Prošnja za delo brez razpisa

Prošnja za delo brez razpisa in prošnja za delo

Ali verjamete, da je prošnja za delo brez razpisa učinkovita? Da vam odpre nova neznana vrata?

Prošnja za delo brez razpisa

Prošnja za delo brez razpisa

Prošnja za delo brez razpisa

 

Kaj sedaj, ko imate prošnjo za delo brez razpisa in ni razpisa?
Ali upate poslati svojo prošnjo za delo na neznan naslov? Na podjetje, ki nima razpisanega delovnega mesta? Tja, ki sploh ne veste, kako se bodo odzvali na vašo prošnjo za delo, ki jo pošljete na slepo?

 

Naj vas ne bo strah!

Nikoli in res nikoli vas naj ne bo strah poslati vašo prošnjo za delo na podjetje, ki nima razpisanega oglasa. Vi samo pošljite. Vendar bodite pozorni, kaj pošiljate.

 

Vaša prošnja za delo brez razpisa naj bo odlična!

Še več. Naj bo nekaj, da bo direktor takoj vedel ali vas potrebuje ali ne. Pazite. Če že nekaj pošiljate naj bo to nekaj, kar bo dalo direktorju misliti. Nekaj, da si vas bo že predstavljal na delovnem mestu. Seveda pa, če on delavca ne potrebuje – vas ne potrebuje.

prosnja-za-delo-brez-razpisa

prošnja za delo brez razpisa

Vaša prošnja za delo brez razpisa naj bo pisana točno za delovno mesto

Da. Pišite samo za tista delovna mesta, ki jih vi lahko delate. Kje vse lahko samemu direktorju tudi pomagate. Pišite samo o tem, kakšno dodano vrednost bo z vašo pomočjo pridobil.

 

Ne pisati, da bi delali vse

Nikar. Nikar ne pisati, da bi v podjetju delali prav vse. Ker ne bi. Tudi to ne pritegne. Te besede samo odvračajo.

 

Prošnja za delo brez razpisa ter fokus

prošnja za delo brez razpisa prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

Če boste poslali vaše gradivo na samo podjetje je že v prvi vrsti priporočljivo, da napišete zakaj sploh pišete in potem kje vse lahko temu direktorju pomagate. Če bo potreboval v tej smeri nekoga vas bo prej poklical, kot  pa vse ostale. Če pa vas ne bo potreboval, pa ne smete biti jezni na njega. Kakor koli sama prošnja za delo brez razpisa mora lepo nagovarjati in podati tudi vaša znanja.

 

Vaša prošnja za delo mora vsebovati dodano vrednost
Napišite, kje vse ste pomagali podjetju. Kje vse lahko pomagate temu podjetju? Razpišite se. Morate se razpisati, ker drugače je zelo težno, da pridete do razgovora.

 


prošnja za delo

prošnja za delo


In na koncu …. ko vaša prošnja za delo brez razpisa prispe na podjetje

Pokličite, če so dobili vašo prošnjo za delo. Vprašajte jih ali je vredno, da bi se spoznali? Če je možnost 10 minutnega sestanka. Samo vprašajte in nikar ne prosite. Vprašajte.

 

Toliko na kratko
Imejte se lepo in pišite kaj
Sandi

 

Iskane besede : prošnja za delo brez razpisa

 

Mnenja na temo – prošnja za delo brez razpisa
.
– – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Hvala za vse. Mislim, da ni potrebe, da bi se slišala, saj je prošnja za delo brez razpisa takšna, kot sva se dogovorila. Če pa bo kaj novega, pa vas pokličem. Hvala in lp.
– – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Ni potrebe, da se slišiva.
Sem samo popravila magistrica farmacije v mag. farmacije. Vse ostalo pa je OK.
– – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Mi je sami uspelo priložiti referenco ter potrdilo o končani izobrazbi. Vse ostalo pa je zelo dobro in lepo snovano. Hvala.
– – – – – – – –

