika na i.

 

Kaj ne pisati!

Kot prvo, ne mi pisati in prositi za osnutek. Ne. Tega nimam in ga tudi ne bi delil. predvsem iz tega razloga, ker je neuporaben. Potem pa je tu največja napaka, da oseba pošlje samo klasični CV in potem čaka. Samo čaka. Pri tem pa ni pomislila, da je njen CV zanič. Ali pa, da ne vsebuje prav nič takega, kar bi direktorja prepričalo, pri tem pa ta oseba ima znanje, a jih ni napisala. Sami morate vedeti, da je vaš izdelek vstopnica do razgovora. Saj, je lahko tudi v naprej določeno, kdo bo delo dobil. V takem primeru pač ne bo povaljen prav nobeden. Ali pa veze in poznanstva. Tudi tukaj ni kaj narediti. A vsaj poskusili ste, pa čeprav ne veste, kakšno je zaledje tega podjetja.

 

Kaj napisati v samo prošnjo?

Včeraj sem dobil prošnjo za delo pomoč v administraciji. Pošiljateljica je upoštevala moje nasvete. Sam začetek je bil zelo dober in … potem je šla na stara pota. Spete je pisala, da je delal preko študenta v lakirnici, bila pomočnica v kuhinji, da se je tam naučila kako se pomiva posoda, … -> in spet! A te besede pašejo v prošnjo za administrativnega referenta? Ne. Vsaj nekaj malega je napisala, kje lahko njim pomaga, a vse ostalo pa je temeljilo samo na delu preko študenta. In s tako prošnjo ni prihajala do razgovor. Skratka morate vedeti, da morate veliko pisati o tem, kje jim točno lahko pomagate in kaj bodo z vami pridobili. In, če vam tukaj to ne gre ravno najbolj -> vam lahko pomagam jaz.

 

Kako naprej

Prosil sem vas, da me ne prositi za osnutek. Lahko pa mi celoto pošljete in vam jo bom pokomentiral. To pa sploh ni problema in to naredim brezplačno. Da vsaj dobite malo občutek, kaj je mogoče narobe in kaj se da spremeniti. Vsaj mali namig. Dobili boste mogoče malo iztočnico, ki vam bo ali pa ne dala misliti. Po domače : dobili boste drugo mnenje. Lahko, da boste upoštevali ali pa ne. Vsekakor pa se boste glede tega lahko sami prepričali, ko se boste pogovarjali s katerim direktorjem. Tudi on vam bo povedal, kaj rad prebere in kaj ne.
Torej, za začetek mi pišite, dodajte vaše gradivo in dobili boste brezplačen komentar.

 

Torej, če ne pridete do razgovora, dovolite, da vam pomagam.

Vsaj probate lahko.

 

Dragi moji, to je toliko na kratko.
Če ne pridete do razgovora mi pišite.
Zagotovo imate problem in jaz vam lahko pomagam.
Držim pesti za vaš uspeh

Sandi

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


 

Tema : Prošnja za delo administrativni referent

 

 

 

Prošnja za delo administrativni referent-2

Prošnja za delo administrativni referent

 

– – – – – – –

Vedno eno in isto. Pošljem prošnjo in prav nič se ne zgodi. In to mi je že začelo načenjat živce! Pa sem veliko brala in našla to stran. Sem nevede pisala in dobila kar lep in pošten odgovor. Sandi, hvala.

– – – – – – –

Lepo pozdravljeni. Meni je g. Sandi lepo pomagam. Svetujem in priporočam, da ga kontaktirajte. Samo pišite mu.

– – – –

Lepo pozdravljeni. Pišite raje g. Sandiju za pomoč, kot pa da se sami jezite ter spravljate v obup. Hvala za vse!

– – – –

Rate this post
Posted in Tips – smart tips.