 – sem prišla do poskusnega dela –

28.04.2019
Lepo pozdravljeni. G. Sandi mi je pomagal, da je moja prošnja za delo imela uspeh in sem prišla do poskusnega dela. Poslal sem 5 prošenj in prišla na 2 razgovora in od tega so mi ponudili delo. Super, kajne? Priporočam vso znanje, ki ga g. Sandi premore.
– – – – – – – –

 – prošnja za delo brez razpisa –

Prošnja za delo brez razpisa

Prošnja za delo brez razpisa

Lepo pozdravljeni. Sama moja prošnja za delo brez razpisa je v prilogi. Prosim za kratek komentar. Vsaj toliko, da bom vzbudila zanimanje pri delodajalcu. Hvala lepa za komentar.

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in podano zaupanje. Vaša prošnja za delo brez razpisa niti ni tako slaba. Ste ujeli pravo nit in samo shemo nagovora ste tudi ujeli. Vendar pri vaših delovnih izkušnjah bi lahko se bolj razpisali in poudarili vaša največja znanja. Dopisali ste tudi seminarje. Zraven podajte letnice in kaj vse od tega sedaj najbolj znate delati. Pri tem pa ne pozabite, da je …
Toliko na kratko. Upam, da vam bo moj kratek komentar vsaj malo pomagal. Držim pesti za vaš uspeh!

– – – – – – – –

 – prošnja za delo brez razpisa –

Spoštovani. Kaj vse mora sama prošnja za delo brez razpisa vsebovati, da bom lahko prišla do razgovora? Še bolj pa me zanima, kaj naj napišem, ko pa nimam delovnim kvalifikacij? Hvala lepa

Lepo pozdravljeni. Tukaj je težava. če direktor išče osebo, ki že ima določena znanja potem vas žal ne bo poklical na razgovor. Če pa išče začetnika, katerega bo vse to naučil, pa imate možnost. A kaj morate napisati? To je pa odvisno od vsakega posameznika posebej. Če iščete točen odgovor “napiši to in to” tega jaz tukaj ne piše, ker je vsaka oseba drugačna. Zato je potrebno celoto prej videti in šele nato lahko priporočam, kaj se naj napiše ali pa ne. Zelo podobno je pri odvetnikih – tudi oni ne dajo takoj svojega mnenja. Morajo videti celoto potem pa vam lahko pomagajo. 

– – – – – – – –

Prošnja za delo brez razpisa

Prošnja za delo brez razpisa

Kaj vse mora vsebovati prošnja za delo brez razpisa, da bom prišla do razgovora?
– – – – – – – –
Dragi moji. Moja prošnja za delo brez razpisa je bila sledeča : to znam in to vam lahko ponudim. In poklicali so me.
– – – – – – – –

 – sem prišla tako daleč –

Lepo pozdravljeni. Tudi sama sem prišla tako daleč, da sem spreminjala in naredila tole : prošnja za delo brez razpisa. Bi vas prosila za komentar. Hvala lepa.

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in podano zaupanje. Sama vaša prošnja za delo brez razpisa je OK. Vključili ste vse potrebne parametre ter izpustili to, kar noter ne paše. Meni se dopade in verjamem, da boste z njo imeli lepe uspehe. Jaz tukaj ne bi ničesar spreminjal. Hvala za zaupanje in držim pesti za vaš uspeh.
Sandi – prošnja za delo

– – – – – – – –

Prošnja za delo brez razpisa

Prošnja za delo brez razpisa

 – Kaj ji manjka –

Spoštovani g. Sandi. Moja prošnja za delo brez razpisa je v priponki. Kaj ji manjka?

Lepo pozdravljeni. Kaj ji manjka – pretežko vprašanje, ker je zelo skopa. Predvsem ji manjka dobra osebnost in to, kje vse ste delali. Potem pa so še male malenkosti, kot dodatna izobraževanja in ….

– – – – – – – –

prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

– – – – – – – –
Lepo pozdravljeni. Moja prošnja za delo brez razpisa je v priponki. Prosim za komentar. LP

Lepo pozdravljeni. Hvala za mail in podano zaupanje. Sem si prebral celoto. Vsega po malem, a vendar nič otipljivega. Tudi ne zaznam za katero delovno mesto se borite? Kaj sploh v tem podjetju želite delati? Ker, kot ste napisali “delala bi vse” to ni res in to ni mogoče. Izognite se tem besedam, ker vas samo zavirajo. Potem pa še …

– – – – – – – –

 – res ne ve, kaj mu ponujate-

Julijana,
Lepo pozdravljeni. Super stran. Prosim za pomoč. V prilogi je moja prošnja za delo brez razpisa. Prosim za komentar.

Julijana zdravo. Hvala za mail in podano zaupanje. Tvoja prošnja za delo brez razpisa je tudi prošnja za delo brez konkretne delovne podlage, kjer lahko samemu delodajalcu najbolj pomagate. Ste samo napisali kdo ste, in kje ste delali. a kaj pa znate delati najboljše – tega pa ni. Težko je posamezniku, ki to dobi v roke in to prebere, res ne ve, kaj mu ponujate. zagotovo pa ne bo vzel telefona in vas poklical ter ponudil vsa dela, ki jih ima na voljo. Juliajna treba je sprememba in to tako, da je že v začetku …

– – – – – – – –

 – kje delam napake –

Vesna,
Pozdrav. Tako, kot ostali tudi sama prosim, da se moja prošnja za delo pregleda in da vidim, kje delam napake. Hvala lepa.

Vesna zdravo. Hvala za mail in podano zaupanje. Tvoja prošnja za delo nima ne repa ne glave. Vse je nametano. V začetku pišeš, kaj rada delaš, potem pišeš koliko otrok imaš in kako jim je ime, potem spet pišeš kaj znaš delati in na kocu še tvoji hobiji. Sam, ko sem prebral nisem spoznal, kaj točno znaš delati oz.  točno kje mi lahko pomagaš. Hkrati nisem zasledil, koliko si stara ter kaj si po poklicu.

– – – – – – – –
Aleš
Tudi sama prošnja za delo brez razpisa mora vsebova podatke, ki zanimajo samega direktorja. To sem spoznal na lasni koži.
– – – – – – – –

 – bega tudi mene –

Ta prošnja za delo brez razpisa bega tudi mene. Mi lahko pomagate?

Da. Lahko vam pomagam. Vendar za začetek potrebujem vaš življenjepis z vsemi deli. Hkrati vas prosim, da mi zraven dopišete …..

– – – – – – – –
Vem, da vam vsi pišejo vendar tudi sam ne vem, kako naj moja prošnja za delo brez razpisa izgleda, da bo prišlo do razgovora)
– – – – – – – –

 – dela vsem preglavice –

Ta prošnja za delo brez razpisa dela vsem preglavice. Tudi meni. Mi lahko pomagate?
– – – – – – – –

prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

– – – – – – – –
Petra
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Tudi sama želim, da je moja prošnja za delo brez razpisa bolj učinkovita. Le to imate v prilogi in prosim za komentar in kaj naj popravim.
– – – – – – – –

Prošnja za delo brez razpisa 2

Prošnja za delo brez razpisa

 – vsebovala tudi elemente –

Urban
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Po poklicu sem strojni tehnik. Bi vas prosil, da bi moja prošnja za delo brez razpisa vsebovala tudi elemente za delo v proizvodnji. Mi lahko tukaj pomagate? Hvala lepa. Vse je v prilogi.

Urban lepo pozdravljeni. Hvala za mail in zaupanje. Sem pogledal celoto. Tukaj vam lahko pomagam. Samo delo v proizvodnji je zelo raznoliko. Vi imate tako izpit za viličarja, kakor tudi izpit za dvigala. …

– – – – – – – –

 – za delo v administraciji –

Slavica
Spoštovani. Želim, da je moja prošnja za delo brez razpisa prilagojena za več delovnih mest. Osnutek in celota je v prilogi. Hvala.

Ga. Slavica. Žal vam ne morem pomagati. Ker ne vem, kako naj napišem prošnjo za delo za delo v administraciji, druga naj bo delo pomočnica vodje v proizvodnji, po poklicu pa ste kuharica z 2 leti delovnih izkušenj v kuhinji. 

– – – – – – – –

prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

Marija
Spoštovani g. Sandi. Že nekaj časa iščem delo, saj sem bila prej šivilja v Muri. Ker pa dela ne dobim se obračam na vas po pomoč. Prosim, da bi moja prošnja za delo brez razpisa lahko vsebovala za več različnih delovnih mest. Mogoče tudi kakšna pomoč v pisarni. Hvala lepa in prosim za pomoč.

 

Marija lepo pozdravljena. Hvala za mail in podano zaupanje. Sem pogledal celoto. Vso življenje ste  bili samo šivilja v Muri. Kaj je še druga, kar bi lahko delali razen proizvodnje ali šiviljstva? Žal vam univerzalne prošnje ne morem napisati, saj ste kljub delovnih izkušnjah ter izobrazbi zelo omejeni. Za pomoč v pisarni se mi ne sanja, kaj naj napišem, saj so za to že izobraženi ekonomisti, ki tudi iščejo zaposlitev, pa že imajo nekaj izkušenj. Žal vem, da je težko, a čudežev pa tudi ne delam. Morava se osredotočiti na to, kar znate in lahko delate dalje. Drugače pa …

– – – – – – – –

 – me spravlja ob živce –

Patricija
Ta prošnja za delo brez razpisa me spravlja ob živce. Sploh ne vem, kje naj začnem! Mi lahko pomagate? Hvala in lp

Patricija lepo pozdravljeni. Da. Lahko ti pomagam. Od tebe v prvi vrsti potrebujem; prošnjo za delo, kijo uporabljaš sedaj ter življenjepis. Ko to dobim pregledam in odpišem.

– – – – – – – –

PROSNJA-ZA-DELO-BREZ-RAZPISA-1

PROŠNJA-ZA-DELO-BREZ-RAZPISA

– – – – – – – –

 – prošnja za delo lahko le unikat –

Lara
Spoštovani. Sama imam misel, da je vsaka prošnja za delo lahko le unikat vsakega posameznika.
– – – – – – – –
Vesna
Lepo pozdravljeni. V prilogi je moja prošnja za delo brez razpisa. Prosim za ogled in komentar. Hvala lepa.
– – – – – – – –

 –  za več različnih delovnih mest –

Anika
Lepo pozdravljeni. Tudi sama želim, da je moja prošnja za delo brez razpisa prilagojena za več različnih delovnih mest oz. želim, da je univerzalna. Sedanja prošnja za delo brez razpisa pa je v prilogi. Hvala lepa.

Anika lepo pozdravljena. Hvala za mail in zaupanje. Žal univerzalnih prošenj za delo brez razpisa ne znam napisati. 

– – – – – – – –

 – posvečam veliko časa –

Monika
Že nekaj časa posvečam veliko časa, da bi moja prošnja za delo brez razpisa bila dobra oz. učinkovita. Spoznala sem, da sem v slepi ulici brez perspektivne ideje. Potem sem prosila g. Sandija na pomoč. In njegova pomoč mi je zelo koristila in pomagala. Hvala lepa!
– – – – – – – –

 – pa le nekaj manjka –

Nada
Sama bi rada, da je moja prošnja za delo brez razpisa res učinkovita. Kot ste sami sedaj v sami prilogi videli ji pa le nekaj manjka. Sama ne vem kaj? Bi mi prosim lahko vi pomagali? Hvala lepa že v naprej. Nada

Nada zdravo. Hvala za mail in zaupanje. Vaši prošnji za delo brez razpisa manjka poglavitna točka. Namreč se ne fokusirate na določeno delovno mesto, katerega bi želeli delati in imate znanje za delo ter delovne izkušnje. 

– – – – – – – –
Nikolaj
Kakšna naj bo dobra prošnja za delo brez razpisa?
– – – – – – – –

prošnja za delo brez razpisa2

prošnja za delo brez razpisa

Semir
Spoštovani. Potrebujem, da bo moja prošnja za delo brez razpisa prišla naprej –  na razgovor.
– – – – – – – –

 –  je bila katastrofalna –

Svetlana
Moja prošnja za delo brez razpisa je bila katastrofalna!
– – – – – – – –
Neva
Učinkovita prošnja za delo brez razpisa! To priporočam vsakomur. Sama nisem mogla verjeti, da bo sprememba prošnje za delo tako drastična. Hvala lepa.
– – – – – – – –

 – obrodila sadove –

Mirjana
Moram vam sporočiti, da je vaša prošnja za delo brez razpisa obrodila sadove. Ful hvala!
– – – – – – – –
Ajda
Tudi sama bi potrebovala, da bo moja prošnja za delo brez razpisa učinkovita za več delovnih mest hkrati.
– – – – – – – –
Manja
Prosila bi, da moja prošnja za delo brez razpisa lahko vsebuje vse elemente, da jo lahko pošljem na različna delovna mesta. Hvala lepa.

Manja lepo pozdravljena. V mailu ste mi poslali prošnjo za delo brez razpisa. Zraven pa tudi linke na oglase. Po izobrazbi ste frizerka z 1 leto delovnih izkušenj v salonu. Vsi oglasi pa so delo v pisarni, kjer vsi zahtevajo VI ali VII stopnjo izobrazbe ter vsaj več kot 2 leti delovnih izkušenj na podobnih delovnih mestih. Tukaj res ne vem, kaj naj napišem, saj ne izpolnjujete prav nobenega pogoja, ki ga podjetja zahtevajo.

– – – – – – – –

 – podaste kakšen koristen nasvet –

Vanessa
Lepo pozdravljeni g. Sandi. V prilogi je tudi moja prošnja za delo brez razpisa. Bi vas lepo prosila, da mi podaste kakšen koristen nasvet ali pripombo.

Ga. Vanessa lepo pozdravljena. Hvala za mail in podano zaupanje. Vaša prošnja za delo brez razpisa nima ne glave in ne repa. Sam ne vem, za katero delovno mesto se borite in bi ga v tem podjetju radi delali. Tudi vaše izobrazbe nisem zasledil. Preveč manjka podatkov. Dopolnite to. Tudi starost ste izpustili. No ni v redu. Starost je pomemben podatek v vsaki prošnji za delo.
Toliko na kratko in držim pesti za vaš uspeh. Sandi.

– – – – – – – –

 – bi mi svetovali –

Aleš, Vrhnika
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Prosim za pomoč. V prilogi je moja prošnja za delo brez razpisa. Bi mi svetovali, kaj naj popravim in spremenim? Prosim lepo.
– – – – – – – –

prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

– to sploh tam potrebujejo –

Leon, Ankaran
Lepo pozdravljeni. na kaj se naj osredotočim, da bo moja prošnja za delo brez razpisa imela res smisel in namen? Kaj naj napišem? Ter, kako naj vem, da to sploh tam potrebujejo. Ker jaz bi vzel prav vsako delo, ker ga rabim. Hvala za odgovor.
– – – – – – – –

 – formalne obrazce –

Ante, Jesenice
Zakaj je prošnja za delo brez razpisa tako zakomplicirana?  Zakaj nimajo podjetja na svojih spletnih straneh svoje formalne obrazce in bi jo samo izpolnil in poslal. Za vse  bi bilo lažje.

Saj nekatera podjetja to uporabljajo. Vendar dobijo premalo osebnih informacij. Sami iščejo osebo, ki je na mestu.

– – – – – – – –

 – podaste kratek komentar –

Silvo, Ig
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Že nekaj časa se mučim, da bi moja prošnja za delo brez razpisa bila uspešna. Ta je tudi v prilogi. Prosim, da jo pogledate in podaste kratek komentar, kje vse delam napake. Prosim lepo za to pomoč in v naprej hvala lepa.
– – – – – – – –

– ne bo potrebnih večjih popravkov –

Žane, Lukovica
Lepo pozdravljeni. V prilogi je moja prošnja za delo brez razpisa. Prosim za komentar. Upam, da ne bo potrebnih večjih popravkov. Hvala lepa v naprej. Žane.
– – – – – – – –

 – bi prišel na razgovor? –

Stojan, Ljubljana
Lepo pozdravljeni. Kako naj se prošnja za delo brez razpisa sploh pošlje? Ali se naj pošlje preko navadne pošte ali preko e-maila. Kaj naj v začetku napišem, da bodo vedeli, da je to prošnja in da prosim, da bi prišel na razgovor?
– – – – – – – –

prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

Hana, Ljubljana,

 – bom dobila službo –

Lepo pozdravljeni. Saj vem, da je sama prošnja za delo brez razpisa lahko slabo napisana, a kljub temu, vam jo pošiljam v prilogi. Prosim, da bi jo pogledali. Da bi dobila kakšen nasvet, kako naj celoto preuredim in naredim res berljivo. Takšno zaradi katere bom dobila službo! Da grem po dolgem času spet na delo in ven iz stanovanja. Da dobim drugo znanje.
– – – – – – – –
Mihaela, Maribor
Lepo pozdravljeni g. Sandi. Kako ste kaj? Upam, da se imate v redu. Bi vas prosila za pomoč. Namreč moja prošnja za delo brez razpisa nima zaključka. Nekaj na koncu manjka. Bi mi prosim lahko pomagali?
– – – – – – – –

 – prošnja za delo brez razpisa –

Marija, Koper
Lepo pozdravljeni. V prilogi je moja prošnja za delo brez razpisa. Bi vas lepo prosila, če bi mi dali katere namige, kje naj kaj popravim, da bom počasi uspela priti na sam razgovor. Sicer sem samo prošnjo že kar lepo spreminjala, dodala sliko, podpis in na vrhu naslov. Upam, da vsaj naslov pritegne. Zato lepo prosim za pomoč Potrebujem delo in potrebujem denar. Hvala lepa za vse in tudi za ponujeno pomoč in same nasvete, ki jih z veseljem pričakujem.
– – – – – – – –

Prošnja za delo brez razpisa

Prošnja za delo brez razpisa

– – – – – – – –

 – je obrodila sadove –

Helena, Ljubljana
Spoštovani. Seveda je priporočljivo, da je tvoja prošnja za delo brez razpisa res dobra in pritegne. Sama sem na koncu le imela tako in je obrodila sadove res v doglednem času. G. Sandi – hvala vam za pomoč!
– – – – – – – –

 

prošnja za delo brez razpisa 5

prošnja za delo brez razpisa 5

prošnja za delo brez razpisa 1

prošnja za delo brez razpisa 1

prošnja za delo brez razpisa 2

prošnja za delo brez razpisa 2

prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

 Z dnem 04.02.2009 pa obstaja tudi druga možnost.
Znatno lažja in produktivnejša.
Prepričajte se samo na lastni koži prošnjo za delo vam napišem jaz.


Držim pesti za vas in nikar ne pozabite na svoje sanje!

Hvala, da ste me obiskali
Sandi

prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

 

prošnja za delo brez razpisa - prošnja za delo brez razpisa

prošnja za delo brez razpisa

Tag : prošnja za delo

Prošnja za delo – kakšna mora biti?

 

Prošnja za delo

Lepo pozdravljeni. G. Sandi hvala vam, da ste mi pomagali priti do dela!

Andrej Ljubljana 29. 1. 2019

<< Prev
Next >>

 

Življenjepis

Prošnjo vam napišem jaz

Mobing na delovnem mestu

Če ne pridete do razgovora mi pišite

Potrebujete dobro prošnjo za delo

Katera je največja napaka v prošnji za delo?

prošnja za delo

prošnja za delo

Prošnja za delo brez razpisa

Prošnja za delo brez razpisa

Povzetek :
Datum :
Osnutek vsebine :
Prošnja za delo brez razpisa
Ocena :
51star1star1star1star1star
Posted in Tips – smart tips and tagged .